Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam teraz monstrualne cycki, serio, jak jakaś krowa wysokomleczna. Dość rzec, że moja pani promotor, jak zobaczyła mnie przed obroną, to na dzień dobry pokazała rękami jaki mam wielki cyc, a teraz zaczynam mieś taki, jak wtedy, jakbym znów miała nawał. I bolą. Także tego :>
4me lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Ja mam teraz monstrualne cycki, serio, jak jakaś krowa wysokomleczna. Dość rzec, że moja pani promotor, jak zobaczyła mnie przed obroną, to na dzień dobry pokazała rękami jaki mam wielki cyc, a teraz zaczynam mieś taki, jak wtedy, jakbym znów miała nawał. I bolą. Także tego :>
edysia5, Carolline lubią tę wiadomość
-
A co do spania - pisałam Wam, ze mieliśmy koszmar- czy to w dzień, czy to w nicy tragedia! Nawet ręce nie pomagaly a maly tak plakal, ze ja płakałam razem z nim!!! Raz spróbowałam cycka bo myślałam, ze glodny no i zasnal w minutę. Ale tak byc u nas nie moze, ze młody zasypia na cycku
W akcie desperacji wrocilam do Tracy Hogg i zastosowalam metodę poloz- podnieść. Kurcze no co by o niej nie mówić działa! Trzeba byc tylko wytrwalym. wczoraj moj facet usypial go 40 min, w nocy juz tylko 20 min, ja dzis w dzień 10 a na ostatnia drzemkę maluszek zasnal sam prawie od razu- w końcu spokojnie bez placzu. Pewnie jeszcze bedzie regres, bo jakos szybko nam poszlo a czasami moze zająć to nawet dwa tygodnie. Ale widac postępi mama szczesliwa, ze młody nie zdziera sobie juz gardla
-
Hehe moje cycki małe
wbrew opiniom chyba jednak rozmiar ma znaczenie w produkcji mleka
Jeeeeny jak przeczytalam swoje posty o karmieniu i Tracy to chyba mam Malo popularne, na tym forum, poglądy
Ale zapewniam moj synek szczęśliwy i usmiechniety- wlasnie sie chichra na glos
-
4me wrote:
Jeeeeny jak przeczytalam swoje posty o karmieniu i Tracy to chyba mam Malo popularne, na tym forum, poglądy
Ale zapewniam moj synek szczęśliwy i usmiechniety- wlasnie sie chichra na glosPewnie (na pewno) to się obróci przeciwko mnie, ale pomyślę o tym później
No a co do karmienia piersią, to nie zakładam sobie ile będę karmić, na razie karmię z wygody i bo mam czym, ale nie robię z tego jakiejś religii. Starszaka karmiłam równiutko rok, bo akurat samo tak wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 18:40
Carolline lubi tę wiadomość
-
Wiadomo. Ja tez miałam NIGDY nie usypiać na rękach a zdarzało mi sie- bo szybciej
niestety dotarliśmy do muru i nawet ręce nie dzialaly wiec ja musiałam szukac innych rozwiązań.
A karmieniu w łóżku? Tez miałam nie robic a zdarza mi się o 5 rano brać go na cyca do naszego lozka bo jedyne o czym marze to sen! Na szczęście to rzadziej bo pozniej jestem cala polamana a kręgosłup boli przez pól dnia- to mnie skutecznie zniecheca jesli choc troche dotrze do mej głowy o 5 rano
Kazdy ma jakies grzeszki na sumieniu - zazwyczaj wlasnie z wygody
-
Dżuls mam to samo- po nocnym karmieniu w dziwnej pozycji cały dzien bolą plecy, zanęła o 18 i teraz pytanie czy o juz ten sen sen i czeka mnie za kare jutro rozpoczecie dnia o 5 czy moze jednak sie obudzi i wtedy witaj nocko bo nie zasnie do 1 albo i lepiej... ech
przydałby się urlop na tym "urlopie macierzyńskim" i masazysta !
-
Z innej beczki- musze malemu zorganizowac drugi i trzeci komplet pościeli. Piękne są na necie ale cena zawsze oczywiście 100-200 PLN a przeciez chyba nie ma nic prostszego dla krawcowej niz uszycie prostej poszewki!
Kupie teraz materiały z tej strony- zaczynają sie od 19 pln i albo dam do krawcowej albo ojciec mi uszyje i jaka oszczędność ! A dostępne wszystkie, tak modne teraz wzory
http://drecotton.pl/pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 18:49
-
Hej dziewczyny! Nie poznaje mojego dziecka, nie spi w dzien, nie spi w nocy. Marudzi i marudzi i marudzi. Normalnie zwalilabym to na brzuszek ale byl juz spokoj.. nie wiem czy to juz zęby czy skok? Dzisiaj bylismy na dlugim spacerze, wrocilismy i dalam go jak zawsze na mate zeby wniesc wozek i sie rozebrac.. a ten w taki ryk jak za czasow kolki. I tak do teraz.. znowu spi tylko na rekach i to jeszcze z pobudkami z takim wrzaskiem i piskiem ze nie wyrabiam
nie nadrobie Was, glodowka caly dzien.. az sie boje co bedzie w nocy, bo dzis jakas kumulacja
-
4me wrote:Z innej beczki- musze malemu zorganizowac drugi i trzeci komplet pościeli. Piękne są na necie ale cena zawsze oczywiście 100-200 PLN a przeciez chyba nie ma nic prostszego dla krawcowej niz uszycie prostej poszewki!
Kupie teraz materiały z tej strony- zaczynają sie od 19 pln i albo dam do krawcowej albo ojciec mi uszyje i jaka oszczędność ! A dostępne wszystkie, tak modne teraz wzory
30zł ładne i duży wybóR :d4me lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Z innej beczki- musze malemu zorganizowac drugi i trzeci komplet pościeli. Piękne są na necie ale cena zawsze oczywiście 100-200 PLN a przeciez chyba nie ma nic prostszego dla krawcowej niz uszycie prostej poszewki!
Ja za to zakochałam się we wzorach z tego sklepu, ale ceny nieco powalają: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=76726&us_id=20735437Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:09
4me, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Częśc z tych wzorów masz po taniości na allegro. U mnie w stacjonarnym sklepie z tkaninami są za 12zł/m (te gwiazdki, zygzaki, łowicki, kotwice, pasy, marokański i inne, te najbardziej popularne)
Ja za to zakochałam się we wzorach z tego sklepu, ale ceny nieco powalają: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=76726&us_id=20735437 -
la_lenka wrote:Świetne, ale ceny rzeczywiście... ciekawe. Ja raz na ciuchach upolowalam świetne materiały (jeden w żabki, drugi w kolorowe korony). Na razie kombinuje co by z tego moc zrobić.
-
Dzuls rzeczywiscie wzory swietne
chyba sie skusze na jqkis. Moja bratowa lubi szyc to taka posciel do lozeczka dla niej to pikus. W zamian wezme jej corke na kilka dni na ferie i luz jesscze na tym skorzystam bo tomek jak widzi kinge to ma traki zaciesz ze szok.
edysia5