Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wyprasowalam tylko RAZ przed porodem, teraz nie mam czasu kompletnie na to! w kwestii fotelikow naprawde polecam wizyte w sklepie, doradza przymierza dziecko a potem jesli nie chcesz tam kupowac mozesz poszukac w internecie albo kupic podobny ale tanszy , wazne, ze bedziesz wiedziec jaki:) nie da sie dobrac fotelika przez internet:) (tak sie mądruje, bo moja siostra jest specjalistą w smyku własnie na fotelikach i wozkach:D)
-
Ja wyprasowała tylko to co zabraliśmy do szpitala żeby siary nie było
Nie, przepraszam. Jeszcze ubranko na chrzest potem uprasowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 23:04
MadziaRatMed, Magnolia3, bellaVi lubią tę wiadomość
-
Wiecie ja posiadam jeszcze w suuuper stanie fotelik graco taki z przed 13 lat, jest duzy, szeroki i mega wygodny.Teraz dla malej oczywiscie musialam roziowy maxi cosi i on wygodą sie usrywa do starego graco-nie wiem jakie graco robi teraz.
Dzuls rysujesz namiare: MAM TALENT.
My jeszcze cwiczylismy wlasnie z walkiem, ja kocyk w domu zwijalam
I tego polpieska tez, bo z tej pozycji cwiczu sie tez siadanie potem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 22:59
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Obawiam się ze w mojej miescinie nie ma wielu kompetentnych ludzi w sprawie fotelików ale muszę spróbować, ten to już na maks miesiąc. Dobrze że my teraz jakoś dużo nie jeździmy autem. Wszędzie w zasadzie mamy blisko, dużo spraw załatwiam spacerem z wózkiem. Nasz graco też już leciwy bo go w spadku dostalismy, właśnie się zdziwiłam ze on tylko do 10 kg.
Dzuls obrazki super, może i ja skorzystam i jutro poćwiczymy.
-
Jakby ktos chcial to ten krem na wyprysk okoloustny to DELMALIBURE , to bez recepty jest i 2 razy dziennie sie smaruje.
Nasz graco chyba do 13 kg, wciaz wyglada jak nowy, tylko od stania w garazu pasy zaplesnialy, ale mysle ze kupie jakies zastepcze. -
A ja mam kryzys ogólny, wielki i wkurzający
Od kilku tygodni śpię po 4,5 godzin- oczywiscie z przerwami. Co rano musze uciekać z domu i tulac sie po obcych mieszkaniach bo młoty pneumatyczne u sąsiadów lub udarowe wiertary nie są dla uszu mojego synka.
Na dodatek wyzywam sie na swoim facecie bo na kimś musze. Ogólnie wszystko jest do dupy i marze by uciec na weekend i go przespać.
P.S. Jak kiedys uslysze, ze ktos sobie robi dziecko, żeby wzmnocnic związek to padnę na miejscu i juz mnie nie uratują.
-
MadziaRatMed wrote:skoro o DŻULS mowa, masz już tą torbę z BABYONO> ciekawa jestem jak na zywo!
- trochę klapa sterczy do góry, ale torba jest pusta i płaska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:55
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
julita wrote:moja zapadła w sen zimowy, jak położyłam na drzemkę o 9.20 to śpi do teraz, to już 2 godziny a zazwyczaj drzemki trwają do 40 minut, aż chodzę i sprawdzam czy oddycha
też tak czasem macie ze sprawdzaniem oddechu podczas snu czy tylko mi odbija?
Moja ma dziś dzień jeczenia. Śpi tylko z cyckiem, jak próbuję się ruszyć to ryk. Chyba nawet spacer się dziś nie uda. -
O właśnie Dżuls.. też taki mi wpadł pomysł do glowy. Nie wiem tylko co gdzie i jak. Wolałabym kogoś z polecenia, bo obcego żeby się po kątach snuł to chyba nie chcę. Jak coś znajdziesz to daj znac. Ja tez jak się gdzieś coś dowiem to dam cynk.
Dżuls lubi tę wiadomość
-
julita wrote:moja zapadła w sen zimowy, jak położyłam na drzemkę o 9.20 to śpi do teraz, to już 2 godziny a zazwyczaj drzemki trwają do 40 minut, aż chodzę i sprawdzam czy oddycha
też tak czasem macie ze sprawdzaniem oddechu podczas snu czy tylko mi odbija?
MadziaRatMed, Julita jak wam idzie dieta??
Ja od tygodnia nie jem słodyczy i juz mam pol kg na minusie. Dzisiaj wracam na ćwiczenia. Czuje się już dobrze wiec trzeba się rozruszać -
Dzuls moi rodzice mają taką która im sprząta raz w tyg. Pierwsze sprzątanie sporo kosztuje ale jak zamawiają ja raz na tydzień to płacą coś koło 100 zł ale ona przyjeżdża z własnymi środkami czystości. Nie wiem ile taka usługa kosztują w Warszawie