Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me kiedyś czytałam, że dzieci nie powinny nosić okularów przeciwsłonecznych, ale może to chodziło o takie zwykłe plastikowe bez filtra - tego już nie wiem.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Czapka z daszkiem i taką osłonką na szyję u nas się sprawdzała, okulary kupiłam właśnie te zabawkowe na próbę i nie zostały zaakceptowane, więc odpuściłam drążenia tematu.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Ja tez mam chec na torbe, ale ja to lubie takie ala workowe i nic mi nie wpadlo w oko.A co do butelek to Ola TT nie chce wziac do buzki, wiec kupilam dr.Brown, bo to podobno najlepsze na swiecie butelki antykolkowe i wyobrazcie sobie ze maz dal jej dzis rumianek i zassala.Takze polecam. Padam na pysk, mala daje ognia.Mam nadzieje ze te zabki sxybko wyleza.
-
Ela dzieki za info zglebie temat. Aczkolwiek wydaje mi się, ze oczka takich niemowlaków należy tym bardziej chronić.
Mysle, ze moglo chodzić o takie bez prawdziwego filtra UV. Takie okulary przez to, ze maja ciemne szybki powodują rozszerzanie sie źrenicy, a ze nie maja filtra to narażają oczy na jeszcze wieksza szkoda niz podczas chodzenia bez okularów. I to w każdym przypadku u dorosłych tez.
Mam upatrzone takie co sie zakłada w kolo Glowy. Mam nadzieje, ze młody zakceptujeprzymierzalismy mu kiedys w sklepie, chwile siedział i nie ściągam wiec moze będzie dobrze.
Zglebie temat - dzieki !
Czapka obowiązkowo albo chustka na glowie awaryjnie jak nie bedzie chcial nosić czapki
-
la_lenka wrote:Ooo, właśnie! Organizer! Ktoś już ma? Bo ja już kilka razy prawie kupiłam, ale mam wątpliwości. Czy tego się używa poza normalną torbą? Chciałabym mieć takie coś na szybie odłożenie komórki, chusteczek, pieluszki itp. - więc żeby to było wyżej i nie zamykane. Ale normalnie mam torbę na wózku, dam radę dodatkowo organizer?
http://m.scandinavianbaby.pl/product-pol-1419-Skip-Hop-Organizer-do-wozka-Chevron.html
-
Fajne są te czapki sięgające za kark z taką szmatką na szyję bo zabawa w piachu na siedząco i najbardziej do słońca wystawiony jest właśnie kark.
4me lubi tę wiadomość
4me a gdzie zamawialas wózek? Bo zastanawiam się czy jeśli zamówię go na stronie internetowej to mam jakieś szanse na graphic grey. My chcemy zamówić pod koniec kwietnia lub na początku maja tak żeby wózek był z nami od czerwca. Myślisz ze to realne?
Moje dziecię wydaje odgłosy jak marcowy kot, do tego uniósł się na łokciach i kolanach i się chwieje . Żyć nie umierać szkoda ze zaczął się tak wcześnie budzić. -
Lenka szacun za kawe z mlekiem cyckowym
Ja smaku nie znam jakos nie moge sie przekonac, ale moj maz i moja chrzesnica 9 latka wypila odciagnietego 150 ml - mowia ze te kupne jest slodsze niz moje.
Pepe napisala ze enfamil - to jeszcze kupie i zobaxzymy czy cyckowemu chlopakowi podpasujeedysia5 -
Anitka201 wrote:4me a gdzie zamawialas wózek? Bo zastanawiam się czy jeśli zamówię go na stronie internetowej to mam jakieś szanse na graphic grey. My chcemy zamówić pod koniec kwietnia lub na początku maja tak żeby wózek był z nami od czerwca. Myślisz ze to realne?
Moje dziecię wydaje odgłosy jak marcowy kot, do tego uniósł się na łokciach i kolanach i się chwieje . Żyć nie umierać szkoda ze zaczął się tak wcześnie budzić.
Chciałam zamówić jak sie pojawia ale kurczę jak ich tak malo to rzeczywiście moze być kolejka do nichchyba dzis wieczorem usiądę i zamówię
Nie wiem czy Cibsie uda wpasować tak jak planujesz bo juz któryś raz słyszę, ze na te wózki sie czeka niestety wiec moze trza brać jak sa
Ja dzwoniłam między innymi do mama ja i do bobowozki. I jeszcze do jakis innych dwóch co na ceneo mi wyskoczyło, ze je sprzedają.Anitka201 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Lalenka wygląda na to, ze u Ciebie by sie zmieściło ale pytanie czy wszystko razem nie obciąży tak spacerówki,ze fiknie do tylu? Widziałam juz takie akcje
Zawsze mam jeszcze normalną dużą torbę na bieżące klamoty, a jak mam zakupy to lecą pod wózek.
Plus mój wózek pomimo niezbyt atrakcyjnego wyglądu jest super stabilnym czołgiem, który wszystko znosi bez jęknięcia. -
witam, Młodemu nic nie było po tej kaszce z Nestle, więc chyba to mm które się w niej zawiera mu nie szkodzi, aczkolwiek przyznaje, że wcześniej nie pomyślałam o tym, że ono mogłoby go uczulić.
Dziś ryzykujemy drugi dzień. Już zjadł porcje swoją.Marzenia się spełniają