Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:Julita daj znać czy żyrafka została zaakceptowana
La lenka a Łucja nadal oczarowana Zośka?
żyrafa zlana ciepłym moczem, zero zainteresowania ale dam jej jeszcze szanse bo dzisiaj jedyne co interesuje moje dziecko jest noszenie na rękachnatomiast pies omało sie nie obsr** gdy usłyszał piszczącą zabawkę
Anitka201, Carolline lubią tę wiadomość
-
Edysia - ja dałam młodej butelkę do zabawy, coś na zasadzie gryzaka, nie wpychałam jej od razu do buzi. Młoda sama ją sobie wsadziła do japy jak wyczaiłą gdzie guma, tak jak każda inną zabawkę, kluczem były chyba te uchwyty, bo jak wcześniej usiłowałam dać jej herbatkę lipową gdy się rozchorowała, to ni cholery, dopiero uchwyty pomogły, bo trochę się tym najpierw pobawiła.
edysia5 lubi tę wiadomość
-
julita wrote:żyrafa zlana ciepłym moczem, zero zainteresowania ale dam jej jeszcze szanse bo dzisiaj jedyne co interesuje moje dziecko jest noszenie na rękach
natomiast pies omało sie nie obsr** gdy usłyszał piszczącą zabawkę
-
Anitka201 wrote:Moka89 właśnie się zastanawiam pomiędzy ta co Ty masz, zwykła szara albo koniczyna marokanska (onyx) i kurcze nie wiem
chyba odloze zakup na przyszły miesiąc
moka wlasnie ta co Ty masz i Anitka ta szara
jeszcze sue kiedys zastanawiałam nad ta szaro biala w zygzaki ale juz mi sie ten wzór lekko opatrzyl bo młody ma troche rzeczy do pokoju w taki deseń.
Pomimo tego, ze kolorowe mi sie podobają najbardziej to ja chyba- jesli w ogóle - pójdę w szara bo musi mi pasować pozniej do spacerowki elodie details graphic grace
-
Dzuls ja tez malemu daje w niekapku nuk bo ten jesscze na poczatku najszybciej zalapal i on tez ma uchwyty. Tak samo jak ty do lapki albo na brzuszek isie bawi
ale dzis ten soczek to pieknie pil bo ja juz mialam zalamke ze on zwyczajnie nie potrafi.
Tylko teraz jak go przekonac do mm? A moze wiecie ktore w smaku jest najmniej slodkie albo podobne do cyckowego? Juz mialam bebiko i hipp combiotik i odruchy wymiotne takie same. A jak na spiocha sprobowalam to od razu pobudka i ryk!edysia5 -
edysia5 wrote:Dzuls ja tez malemu daje w niekapku nuk bo ten jesscze na poczatku najszybciej zalapal i on tez ma uchwyty. Tak samo jak ty do lapki albo na brzuszek isie bawi
ale dzis ten soczek to pieknie pil bo ja juz mialam zalamke ze on zwyczajnie nie potrafi.
Tylko teraz jak go przekonac do mm? A moze wiecie ktore w smaku jest najmniej slodkie albo podobne do cyckowego? Juz mialam bebiko i hipp combiotik i odruchy wymiotne takie same. A jak na spiocha sprobowalam to od razu pobudka i ryk!
Enfamiledysia5 lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:4me ja się zastanawiam czy będę te torbę dopinala do wózka. Bo skip hop ma 5akie fajne małe organizery do wózka (np na napój, przekąski, klucze) i taki by mi pasował przy spacerówce. Ale ogólnie tez myślę nad bardziej stonowana kolorystyka
nie wiem zobaczę- na wiosnę ja kupie. Najpierw spacerówka - czekam na dostawę do Polski bo nigdzie ich nie ma.
Pozniej może torbamusze to przemyśleć bo my musimy kupic jeszcze pare gadżetów przed wakacjami a to idze zbankrutować... My dużo czasu z młodym będziemy spędzać na plaży a wiec sloncu sila rzeczy no i Np trza mu kupoc dobre okulary przeciwsłoneczne. Kolejna stówka w plecy
a tez są niezle gadzedziarskie niektóre ale oczywiście wszystko kosztuje.
Organizery znam, widzialam, nawet sie wahalam czy do wózka wrzucić ale się powstrzymałam
-
Ooo, właśnie! Organizer! Ktoś już ma? Bo ja już kilka razy prawie kupiłam, ale mam wątpliwości. Czy tego się używa poza normalną torbą? Chciałabym mieć takie coś na szybie odłożenie komórki, chusteczek, pieluszki itp. - więc żeby to było wyżej i nie zamykane. Ale normalnie mam torbę na wózku, dam radę dodatkowo organizer?