X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dopiero jak cofnelam to sie zorientowalam nawet poprawke zrobilam ale tak mnie wkurzyla ze masakra nawet wdech wydech nie zadzialal heh, chyba widzisz jaka z niej czepialska uwziela sie na mnie potem co pytanie lub jakas rozmowa to inna ofiare obrala sobie a temat fajek faktycznie ciężki tutaj a to sprawa indywidualna przedewsZystkim

Staraczka taka jest prawda, że każdy ma swoje zdanie na jakiś temat. Ja nie jestem za paleniem, ale nie mam zamiaru Was tutaj krytykować. Róbcie, co uważacie za słuszne. Każdy pod serduchem nosi swoje dziecko i każdy będzie całe życie postępował inaczej wobec niego. Najlepiej już skończyć ten temat i się nie denerwować:)

kapturnica lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebiste jestescie, serio dziewczyny:-)

1usa8u69die0y60t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    dziewczyny naprawdę nie warto się kłócić. Staraczka nie potępiam Cię i poniekąd rozumiem, mi udało się rzucić, mimo iż jeszcze mnie ciągnie, ale znam sporo osób którym się nie udało. I to nie były patologie, to często były matki które się mocno o ciąże starały, były przekonane że rzucą dla dziecka, a ile łez potem wylały z żalu że nie potrafią, z bezsilności i też z wyrzutów sumienia.To są naprawdę trudne sytuacje, ale to jest też mocny nałóg.Temat jest kontrowersyjny, ale daleka jestem od ocen i potępiania bo znam różne sytuacje. Życzę wszystkim palącym żeby im się udało rzucić
    Bede omijac łukiem odpowiedzi a jak sigma do kogos sie przywali znajdzie obiekt to wespre palaczke :)

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    magnolia cisnienie 86/50
    i jak ja mam kuźwa zyć ?
    masakra
    Znam to dobrze, musisz z tym isc do lekarza, przechodzilam przez to, myslalam ze lep mi rozwali.Mialam 70 na 30.

1usa8u69die0y60t.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Staraczka taka jest prawda, że każdy ma swoje zdanie na jakiś temat. Ja nie jestem za paleniem, ale nie mam zamiaru Was tutaj krytykować. Róbcie, co uważacie za słuszne. Każdy pod serduchem nosi swoje dziecko i każdy będzie całe życie postępował inaczej wobec niego. Najlepiej już skończyć ten temat i się nie denerwować:)
    Ostatnio tez byl dym pamiętasz ;)

Ide obiad jesc naladuje akumulatory i wroce ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka - podobno "opinie innych obchodzą Cię jak zeszłoroczny śnieg" - jak widać nie do końca, skoro tak się bulwersujesz i bronisz przez atak. Może to jednak głos rozsądku gdzieś tam się przebija?
    Jeżeli powiedzenie wprost rzeczy oczywistych (aż tak oczywistych, jak zakaz palenia czy picia alkoholu w ciąży) jest dla Ciebie "chamskim zaczepialstwem" (lol), to zastanawiam się tylko co jest w Twoim świecie normą. Może niepotrzebnie, może lepiej nie wiedzieć.

p.s. Coś dla Ciebie:
    http://kopalniawiedzy.pl/palenie-nikotyna-kotynina-metabolit-ciaza-pozamaciczna-srodowisko-jajowody-Andrew-Horne-Colin-Duncan,16145

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:22

sowa28, kapturnica, agniesja lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Bede omijac łukiem odpowiedzi a jak sigma do kogos sie przywali znajdzie obiekt to wespre palaczke :)

Haha staraczka już miałaś nie czytać wpisów Sigmy:D

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:43

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Mangolia ja po ostatniej wizycie rozmawiałam z siostra i mówie że mam prenatalne 2.03 a ona pyta co to jest? Ma 2 synów. Jeden 7 lat drugi 5 i nigdy nie robiła takich badań. Sama w szoku byłam.

Męża kuzynka, która ma dzieci w wieku 6 i 10 lat też nie wiedziała co to jest. Ale moja siostra, która ma dziecko 6 letnie pamiętam, że miała i ma nawet filmik nagrany.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam prenatalne 2.03 :) ale to jeszcze tyle czasu, aż się doczekać nie mogę i zazdroszczę Nancy, że ma je już za kilka dni :) Może poznamy wówczas płeć pierwszego dziecka na forum :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    La lenko, ale to moje 3 dziecko bedzie:-)Dlatego napidalam, ze lekarz nigdy mi nie mowil:-)
    Aaa... to co innego :P
    U mnie lekarz sam, bez pytania czy chcę, ustalił termin.

Wszystkie moje znajome miały robione, nawet jak nie do końca było to nazywane genetycznymi, to jak powiedziałam o przeziernosci karkowej to już pamietaly, że bylo. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:30

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:43

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • OvuFriend

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, ja wiedzialam ze jest Usg 3 d, ale nie kumalam do konca ze to te genetyczne.

1usa8u69die0y60t.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka najlepszy sposób na trolle internetowe to ignorowanie ich. Nie dokarmiasz- zdycha.
    kasig wrote:
    To są naprawdę trudne sytuacje, ale to jest też mocny nałóg.Temat jest kontrowersyjny, ale daleka jestem od ocen i potępiania bo znam różne sytuacje. Życzę wszystkim palącym żeby im się udało rzucić

AMEN.

kasig, Staraczka23 lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    No sporo czasu. Chyba jajko zniose bo ja z tych niecierpliwych :-)
    Nancy ja mam nadzieje że tam ładnie dzidziolek się wypnie i pokaże co ma między nóżkami :-)

Bardzo bym chciała:) Mąż idzie z nadzieją, że zobaczy penisa hehe Ja zaś taaaak bym chciała dziewczynkę:) A w ogóle to niech będzie wszystko w porządku, to będę szczęśliwa:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM miałaś usg dzisiaj dopochwowe czy przez powłoki brzuszne?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh co z tą Lady???

Co do ciśnienia, moja gin dziś powiedziała że przy niskim ciśnieniu zaleca napić się kawy :) przy normalnym odradza :P

Co do palenia, znów ostra dyskusja :D dziewczyny nie ma co się kłócić :) myślę że niektórym jest łatwiej rzucić innym trudniej, to tak jak z alkoholem nie każdy potrzebuje AA żeby przestać pić... myślę że każda z nas zdaje sobie sprawę z tego, że palenie nie jest dobre dla dziecka, ale nie każdemu tak łatwo przychodzi rzucanie jak mi. Mi wystarczyła myśl że się staram...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę dziewczyny? Wszystkie tu uważacie, że trucie dziecka jest ok?
    Może to forum to faktycznie nie moje klimaty, że tak powiem, nie moje środowisko.

sowa28, Kucykowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce sie wtracac i kłócic ale to co piszesz Staraczka mnie poprostu poraza. Dziewczyny tu wchodza zeby sie wspierac i rozmawiac a nie wyzywac i obrazac. Kazdy ma prawo do swojego zdania i opinii na jakis temat a to nie znaczy zeby kogos za to obrzucic blotem bo powiedzial co sadzi o paleniu papierosow w ciazy... Powiem tylko tyle ze to co kazda z nas pisze swiadczy o jej wychowaniu i kulturze...

sowa28, kapturnica, hakorośl lubią tę wiadomość

‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ