Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Małż mi właśnie doniósł, że IKEA podobno będzie miała sprzedaż internetową
Już wiem gdzie będę przepuszczać każdy zarobiony pieniądz, tym bardziej że kupiliśmy z małżem działkę z domkiem i zaczynam urządzać
Anitka201, bellaVi, trix lubią tę wiadomość
-
W sensie mam do IKEI tylko jeden most, ale czasem ciężko się zebrać, a jak już jedzie się po coś większego to też ogarnąć z przewozem. I żeby nie było - domek ma 36m2, a ja czuję się, jakbym miała urządzać co najmniej 400-metrową willę w Beverly Hills
trix lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Ogólnie ostatnio siedziałam trochę na necie i szukałam jakiś fajnych ciuchów na lato dla młodego i po prostu odplynelam przy bucikach / paputkach z firmy zazzu. Juz się czaje na 2 pary
nie chce go męczyć w jakiś sztywnych butach (do momentu jak nie chodzi) wiec te wydają się idealne
-
Pałąka nie ma w większości wozkow poniewaz przez niego rodzice nie zapinaja pasow a wtedy kazde nagle hamowanie czy cos to dzieckona glebie, sprawdzone info, siostra pracuje w smyku na dziale z wozkami, wiec nie jest on potrzebny.
) ja chce kupic bartex b-agile bo sklada sie jedna reka do rozmiaru malej walizeczki
no i siostra mowi ze jest dobry no i chyba cos tam wie, wiadomo maclareny niby najlepsze no ale ani mi sie nie podobaja ani cena tes mi sie nie podoba
Pytanie do wssystkich GADZETOMAM!! Moze polecacie jakas super torbe do wozka, ktora wyglada jak torebka w sensie ze jest bardziej kobieca niz te badziewie co dają do wozka no ale w dobrej cenie, zeby nie byla drozszq niz wozek! Poki co jestem zakochana w babyono style no ale moze gdzies kryje sie wieksza milosc!!
KTOS COS??Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Magnolia3 A w jakich dawkach i dlaczego dostaliście? My mamy 2 razy dziennie 1/2 ampułki z 1 ml soli fizjologicznej. Mała ma katar, którego nie da sie wyciągnąć, a krztusi się nim jak śpi lub leży na pleckach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:57
-
Lilla My wrote:4me - daj mi znać, czy faktycznie po koleżeńsku mogłabyś coś doradzić w kwestii urządzania wnętrz
. Jeśli tak, to odezwij się na priv (wyślij zaproszenie czy coś
)
jak pracowałam to miałam jeszcze dostęp do autocada a teraz juz nawet tego nie ma.
Takze z mila chęcią pomogę ale nie wiem czy jestem w stanie
-
bento wrote:Witam,
dziewczyny czy któraś z Was stosowała Pulmicort do inhalacji maluszka??
Edit: Razem z Berodualem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 14:43
-
Bento pulmicort to lek przeciwzapalny ( steryd) .Stosuje sie w stanach zapalnych oskrzeli, pluc, astmie idt.Pewnie dostaliscie dawke, 0,125. Czy ten katatek prubujesz najpierw rozmoczyc psikajac woda morska i potem aspiratorkiem czy jak? I tak mnie zastanawia czy to co opisujesz to poprostu nie mleczko cofniete zalega miedzy gardlem a nosem? U nas zawsze tak jest po nocy. Pulmicort raczej nie zaszkodzi ale jesli to nie katar tylko mleczko zalega to i nie pomoze.Dlugo juz Wam sie tak dzieje?
-
mamy zalecone 2 razy dziennie pól ampułki 0,25 mg / ml z 1 ml soli fiz.
To krztuszenie od piątku jest, a do tego chrypa jak u starego przepitego dziada. Próbowałam odciągać fridą, ale ten katar siedzi bardzo głęboko i nic nie chce wyjść.
A inhalować to maseczka nos usta, czy tylko do ust?? My juz zrobiliśmy inhalację maseczką...