X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia ja też mam skip hop i jestem zadowolona. Młody lubi przebywać na niej przebywać, codziennie na niej ćwiczymy. Myślę że jemu jest wszystko jedno na jakiej macie leży a nam pasuje kolorystyczne do salonu :-)

Magnolia3 lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me mój też ma te książeczki i tak samo je"czyta" wszyscy śmieją się ze od malego jest zainteresowany książkami :-)

Właśnie poplynelam w h&m online. Oczywiście ciuchy dla młodego :-) szara bluza z batmanem (znaczkiem) po prostu wymiata :-)
    Taka ja ostatnio pojechalam na chwilkę do sklepu a wróciłam,z h&m z kilkoma bodziakami dla małego bo byly ladne, szare i stonowane tzn w gwiazdki i male jamniczki czyli to co mamusia lubi najbardziej ;) no i byla promocja (stale jest ;) ) 3 w cenie 2 wiec jak mogłam nie wziąć?????

Ofcourse czarnego body nie bylo- towar luksusowy ;)

Anitka201 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me mój też ma te książeczki i tak samo je"czyta" wszyscy śmieją się ze od malego jest zainteresowany książkami :-)

Właśnie poplynelam w h&m online. Oczywiście ciuchy dla młodego :-) szara bluza z batmanem (znaczkiem) po prostu wymiata :-)
    A co to xa książki to mize i moja nauczy sie czytac, he he :-)

1usa8u69die0y60t.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał ta bluza jest ekstra ale cena powala ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam ja -25%wiec wyszła taniej ;-)

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo podobają mi się te maty, kolory są stonowane i odpowiednio dobrane.Na olx ktos sprzedaje mate kupiona we wrzesniu 2015 roku i pisze ze prawie nie uzywana za 210 zl i sie nad nią zastanawiam.Tylko wiecie, duzo ludzi pisze ze stan idealny...bla bla bla itd. I tak wlasnie nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 21:29

1usa8u69die0y60t.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia ja mam książeczki kontrastowe z biedy i empiku :-) młody najbardziej lubi je ślinic :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 21:34

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy odliczeniach dziecka od podatku pamiętajcie, że ulga należy się, jeśli przychód rodziców jest < 112 tys. PLN.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Przy odliczeniach dziecka od podatku pamiętajcie, że ulga należy się, jeśli przychód rodziców jest < 112 tys. PLN.
    Chcialabym przekroczyć ten dochod i nie dostac ulgi! ;D

relgio4pxlxziakh.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas nareszcie się sięganie po stopy.. długo długo nie było nic a teraz tyle się dzieje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:10

la_lenka, Magnolia3, chabasse, 4me, Anitka201, julita, Kasiarzynka, przyszła mama, easymum lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Wiecie co moze i Wasze dzieci przewracają sie juz pięknie z pleców na brzuszek, moze ladnie pija wode, mówią mama- moj tego jeszcze nie potrafi, ale za to umie juz czytać! No i co głupio Wam teraz ? ;) :D ;) :P
    Ja nic nie chce mówić, ale moja czytanie to opanowała na 3 miesiące (fotka z 24 listopada)
    Tylko, że widać u Ciebie to ambitna lektura, a u mojej jakieś różowe romansidło ;) lG0rAIFm.jpg

Co do maty skip hop. Jeśli chodzi o jakość, nie warto. Mata jest identyczna w dotyku jak taka do fitnessu którą kupiłam za 1/6 ceny. No i niszczy się dość mocno. No ale ja mam koty, które nie drapią specjalnie, ale biegają używając pazurów, bawią się swoją zabawką zahaczając przy okazji. Plus mimo codziennego odkurzania jest wiecznie żwirek - a to się wgniata i uszkadza.
    Jeśli chodzi o wygląd - jest nie do pobicia, fajne kolory, bez pstrokacizn (choć na żywo podoba mi się mniej - na fotkach wyglądała na bardziej stonowaną, a jest jednak dość intensywna). Do tego liczę, że marka jednak zobowiązuję, więc zawartość szkodliwych substancji jest tutaj dużo mniejsza niż w takiej "no name". Ja kupna nie żałuję, ale raczej się nie spodziewam że np. posłuży dla drugiego dziecka. Jak mała przestanie paszczowo tak przeciekać to wymienię na miękki dywanik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 22:39

Magnolia3, chabasse, Anitka201, 4me, karolcia87, Kasiarzynka, Carolline, Dżuls, przyszła mama, easymum lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wytrzymam :-) Jakies naukowce Wam rosną :-)

Anitka201, easymum lubią tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdraszczam- moja zabawką zajmie sie na max 5 min. I to tez jak ma mega dobry humor.

1usa8u69die0y60t.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jak ma dobry humor to i z pół godziny poleży. A jak zagaduję, patrzę na nią to i dłużej :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, w temacie maty (to już chyba kiedyś pisałam) my mamy puzzle z trefla 3komplety połączone świnka pepa, myszka minie i kraina lodu. Ja jestem zadowolona łatwo się czyści, można łączyć puzzle jako się chce bo ładnie ze sobą pasują, są kolorowe, a jak my mamy różne komplety to nawet mocno pstrokate- wiem że nie każdemu to odpowiada. A i są dość duże, młoda może na nich bezpiecznie fikac a jak zacznie pełzać to też ma gdzie.
    Mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza od poprzedniej, wczoraj młoda obudziła się na karmienie o 12 i nie chciała spać do 2 :/

Kassie lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze noo czyli rośnie młodemu konkurencja do nagrody Nobla- trudno... Konkurencja motywuje i rozwija- niech i tak bedzie ;)

Moj ze trzy dni temu odkryl wreszcie te swoje stopy- jest szal teraz ;)

Wlasnie zaliczamy pierwsze karmienie- wczoraj po pierwszym karmieniu pobudki byly co chwile... Oby dzis bylo lepiej :I

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja notabene polozylam sie chwile po 22 o zasnęłam dopiero o polnocy- nienawidzę bezsenności :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko poza nowymi umiejętnościami, z których jestem bardzo dumna to się trochę zepsuło, bo budzi się o 4.30 i koniec spania.. oby to był skok, bo inaczej będę jak zombie..

tb734z17s9scq0zt.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A ja notabene polozylam sie chwile po 22 o zasnęłam dopiero o polnocy- nienawidzę bezsenności :/
    To dziwne bo ja zazwyczaj zasypiam przykladajac głowę do poduszki a dzisiaj nie moglam zasnąć, to samo miał mój małż.

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my dziś kończymy 6miesiecy i z tej okazji Wiktor postanowił obudzić się o 5.40 niee

przyszła mama, easymum, Magnolia3 lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 3022 3023 3024 3025 3026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ