Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mmalutka wrote:my chyba naszemu nie daliśmy wyjścia.. ciągle dookoła jest dużo ludzi.. ale może nam się po prostu taki egzemplarz trafił
też się boję, że będzie płakał, czy będzie spał, a co jak będzie szybciej głodny.. ale chyba jak my jesteśmy dobrze nastawieni to on też i tyle.
W końcu szcześliwi rodzice to szczęśliwe dzieckomaly jak mial kolki to wszyscy sie dziwili ze taki grzeczny i slicznie spi-goscie tak na niego dzialali a ostatnio tak alergicznie reaguje na nieznajomych, ze jak tylko slysze ze mamy gdzies jechac albo ze ktos do nas wpadnie to mam dosc
-
Chabasse nt microlife nic nie powiem, ale od 4 miesięcy mam medel family plus - kiedyś pisałam, że wybrałam go po analizie parametrów chyba 6 innych inhalatorów/nebulizatorów. No i to był strzał w 10
teraz używam rzadziej, ale przy katarku czy suchym powietrzu używałam codziennie. Ma fajną maseczkę dla niemowląt.
chabasse lubi tę wiadomość
-
mmalutka wrote:my chyba naszemu nie daliśmy wyjścia.. ciągle dookoła jest dużo ludzi.. ale może nam się po prostu taki egzemplarz trafił
też się boję, że będzie płakał, czy będzie spał, a co jak będzie szybciej głodny.. ale chyba jak my jesteśmy dobrze nastawieni to on też i tyle.
W końcu szcześliwi rodzice to szczęśliwe dziecko
W tygodniu sama tez go ciagam a to do siostry a to do knajpy na kawę. Na poczatku strasznie się bylam, byl to mega wyczyn- teraz phiii praktyka czyni mistrza
I jeszcze jedna rzecz jest ciekawa- z moich obserwacji wynika, ze na tym etapie czesc dzieci poza domem to jest nawet grzeczniejsza. Dla naszego wszystko jest nowe, oczy ma wielkie i obserwuje, nawet go zabawiać nie trzeba tyle jest ciekawych rzeczy do okola
Ja mam większego stresa jak zostawiam małego z dziadkami na wieczór na kilka godzin- ale tez juz poooonalu sie przyzwyczajam
Takze na wakacje jedziemy musowo! W zeszłym roku ne byliśmy przez ciążę, w tym sobie odbijamy:D
-
Jeeeeny jak ja Eam zazdroszczę tego babysweamera tzn wanny bardziej
w końcu wiem po co bylaby mi potrzebna wanna
Pojechalabym do dziadków i go tam w tym wsadziła ale teraz walczymy z katarem juz drugi tydzień i nie chce go po kąpieli na dwór wynosić
A to cudo tez mamy- dostalismy dawno temu- tylko nie mamy, gdzie użyć
-
4me wrote:Te torby sa super! Mnie tez kusiły ale mamy trzy wiec juz sobie podaruje
no ja mam tylko oryginalna wózkową i się już nie mieścimy. zwłaszcza jak idziemy na basen. A że używana z allegro to się skusiłam
A mały generalnie jest grzeczny, gorzej jak z tych wrażeń nie może zasnąć (np. w centrum handlowym) to jest mała awanturka..
Ja pierwszy raz teraz w sobotę zostawiam małego z siostrą męża i to tak, że mają ułożyć go do snu. Karmiąc z butli mojego cycowego synusia.. będę blisko więc jakby co.. ale wierzę,że się uda.. musi! -
Z cyklu czy wasze dzieci:P
A) jak jedzą cyca to trzymają go w buzi i odpychają się od was ręką? Moja mi czasem tak naciąga, że chyba mi zafunduje operację na starość
jak leżą na brzuszku, to zginają pod siebie nóżki i próbują się czołgać żeby np dosięgnąć zabawkę? Moja tak cuduje ostatnio
C) czy jak karmicie, to pocą się dzieciakom główki? Ja mam czasem rękaw wilgotny, zwłaszcza jak zaraz po jedzeniu przytnie sobie drzemkę
No i... Czujecie wiosnę?mimo, że odpuściliśmy spacer, bo dość mocno wiało, to tak ładnie słonko świeciło i temp +10. Kurcze, chciałabym zeby juz było ciepło
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
mmalutka wrote:Jaram się. Kupiłam torbę SkipHop dużą na nasz cały świat
-
moka89 wrote:Z cyklu czy wasze dzieci:P
A) jak jedzą cyca to trzymają go w buzi i odpychają się od was ręką? Moja mi czasem tak naciąga, że chyba mi zafunduje operację na starość
jak leżą na brzuszku, to zginają pod siebie nóżki i próbują się czołgać żeby np dosięgnąć zabawkę? Moja tak cuduje ostatnio
C) czy jak karmicie, to pocą się dzieciakom główki? Ja mam czasem rękaw wilgotny, zwłaszcza jak zaraz po jedzeniu przytnie sobie drzemkę
No i... Czujecie wiosnę?mimo, że odpuściliśmy spacer, bo dość mocno wiało, to tak ładnie słonko świeciło i temp +10. Kurcze, chciałabym zeby juz było ciepło
1. Tak
2. Tak
3. Tak
I nawet TAK- czuje wiosnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 16:43
Magnolia3 lubi tę wiadomość