Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Dopiero jak cofnelam to sie zorientowalam nawet poprawke zrobilam ale tak mnie wkurzyla ze masakra nawet wdech wydech nie zadzialal heh, chyba widzisz jaka z niej czepialska uwziela sie na mnie potem co pytanie lub jakas rozmowa to inna ofiare obrala sobie a temat fajek faktycznie ciężki tutaj a to sprawa indywidualna przedewsZystkim
Staraczka taka jest prawda, że każdy ma swoje zdanie na jakiś temat. Ja nie jestem za paleniem, ale nie mam zamiaru Was tutaj krytykować. Róbcie, co uważacie za słuszne. Każdy pod serduchem nosi swoje dziecko i każdy będzie całe życie postępował inaczej wobec niego. Najlepiej już skończyć ten temat i się nie denerwowaćkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasig wrote:dziewczyny naprawdę nie warto się kłócić. Staraczka nie potępiam Cię i poniekąd rozumiem, mi udało się rzucić, mimo iż jeszcze mnie ciągnie, ale znam sporo osób którym się nie udało. I to nie były patologie, to często były matki które się mocno o ciąże starały, były przekonane że rzucą dla dziecka, a ile łez potem wylały z żalu że nie potrafią, z bezsilności i też z wyrzutów sumienia.To są naprawdę trudne sytuacje, ale to jest też mocny nałóg.Temat jest kontrowersyjny, ale daleka jestem od ocen i potępiania bo znam różne sytuacje. Życzę wszystkim palącym żeby im się udało rzucić
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Staraczka taka jest prawda, że każdy ma swoje zdanie na jakiś temat. Ja nie jestem za paleniem, ale nie mam zamiaru Was tutaj krytykować. Róbcie, co uważacie za słuszne. Każdy pod serduchem nosi swoje dziecko i każdy będzie całe życie postępował inaczej wobec niego. Najlepiej już skończyć ten temat i się nie denerwować
Ide obiad jesc naladuje akumulatory i wroce -
nick nieaktualnyStaraczka - podobno "opinie innych obchodzą Cię jak zeszłoroczny śnieg" - jak widać nie do końca, skoro tak się bulwersujesz i bronisz przez atak. Może to jednak głos rozsądku gdzieś tam się przebija?
Jeżeli powiedzenie wprost rzeczy oczywistych (aż tak oczywistych, jak zakaz palenia czy picia alkoholu w ciąży) jest dla Ciebie "chamskim zaczepialstwem" (lol), to zastanawiam się tylko co jest w Twoim świecie normą. Może niepotrzebnie, może lepiej nie wiedzieć.
p.s. Coś dla Ciebie:
http://kopalniawiedzy.pl/palenie-nikotyna-kotynina-metabolit-ciaza-pozamaciczna-srodowisko-jajowody-Andrew-Horne-Colin-Duncan,16145
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:22
sowa28, kapturnica, agniesja lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Mangolia ja po ostatniej wizycie rozmawiałam z siostra i mówie że mam prenatalne 2.03 a ona pyta co to jest? Ma 2 synów. Jeden 7 lat drugi 5 i nigdy nie robiła takich badań. Sama w szoku byłam.
Męża kuzynka, która ma dzieci w wieku 6 i 10 lat też nie wiedziała co to jest. Ale moja siostra, która ma dziecko 6 letnie pamiętam, że miała i ma nawet filmik nagrany. -
Magnolia3 wrote:La lenko, ale to moje 3 dziecko bedzie:-)Dlatego napidalam, ze lekarz nigdy mi nie mowil:-)
U mnie lekarz sam, bez pytania czy chcę, ustalił termin.
Wszystkie moje znajome miały robione, nawet jak nie do końca było to nazywane genetycznymi, to jak powiedziałam o przeziernosci karkowej to już pamietaly, że bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:30
-
OvuFriend
-
Staraczka najlepszy sposób na trolle internetowe to ignorowanie ich. Nie dokarmiasz- zdycha.
kasig wrote:To są naprawdę trudne sytuacje, ale to jest też mocny nałóg.Temat jest kontrowersyjny, ale daleka jestem od ocen i potępiania bo znam różne sytuacje. Życzę wszystkim palącym żeby im się udało rzucić
AMEN.
kasig, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:No sporo czasu. Chyba jajko zniose bo ja z tych niecierpliwych
Nancy ja mam nadzieje że tam ładnie dzidziolek się wypnie i pokaże co ma między nóżkami
Bardzo bym chciała:) Mąż idzie z nadzieją, że zobaczy penisa hehe Ja zaś taaaak bym chciała dziewczynkęA w ogóle to niech będzie wszystko w porządku, to będę szczęśliwa:)
-
Ehhh co z tą Lady???
Co do ciśnienia, moja gin dziś powiedziała że przy niskim ciśnieniu zaleca napić się kawyprzy normalnym odradza
Co do palenia, znów ostra dyskusjadziewczyny nie ma co się kłócić
myślę że niektórym jest łatwiej rzucić innym trudniej, to tak jak z alkoholem nie każdy potrzebuje AA żeby przestać pić... myślę że każda z nas zdaje sobie sprawę z tego, że palenie nie jest dobre dla dziecka, ale nie każdemu tak łatwo przychodzi rzucanie jak mi. Mi wystarczyła myśl że się staram...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce sie wtracac i kłócic ale to co piszesz Staraczka mnie poprostu poraza. Dziewczyny tu wchodza zeby sie wspierac i rozmawiac a nie wyzywac i obrazac. Kazdy ma prawo do swojego zdania i opinii na jakis temat a to nie znaczy zeby kogos za to obrzucic blotem bo powiedzial co sadzi o paleniu papierosow w ciazy... Powiem tylko tyle ze to co kazda z nas pisze swiadczy o jej wychowaniu i kulturze...
sowa28, kapturnica, hakorośl lubią tę wiadomość