Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny. Atmosfera siada troche nie chce sie tu wchodzic. Czytam Wasze komentarze i czy mi sie podobaja czy nie jakos nie komentuje ich w dobitny sposob. Nie popieram palenia w ciazy, ale tez nigdy nie palilam i nie wiem jak to jest walczyc z uzaleznieniem. Nie wiem tylko co komus daje obrazanie i dosadne komentarze przeciez i tak nie wplyne na osobe dorosla ktora ma swoj sposob na zycie. Szkoda nerwow i klotni. Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilam!
Staraczka23, Ursa, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Nancy mi zawsze marzyła się dziewczynka. Ale nie ważne co ważne by zdrowe było. A mój to już na poprzedniej wizycie mówił że on widział tam siuraka i napewno synuś Tymon będzię
U mnie mąż strasznie by chciał córeczkę. A mi jest wszystko jedno. Zawsze marzyłam o córci ale w tych okolicznościach w jakich jestem... będę najszczęśliwszą osobą na świecie jak mi się wreszcie dzidzia urodzi, bez względu na to co tam między nogami będzieagatka196 lubi tę wiadomość
-
Ja pije kawe tylko ze latte, ale normalna nie tam jakas bezkofeinowa...ludzie nie dajmy sie zwariowac bo za chwile bede 24h chodzic w gumowych rekawiczkach zeby bakteriami sie nie zarazic i bede o wodzie i chlebie.
Staraczka23, kapturnica, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ostrą wymianę zdań widzę powiem wam, że będąc w poprzedniej ciąży tez udzielałam się na pewnym forum i takich akcji jak tutaj to nigdy nie było. Może też dlatego nadal mamy kontakt ze sobą, grupa byla bardzo zgrana.
Ja również jestem przeciwniczka palenia w ciąży, może dlatego że pierwsze dzieciątko poronilam. W drugiej ciąży juz dmuchalam i chuchalam na brzuszek bo jednak czekałam na niego 1,5 roku. Dlatego dla mnie to jest nie do przyjęcia aby w ciąży palić.
Jednak każdy ma własne sumienie i niech zgodnie z nim postępuje. Jaki sens mają kłótnie na forum? Może warto odpuścić temat fajek?
eM słodziak z tej twojej dzidzi gratuluje
Tez nie miałam w pierwszej ciąży genetycznego jakiegoś wypasnego. Gin zmierzył długośc, sszerokości, posprawdzal przepływy itp itd i nie umawialam się nigdzie indziej. A teraz nie wiem jak będzie bo zmieniam gina (tego na nfz) i na pierwszą wizytę do niego idęw 13t2d wiec późno już..
Zdecydowanie bardziej wolę jak ruszacie temat mdlosci niż fajekeM, kasig lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Naprawdę dziewczyny? Wszystkie tu uważacie, że trucie dziecka jest ok?
Może to forum to faktycznie nie moje klimaty, że tak powiem, nie moje środowisko.
Nie uważam, że palenie papierosów w ciąży jest ok, ale też nie będę nikogo pouczać i oceniać. Wspierajmy się. Myślę, że palącym też nie jest łatwo. To jest okropny nałóg.monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:eM miałaś usg dzisiaj dopochwowe czy przez powłoki brzuszne?
Sigma wrote:Naprawdę dziewczyny? Wszystkie tu uważacie, że trucie dziecka jest ok?
Może to forum to faktycznie nie moje klimaty, że tak powiem, nie moje środowisko.
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny