Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o popatrz.. a ja nie trafiłam :(

tb734z17s9scq0zt.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka jak się nazywają te szelki na smoczek?
    PS. pięknie wyglądacie!

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    malutka jak się nazywają te szelki na smoczek?
    PS. pięknie wyglądacie!
    Szukaj "Zawieszka do smoczka Elodie Details"

Ja mojej zrobiłam sama zawieszkę tego typu (na zabawkę, bo smoczka nie używa) z zapinki od szelek z ciucholandu i kawałka wstążeczki w pszczółki. Koszt ze 2-3zł :P

julita lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    a ja kupiłam nosidełko Tula używane na OLX za 179zł :) kobieta zapewnia, że jest w stanie idealnym bez śladów użytkowania, za dwa dni powinna dojść przesyłka, więc będę bardziej mobilna w domu np. bez problemu zniosę kosz do pralni ;) a chusta mi się nie sprawdziła więc mam nadzieję że z nosidełkiem będzie inaczej
    Deal roku! Na prawdę bardzo rzadko zdążają się takie okazje :) a tuła jest raczej nie do zniszczenia.

Ja mam stary model, kiedy to jeszcze nazywała się tuli ale wyglada super :) kolory nadal intensywne :) Jak się znudzi, ponosisz i sprzedajesz za dobrą cenę :)

julita lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe moka właśnie chciałam napisać że jak się nawet nie spodoba to na pewno stratna nie będę :) jak dojdzie wrzucę fotkę. dodam jeszcze że oferta pojawiła się parę minut przed tym jak ją znalazłam więc pewnie parę minut później a by jej nie było ;)

la_lenka, Dżuls, mmalutka lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam torbe skip hop onyx jakies 2 tyg temu i co....? Rewwlacja!!!! Naprawde tak jak chyba moka wczesniej pisala ze sie z nia nie rozstaje to u mnie dokladnie to samo. Fajny wyglad, poreczna, sztywna, wrzystko do niej zmieszcze i jesCze luz, wygodna naprawde super.
    Dzieki wszystkim za polecenia :-)

Anitka201, moka89 lubią tę wiadomość

edysia5
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beczki:
    będzie promocja na lidlowe pampki: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1053 bo zmieniają na jakieś nowe (dobrze zrozumiałam? Bo opakowanie jest takie samo, jak było do tej pory)

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me ze względu na ciagle dochodzące wydatki jeszcze jej nie kupiłam. Myślę że kupię dopiero kolo czerwca. Mnie się podoba wzór onyx, trójkąty i szara. A Ty nad która się zastanawiasz?
    No wlasnie ja mysle, mysle i nie mogę się zdecydować nad:

Szara- bo jest najbardziej praktyczna, bedzie pasować i do Elodie i do wzorzystych letnich ubrań ale... Jest troche nudna ;)
    Trojkaty- swego czasu podobała mi sie najbardziej ale wlasnie nie pasuje ani do Elodie (to bym przeżyła) no i najwazniejsze- bedzie mi sie gryźć z letnimi ubraniami wzorzystymi a ja chyba tego nie lubię :/
    Szaro- białe zygzaki tez mi sie podobają ale to co z trójkątami ;) dzis mierzylam to te szaro białe zygzaki jeszcze jakos najbardziej mi pasowaly, taki troche kompromis ;)

Wiec jak typowa kobieta NIE WIEM!!! :) moj mi każe brać trójkąty ale chyba jednak pójdę w te zygzaki.

Onyks tez mi po glowie chodzil ale odrzucilam szybko bo juz bym nigdy nie wybrała ;)

Anitka201, edysia5 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Z innej beczki:
    będzie promocja na lidlowe pampki: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1053 bo zmieniają na jakieś nowe (dobrze zrozumiałam? Bo opakowanie jest takie samo, jak było do tej pory)
    A testowalas je? Ja uzywam dada, ale zauwazylam, ze jak mloda sie zsika tomod razu czuc moczem. Jak sie skoncza chce kupic oryginalne pampersy i porównać bo z tego co pamietam one są perfumowane

relgio4pxlxziakh.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do elodie kupuje ten organizer skip hop. Ja ma taki dylemat z nosiłem tula. Nie wiem które wybrać. Małż mówi żeby brać szare w strzałki a ja już sama nie wiem.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    A testowalas je? Ja uzywam dada, ale zauwazylam, ze jak mloda sie zsika tomod razu czuc moczem. Jak sie skoncza chce kupic oryginalne pampersy i porównać bo z tego co pamietam one są perfumowane
    Dokładnie, u nas to samo. Nigdy nie próbowałam tych z lidl.
    Madzia jak Twoja dieta? Nadal się trzymasz?

• 4me Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam na godzien Dady (ale tych cienkich bo są dwa rodzaje) i na noc Premium pampersy i musze Wam powiedziec, ze nie jestem wcale przekonana czy te pampersy sa lepsze... Po pierwsze juz od kilku pieluch oderwaly sie podczas zakładania falbanki, po drugie przynajmniej te Premium nie pachna ladnie po zasikaniu :/ i robi sie w nocy meeega kamien- ale to może wlasne dlatego, ze wchłania wszystko bardzo dobrze i dziecko ma sucho??? Taki sam czas na tylku u małego w dadzie i tego efektu kamienia nie ma. Musialabym jeszcze dotknąć i jedne i drugie, czy czuć mokre :D ;)
    Takze ja mam mieszane uczucia, co do pampersów Premium (te bezowe)- chyba nie są warte swojej ceny. Następne przetestuje zielone...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 20:00

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My używamy zwykłych pampkow. Niczym tyłka nie musimy smarować. Jedna starcza nam na całą noc. Z zapachem też nie ma problemu. Poluje na promocję i wtedy robię zapas.

tb734z17s9scq0zt.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to dady sa dwa rodzaje? Ja tam nawet nie zwrocila,m uwagi? Szyvko poprosze o wskazowke jak rozpozmac roznice :-)

edysia5
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    My używamy zwykłych pampkow. Niczym tyłka nie musimy smarować. Jedna starcza nam na całą noc. Z zapachem też nie ma problemu. Poluje na promocję i wtedy robię zapas.
    U mojej po oryginalnych pampersach była pupa zsypana krostkami i aż purpurowa. Przeszłam na Dady, wszystko zeszło, więc prowokacja pamperesem (bo miałam duży zapas z prezentów) i niestety powtórka z rozrywki.
    Dady obie wersje są ok. Też bym nie musiała smarować bo skóra ładna, ale boję się synechii, więc co któreś przewijanie olej ze słodkich migdałów albo Bepanthen idzie w ruch.
    Lidlowe były zupełnie spoko, trochę zapach chemiczny ale cienkie, chłonne. Nie ma u mnie Lidla, więc tylko dlatego nie używam regularnie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka aż sprawdziłam co to takiego ta synechia:-) kurcze nigdy się z tym pojęciem nie spotkałam.
    My też po pampersie mamy uczulenie wiec używamy dady.

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Dokładnie, u nas to samo. Nigdy nie próbowałam tych z lidl.
    Madzia jak Twoja dieta? Nadal się trzymasz?
    Dieta lepiej nie mówić... Zla jestem na siebie bo ciagle wymowki jakies znajduje, jak tak dalej pójdzie to będą mi miejsca w kolejce ustępować jako ciezarnej ;D dzis zaczęłam ponownie i juz poległam na ciastka, ale od jutra mąż też zaczyna (ale on mase) wiec licze na to, ze w koncu znow ruszy... Takze jutro zakupy i zaczynam po raz setny, mam nadzieję, ze tym razem skutecznie.

relgio4pxlxziakh.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wierzę!
    dostałam przed chwilą telefon od kobiety u której zamówiłam nosidełko Tula z informacją że ktoś zaproponował jej wyższą cenę i pyta się mnie czy dam więcej :| no plissss to Olx a nie Allegro... miałam z babką dogadane że mi sprzeda za pobraniem, podałam jej adres, wszystko super a tu taki klops na koniec dnia i tu nie chodzi już o kasę bo mogłabym dać nawet 250zł a nie tylko 179zł ale tu chodzi o jakieś zasady... dobra idę spać bo zaraz ocipieję

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pfff ale chamówa :/ co to za licytacje.. bardzo nieładnie zrobiła

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze zapytam, czy ktoś kojarzy nosidełko Ergo Baby? jakieś opinie? cena podobna to Tuli +400/500zł

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 3072 3073 3074 3075 3076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ