Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:4me mój też ma te książeczki i tak samo je"czyta" wszyscy śmieją się ze od malego jest zainteresowany książkami
Właśnie poplynelam w h&m online. Oczywiście ciuchy dla młodegoszara bluza z batmanem (znaczkiem) po prostu wymiata
no i byla promocja (stale jest
) 3 w cenie 2 wiec jak mogłam nie wziąć?????
Ofcourse czarnego body nie bylo- towar luksusowyAnitka201 lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:4me mój też ma te książeczki i tak samo je"czyta" wszyscy śmieją się ze od malego jest zainteresowany książkami
Właśnie poplynelam w h&m online. Oczywiście ciuchy dla młodegoszara bluza z batmanem (znaczkiem) po prostu wymiata
-
Bardzo podobają mi się te maty, kolory są stonowane i odpowiednio dobrane.Na olx ktos sprzedaje mate kupiona we wrzesniu 2015 roku i pisze ze prawie nie uzywana za 210 zl i sie nad nią zastanawiam.Tylko wiecie, duzo ludzi pisze ze stan idealny...bla bla bla itd. I tak wlasnie nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 21:29
-
a u nas nareszcie się sięganie po stopy.. długo długo nie było nic a teraz tyle się dzieje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:10
la_lenka, Magnolia3, chabasse, 4me, Anitka201, julita, Kasiarzynka, przyszła mama, easymum lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Wiecie co moze i Wasze dzieci przewracają sie juz pięknie z pleców na brzuszek, moze ladnie pija wode, mówią mama- moj tego jeszcze nie potrafi, ale za to umie juz czytać! No i co głupio Wam teraz ?
Tylko, że widać u Ciebie to ambitna lektura, a u mojej jakieś różowe romansidło
Co do maty skip hop. Jeśli chodzi o jakość, nie warto. Mata jest identyczna w dotyku jak taka do fitnessu którą kupiłam za 1/6 ceny. No i niszczy się dość mocno. No ale ja mam koty, które nie drapią specjalnie, ale biegają używając pazurów, bawią się swoją zabawką zahaczając przy okazji. Plus mimo codziennego odkurzania jest wiecznie żwirek - a to się wgniata i uszkadza.
Jeśli chodzi o wygląd - jest nie do pobicia, fajne kolory, bez pstrokacizn (choć na żywo podoba mi się mniej - na fotkach wyglądała na bardziej stonowaną, a jest jednak dość intensywna). Do tego liczę, że marka jednak zobowiązuję, więc zawartość szkodliwych substancji jest tutaj dużo mniejsza niż w takiej "no name". Ja kupna nie żałuję, ale raczej się nie spodziewam że np. posłuży dla drugiego dziecka. Jak mała przestanie paszczowo tak przeciekać to wymienię na miękki dywanik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 22:39
Magnolia3, chabasse, Anitka201, 4me, karolcia87, Kasiarzynka, Carolline, Dżuls, przyszła mama, easymum lubią tę wiadomość
-
Witajcie, w temacie maty (to już chyba kiedyś pisałam) my mamy puzzle z trefla 3komplety połączone świnka pepa, myszka minie i kraina lodu. Ja jestem zadowolona łatwo się czyści, można łączyć puzzle jako się chce bo ładnie ze sobą pasują, są kolorowe, a jak my mamy różne komplety to nawet mocno pstrokate- wiem że nie każdemu to odpowiada. A i są dość duże, młoda może na nich bezpiecznie fikac a jak zacznie pełzać to też ma gdzie.
Mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza od poprzedniej, wczoraj młoda obudziła się na karmienie o 12 i nie chciała spać do 2Kassie lubi tę wiadomość
-
Kurcze noo czyli rośnie młodemu konkurencja do nagrody Nobla- trudno... Konkurencja motywuje i rozwija- niech i tak bedzie
Moj ze trzy dni temu odkryl wreszcie te swoje stopy- jest szal teraz
Wlasnie zaliczamy pierwsze karmienie- wczoraj po pierwszym karmieniu pobudki byly co chwile... Oby dzis bylo lepiej