Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MadziaRatMed wrote:Pałąka nie ma w większości wozkow poniewaz przez niego rodzice nie zapinaja pasow a wtedy kazde nagle hamowanie czy cos to dzieckona glebie, sprawdzone info, siostra pracuje w smyku na dziale z wozkami, wiec nie jest on potrzebny.
) ja chce kupic bartex b-agile bo sklada sie jedna reka do rozmiaru malej walizeczki
no i siostra mowi ze jest dobry no i chyba cos tam wie, wiadomo maclareny niby najlepsze no ale ani mi sie nie podobaja ani cena tes mi sie nie podoba
Pytanie do wssystkich GADZETOMAM!! Moze polecacie jakas super torbe do wozka, ktora wyglada jak torebka w sensie ze jest bardziej kobieca niz te badziewie co dają do wozka no ale w dobrej cenie, zeby nie byla drozszq niz wozek! Poki co jestem zakochana w babyono style no ale moze gdzies kryje sie wieksza milosc!!
KTOS COS??wszędzie ją zabieram i pasek na ramię bardzo wygodny, nie zsuwa się
-
Dobra mocz pobrany i dostarczony do laboratorium. Na razie do woreczka a jak wyjdą bakterie to zrobimy wg opisu 4me.
4me współczuję..mój mały nie chcial spać w czasie choroby i chodziliśmy juz jak zabiaki. Co najlepsze chyba idą kolejne żeby (znowu dolne) bo ponownie zaczął się ślinic na potęgę i wszystko pcha do japy, dziasla opuchniete. Oszaleje -
Gabrysia dzisiaj postanowiła zacząć dzien o 5, wbrew moim protestom
wykorzystałam sytuację,że mąż wstawał do pracy, dałam mu ją do salonu do bujaczka i sama zakopałam się pod kołdrą. Oddał mi ją po poł godzinie, wrzuciłam ja pod karuzelę, a o 6 udało mi się ją nakarmić i posypaliśmy jeszcze do 7. Nadrobiłam was przy śniadanku, a teraz młoda fika na puzzlach a ja piję kawkę i zajadam ciasto - chwilo trwaj
-
4me lacze sie z toba!!! Ja tez mam szal!!! Maly budszi mi sie w nocy jak w zegarku co 1,5 h na cycka i idzie dalej spac! Normalnie padam! A w dzien to gardzi cyckiem i moze ze 2 gora 3 razy go zlapie i to jeszcze po akrobacjach z lulaniem itp ze niby przez przypadek przystawiony do cycka, bo po dobroci to taki ryk ze uszy wiedna. Nie wiem o co chodzi ale mam dosc! Za tydzien bedzie mial 5 miesiecy - znow to jest jakis skok czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:46
4me lubi tę wiadomość
edysia5 -
Dziewczyny czy do łóżeczka turystycznego trzeba mieć normalny materac? Mąż coraz cześciej będzie pracował w Warszawie i będzie wynajmował tam mieszkanie, od czasu do czasu będziemy z nim jeździć na te 3-4 dni w tygodniu i zastanawiam się jak rozwiązać spanie młodej. W sumie chyba bez sensu kupować drugie drewniane łóżeczko
Help!
Drugie pytanie - gdzie na wakacje? W tym roku chyba polskie morze, bo czytałam ze na wakacje zagraniczne z takim maluchem nie jedzie się na tydzień, bo to za szybka i krótka zmiana klimatu. Na dwa tygodnie raczej nie ma co liczyć w kwestii urlopu mężowego -
edysia5 wrote:4me lacze sie z toba!!! Ja tez mam szal!!! Maly budszi mi sie w nocy jak w zegarku co 1,5 h na cycka i idzie dalej spac! Normalnie padam! A w dzien to gardzi cyckiem i moze ze 2 gora 3 razy go zlapie i to jeszcze po akrobacjach z lulaniem itp ze niby przez przypadek przystawiony do cycka, bo po dobroci to taki ryk ze uszy wiedna. Nie wiem o co chodzi ale mam dosc! Za tydzien bedzie mial 5 miesiecy - znow to jest jakis skok czy co?
Skok jest do 19 tygodnia tak dlugi i później kolejny dlugi jest od 23 do 27 tygodniaedysia5 lubi tę wiadomość
-
Kucykowa wrote:No i stalo sie...zapalenie kosci po wyrwaniu zeba
Co za bol...Okazalo sie,ze stomatolog,ktory wyrywal spierdolil sprawe.Nie wyczyscil rany i powstala tkanka martwicza
Pojechalam dzis miedzy karmieniami taxi,zostawiajac gosci z Mezem i Olcia. Zabulilam 190zl i czeka mnie dalsze leczenie...Jutro dzwonie do tego gnojka co zjebal i chce zwrotu kosztow.Puszcza znieczulenie i znow mnie tak boli,ze nie wyrabiam...
-
moka89 wrote:Dziewczyny czy do łóżeczka turystycznego trzeba mieć normalny materac? Mąż coraz cześciej będzie pracował w Warszawie i będzie wynajmował tam mieszkanie, od czasu do czasu będziemy z nim jeździć na te 3-4 dni w tygodniu i zastanawiam się jak rozwiązać spanie młodej. W sumie chyba bez sensu kupować drugie drewniane łóżeczko
Help!
Drugie pytanie - gdzie na wakacje? W tym roku chyba polskie morze, bo czytałam ze na wakacje zagraniczne z takim maluchem nie jedzie się na tydzień, bo to za szybka i krótka zmiana klimatu. Na dwa tygodnie raczej nie ma co liczyć w kwestii urlopu mężowego
-
4me wrote:Kucykowa dopiero doczytałam - współczuję. Przy małym dziecki kazdy bol jest upierdliwy a co dopiero to co opisujesz:/ karmisz piersią czy nie i możesz jakies mocniejsze leki typu ketanol ?
O 14 dzwonie to tego luja,ktory zjebal sprawe z wyrwaniem i zadam zwrotu kosztow obecnego leczenia.Wiedzial,ze karmie i prosilam o antybiotyk wlasciwy to okazalo sie,ze nie mozna przy nim kp. Naraza nie tylko na koszty,a przede wszystkim na zle samopoczucie mojego dziecka. O tej 14 chyba zapali mi sie telefon!
Córcia
-
moka89 wrote:Dziewczyny czy do łóżeczka turystycznego trzeba mieć normalny materac? Mąż coraz cześciej będzie pracował w Warszawie i będzie wynajmował tam mieszkanie, od czasu do czasu będziemy z nim jeździć na te 3-4 dni w tygodniu i zastanawiam się jak rozwiązać spanie młodej. W sumie chyba bez sensu kupować drugie drewniane łóżeczko
Help!
Drugie pytanie - gdzie na wakacje? W tym roku chyba polskie morze, bo czytałam ze na wakacje zagraniczne z takim maluchem nie jedzie się na tydzień, bo to za szybka i krótka zmiana klimatu. Na dwa tygodnie raczej nie ma co liczyć w kwestii urlopu mężowegoa turystyczne sa drozsze
-
4em u nas za tydzien maly bedzie mial 5 miesiacy to moze u nas pomalu zaczyna sie ten kolejny. Sama nie wiem - no ale nieistotne w kazdym razie jest nie do wytrzymania ciagle na recqch, bawic sie nie, wozek nie, spacer nie, cycek nie. Juz brakuje mi sily! I do tego w nocy chyba nadrabia z jedzieniem z tymi pobudkami co 1,5 hedysia5
-
Kucykowa, współczuję, trzymaj się i nie odpuść temu lekarzowi. Ból zęba i ucha to dwa mega koszmary.
Moka - u nas młoda spała w turystycznym na poskładanym grubo kocu. Spała jak zabita, noc w noc, w sumie przez tydzień. Ja bym zobaczyła jak to zadziała, materacyk zawsze można dokupić.
A moja skubana odkryła, że paluchem u nogi można dziąsło podrapać jak swędziprzy każdej okazji nogi lądują w buzi, na zmianę a od wczoraj obie na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 13:50
-
Też jestem nieprzytomna, Mańka budzi się co dwie godziny, a od trzech dni przy karmieniu między 5 a 6 już nie zasypia. Godzinę sobie fika i potem zasypia, ale niestety ją muszę już wstawać zająć się chłopakami, więc dziś np spałam od 23 do 5 z dwiema przerwami na karmienie.
Wiem, że młody też tak spał, a teraz przesypia noce, więc tylko 5lat, dam radę☺karolcia87, Magnolia3, bento lubią tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Bento, tak jak radzi młodamama - katarek jest skuteczniejszy od fridy. Ja sama się przekonałam, jak prawie płuca straciłam, żeby fridą wyciągnąć głęboko siedzącego gęstego gluta (sorry za dosłowność) i się nie udało, a katarkiem 3 sekundy i już. No i przestałam używać soli fizjologicznej w ampułkach, bo młoda się wkurzała, teraz mam spray z wody morskiej Solbaby. I jest o niebo lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 16:50
bento lubi tę wiadomość