Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Siema,
kręgosłup ciągle daje się we znaki, ale przynajmniej już się mogę wyprostować. Wczoraj małżon śmiał się ze mnie, że chodże jak Quasimodo, a ja myślałam, że mu przywalę, bo średnio mnie to bawiło we wczorajszym staniemłoda w nocy tradycyjnie - ostatnie dwie godziny przed ostateczną pobudką wisi na cycku i doprowadza mnie to do szału. Jęki za każdym razem, jak jej wypadnie, a ja muszę leżeć strasznie wygięta.
-
Ha ha.Nie spimy. Mala skoro poszla spac o 17 to budzila sie cyca czeeesto! Myslalam ze jak po 21 pojadla to pospi, a tu du...24.30 znowu i przed 3 znowu
Ba jak sie obudzila to juz osrana, ha ha.Zjadla, przebralam, to ona poprawke, no to znowu przebralam i juz o spaniu nie bylo mowy.Wiec hustawko ratuj.Bleszczala wez mnie, wez mnie na rece.Ale bylam twarda.Wlaczylam burze sniezna i hustana zasnela.Pewnie bylo ok.4. O 6 pobudka, cycek, koopa, zdazylam zalozyc czysta pieluche, znowu koopa.W ogole cos mi taka rzadyga robi, nie wiem co jest.No i teraz po porannym myciu, idt.- SPI:-) -
A u mnie jakis koszmar. Każde usypianie w ciągu dnia to ryk jakby go ze skory obdzierano. No to przestaje, odslaniam żaluzje i mowie- ok bawimy się! No to dalej ryk i weź tu zrozum o co mu chodzi. Widac, ze chce spać ale nie może. Juz nawet bujanie na rękach nie pomaga. Przed chwila zajęło mi to 35 min czyli prawie tyle, co sama drzemka powinna trwać.
Mamy 19 tydzień niby powinien konczyc sie ten dlugi skok...mam nadzieje, ze to wlasnie to a nie, ze wychodzi prawdziwy charakter naszego synka !
-
o mamuniu! tak mnie wczoraj wieczorem wkur*** R., tak się zezłościłam, tak się zagotowałam (oczywiście poszło o pierdołę) że gdy przyszło na wieczorne ściąganie mleka do butelki to wyobraźcie sobie że laktator syciągnął tylko 60ml z obu piersi - tak właśnie działa silny wkurw na laktację, całe szczęście miałam w lodówce 150ml wcześniej zrobionego zapasu więc bez problemu mogłam podać całą porcje ufff...
-
Witamy się w skończonym 5 miesiącu
Julita też zauważyłam, że jak mnie ktoś wkurzy ostro to z mlekiem problem mam później, ale weź się nie denerwuj ;/
Nasze nocki nadal nie fajne. Budzi się nawet co godzinę ... Poczytałam o tych kleikach i postanowiłam, że spróbuję jej wieczorem dać troszkę. Może ona się po prostu nie najada i dlatego tak się budzi. Nie wiem już.
U nas ładnie świeci słoneczko, pogoda w sam raz na spacer -
Dżuls wrote:Siema,
kręgosłup ciągle daje się we znaki, ale przynajmniej już się mogę wyprostować. Wczoraj małżon śmiał się ze mnie, że chodże jak Quasimodo, a ja myślałam, że mu przywalę, bo średnio mnie to bawiło we wczorajszym staniemłoda w nocy tradycyjnie - ostatnie dwie godziny przed ostateczną pobudką wisi na cycku i doprowadza mnie to do szału. Jęki za każdym razem, jak jej wypadnie, a ja muszę leżeć strasznie wygięta.
Podczas porodu zmiemil sie diametralnie srodek ciezkosci ciala, a dla kregoslupa to wyzwanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:52
-
Hej hej
Jak sie macie jak wasze samopoczucia mamuski
Podczytalam troche i przylanczam sie do prawie samotnych mam. Moj maz pracuje calymi dniami ,rodzice daleko, tesciowie wprawdzie tylko 50km ale z tesciowa sie nie da chcialabym wszystko po swojemu robic a ja mam moj wlasny plan na zycie. Ponadto ona kocha dzieci do nieprzytomnosci a ja jestem tylko kochajaca i zmeczona mama -
Założyłam ten pas thermocare, grzeje, nie powiem. Pewnie to wymaga trochę czasu, ale rzeczywiście na lędźwiach tak przyjemnie się zrobiło.
A, zjadłam wczoraj 1 pączka i dzisiaj jednego - koleżanka mężowi przypomniała
4me - w jakim hotelu byłaś na Teneryfie?
Chabasse - a Ty na Fuercie? -
Magnolia3 wrote:Ja zdychalam z kregoslupem po 1 porodzie i po 2.Nie bylam wstanie podniesc sie normalnie z lozka.Najpierw na bok a potem rekoma nogi zsuwalam, bo mi je bol po prostu odejmowal.A teraz po trzecim doszlam do siebie jak nadtolatka bez kitu.
Podczas porodu zmiemil sie diametralnie srodek ciezkosci ciala, a dla kregoslupa to wyzwanie. -
easymum wrote:Założyłam ten pas thermocare, grzeje, nie powiem. Pewnie to wymaga trochę czasu, ale rzeczywiście na lędźwiach tak przyjemnie się zrobiło.
-
easymum wrote:Założyłam ten pas thermocare, grzeje, nie powiem. Pewnie to wymaga trochę czasu, ale rzeczywiście na lędźwiach tak przyjemnie się zrobiło.
A, zjadłam wczoraj 1 pączka i dzisiaj jednego - koleżanka mężowi przypomniała
4me - w jakim hotelu byłaś na Teneryfie?
Chabasse - a Ty na Fuercie?no ale zmieniliśmy na prywatna wycieczkę na Majorkę ostatecznie
easymum lubi tę wiadomość
-
My byliśmy na Teneryfie Vincci Tenerife Golf. Obsługa spoko, choc nie mogli skumać o co nam chodzi, że chcemy pościel - nie zasnę jak nie jestem przykryta no i klima musiała chodzić, więc tym bardziej. Były koce, ktore śmierdziały jak dla mnie, no i woda miejska mocno chlorowana co było czuć w wannie
Jedzonko spoko. Plaży w pobliżu brak i trzeba jeździć busami do miasteczek obok
4* jak dla mnie są naciąganeeasymum lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Siema,
Córcia
-
patrzcie jaka torba !
http://allegro.pl/babyono-pojemna-torba-do-wozka-przewijak-style-i5161115438.html
normalnie chyba sobie zafunduje, w końcu nie ma sie co oszukiwać będziemy przez najbliższych parę lat nosić ze sobą pół wyprawki, więc czemu nie w takiej torbiekurde jest mega!