X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A polecicie jakies cwiczenia- zeby nue schudnac, ale sie ujedrnic?

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem chuda- stan krytyczny.Dupa wisi- stan krytyczny!!!

1usa8u69die0y60t.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoś chciał spróbować to mamy taki, nie wiem jak będzie działał na dłuższą metę, czy nie będzie przeciekać itp. ale jak na razie jest fajny
    http://allegro.pl/babyono-kubek-z-chowana-slomka-kubeczek-niekapek-i5972703720.html

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me...i wszystko jasne.

1usa8u69die0y60t.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ja też się przyłączam do akcji bikini 2016 :-) ja juz ćwiczę od jakiegoś czasu. No i również zależy mi na ujędrnieniu bo waga jest ok :-)

4me lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia ja sie tak nie znam :) bede wybierać zestawy na ujędrnianie :D dzis cwiczylam to co pamiętałam ze swoich zajęć przed ciążą.

A tak na poważnie to chyba każde ćwiczenia na mięśnie brzucha, ud i pośladków ujędrniają;) ja sprobuje z mel b bo jest trochę jej filmików na YT.
    No i przyznaje sie dzis w nocy pod wpływem impulsu, podczas karmienia, kupilam nowa płytę Chodakowskiej o wymownym tytule BIKINI :D

karolcia87, Magnolia3 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=4me
    No i przyznaje sie dzis w nocy pod wpływem impulsu, podczas karmienia, kupilam nowa płytę Chodakowskiej o wymownym tytule BIKINI :D[/QUOTE]

Też chciałam ale nie zdążyłam..

4me lubi tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dzisiaj stuknelo 6 miesięcy :-) młody z tej okazji zaczął się przewracac z brzuszka na plecy :-) od rana tak fika :-)

Dżuls, mmalutka, 4me, bellaVi, Magnolia3, la_lenka, Carolline, przyszła mama, easymum lubią tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie wprowadziłam w życie projekt odsyfiania organizmu, taki mały detoksik, bo zauważyłam, że czuję się o niebo lepiej bez produktów z białej mąki, bez cukru (odkrywcze) i najlepiej jeszcze bez mleka, ale ciężko mi się odzwyczaić od porannej kawki z mlekiem, mimo że mnie po niej trochę mdli. Do tego muszę zrzucić "parę" kg (14!), żeby odciążyć kręgosłup, bo po ostatnich akcjach z lędźwiami nieźle się wystraszyłam, że jak tak dalej pójdzie, to za parę lat ledwo nadążę za dziećmi, a przecież nie mam jeszcze 30tki. I potem będzie coraz ciężej schudnąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 09:23

8pdp47e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj wyjęłam z zamrażarki kawałek dyni, wrzuciłam do parowaru i zaprosiłam córkę na degustację pierwszego posiłku innego niż mamusiowe mleko :) nie podobało jej się to wcale, krzywiła się i miała odruch wymiotny, w rezultacie nie wiem czy zjadła choć 1/5 małej łyżeczki, pewnie jeszcze mniej. dzisiaj podjście nr 2.

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    a ja wczoraj wyjęłam z zamrażarki kawałek dyni, wrzuciłam do parowaru i zaprosiłam córkę na degustację pierwszego posiłku innego niż mamusiowe mleko :) nie podobało jej się to wcale, krzywiła się i miała odruch wymiotny, w rezultacie nie wiem czy zjadła choć 1/5 małej łyżeczki, pewnie jeszcze mniej. dzisiaj podjście nr 2.
    Trochę jej może rozcieńcz wodą, bo może odruch wymiotny nie dotyczył smaku, tylko konsystencji :) Całe życie płyny, a tu nagle ktoś wsadza do buzi takiego gluta... sama bym miała odruch wymiotny :P

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:

Julita - u nas dynia też poszła na pierwszy ogień za radą dziewczyn i absolutnie Młodemu nie smakowała. Ale powoli przyzwyczaił się i teraz dynia to jeden z ulubionych składników :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • julita Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Trochę jej może rozcieńcz wodą, bo może odruch wymiotny nie dotyczył smaku, tylko konsystencji :) Całe życie płyny, a tu nagle ktoś wsadza do buzi takiego gluta... sama bym miała odruch wymiotny :P

a no dodałam trochę ciepłej wody wzorując sie na konsystencji słoiczka ze sklepu, a może rozcięczyć jeszcze bardziej? fakt w smaku dup* nie urywa ale nie z drugiej strony nie jest aż takie złe, pomyślałam w pewnym momencie 'może nie jest jeszcze gotowa?' ale jak nie gotowa? za 1,5 tyg. kończy pół roku więc, na pewno jest gotowa! ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Julita - u nas dynia też poszła na pierwszy ogień za radą dziewczyn i absolutnie Młodemu nie smakowała. Ale powoli przyzwyczaił się i teraz dynia to jeden z ulubionych składników :)

Lilla a za którym razem zauwaźyłaś że synek pogodził sie z dynią?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita u nas tak bylo z marchewka. Byla bleeee za pierwszym razem a kolejne juz mu smakowało strasznie :)

Moje dziecię budzilo sie dzis w nocy co godzinę! Boszzz co za koszmar!
    Mje dziecię zrobili wlasnie tak wielka kupę, ze noga byla brudna do kostki :/ pszedl pod prysznic razem z tata- nie bylo innej rady :) (moze stad tenocne pobudki??? Oby!)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was się orientuje w tych odliczeniach podatkowych..?? Właśnie wypełniam swój pit 37 w tej aplikacji edeklaracje, żeby wysłać przez neta.. i tam pod koniec mam rubrykę o uldze prorodzinnej. Czy to w ogóle nas dotyczy ? Czy trzeba wychowywać dziecko przez pełny rok, żeby cokolwiek odliczyć..? Czy może to jest w ogóle tylko dla samotnie wychowujących..?? Kurcze, szukam jakiejś info w necie, ale wszędzie ten sam bełkot.. Chce wiedzieć tylko czy to mi przysługuje? Jestem w związku małżeńskim od marca zeszłego roku, czy to mam znaczenie. Jeśli ktoś coś wie, to będę wdzięczna za wszelkie wskazówki..:)

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasse Napewno przysluguje, bedziesz muala zwrot za tyle mcy ile miali dziecko do konca zeszlego roku, tam jest miejsce gdzie wpisuje sie date urodzenia dziecka i chyba dobrze rozliczyc sie z mezem, tyle wiem- pity rozlucza nam ksiegowa.

chabasse lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się z mężem chyba nie mogę jeszcze rozliczyć, bo nie jestesmy ,małżeństwem pełny rok podatkowy..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chcesz zapytam moha kaiegowa.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, trzrba byc w malzenstwie caly rok.Ale dziecko i tak mozesz odpisac albo Ty albo maz.

chabasse lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
‹‹ 3020 3021 3022 3023 3024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ