Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Easymum ja sie jeszcze zastanawiam nad takim kostiumem kąpielowym co zakrywa cale cialko. Widzialam na dzieciakach takich malych ale jeszcze nie szukalam, gdzie to mozna kupic
I widzialam w rosmannie krem spf50-juz maja w sprzedaży a te ich kosmetyki baby dream ogólnie są polecane.
-
4me, dzięki za przypomnienie z lekami i za info z ledlem. Też myślałam, że tam będzie. Ja mam wykupione ubezpieczenie full opcja w biurze podróży, na Ekuz nie liczę, mam nadzieję, że żadne nie będzie potrzebne
kiedyś zdarzyło mi się korzystać z usług lekarza, musiał przypłynąć z jednej wyspy na drugą, konsultacja 10 minut kosztowała 160 euro, do tego leki i taksówka do apteki, razem wyszło z 300 euro i wszystko mi oddali z ubezpieczenia, tylko na wszystko miałam kwity. A to była tylko angina, żadne złamanie, szpital, karetka. Więc wolę się zabezpieczyć.
Kostium mam taki retro, cały w paseczki, jeszcze trochę luźny, ale przez 1,5 m-ca młoda coś jeszcze z wagą i wzrostem dociągnie. Muszę dokupić bodziaki na krótki. -
I kolejna noc- ta to juz byla apogeum.Mam wszystkie dzieci chore.Maly oskrzela, gile do pasa, chrapie w nocy i standardowo leje w lozko.Malutka tez taaaaku katar, w nocy zero spania bo caly czas sie krztusila i plakala,,mimo ze katar wyciagalam.Oczka takie biedne, tak mi Jej szkoda.W dzien tez mega marudna.A najsarszy wstal o 1 w nocy z tak zawalona krtania ze oddychac nie mogl i plakal do rana, wiec inhalacje i takie i takie, leki na gardlo, i znow inhalacje i nawet antybiotyk mlodszego mu dalam.A On dzieciak nie spal z bolu do rana. Takiej nocy to jeszvze nie mialam. Dzis malej tez zrobilam inhalacje z nebudose i potem psiknelam nasivin i trche Jej lzej.Ale i takarudzi okrutnie.
-
4me dzięki za info odnośnie wózka. Ja w takim razie na dniach go zamawiam. Tu masz sklep z dobrą cena http://www.wozkifoteliki.pl/wozki-spacerowe/1497-elodie-details-stockholm-stroller.html
Dzwoniłam tam i w przyszłym tygodniu mają je wysyłać do klientów. No i faktycznie jest kolejka oczekujących ale podobno zamówili większą ilość.4me lubi tę wiadomość
-
Dzięki za wsparcie dziewczyny.Do tego wszystkiego bylam sama w domu bo maz w pracy na noc.Ale dalam rade, nawet poszlam z malym do lekarza.
Ale....mimo tej calwj choroby moja Pyzia wykonala dzis ABSOLUTNIE SAMODZIELNIE pierwszy OBROT NA BRZUSZEK, tak ni z gruchy ni z pietruchy.Alez radosc:-)
Dziwne to wszystko.Bez najmniejsxego wysilku.A jej oczka mowily: E tam matka, co to takiego:')
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:16
karolcia87, bento, easymum lubią tę wiadomość
-
easymum wrote:Dziewczyny, co zrobić z dojrzałego awokado? Oprócz guacamole ... Jakaś inna pasta? Coś innego?
może gdzieś w internecie będzie