Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:a jeszcze zapytam, czy ktoś kojarzy nosidełko Ergo Baby? jakieś opinie? cena podobna to Tuli +400/500zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 00:52
julita lubi tę wiadomość
-
julita wrote:no nie wierzę!
dostałam przed chwilą telefon od kobiety u której zamówiłam nosidełko Tula z informacją że ktoś zaproponował jej wyższą cenę i pyta się mnie czy dam więcejno plissss to Olx a nie Allegro... miałam z babką dogadane że mi sprzeda za pobraniem, podałam jej adres, wszystko super a tu taki klops na koniec dnia i tu nie chodzi już o kasę bo mogłabym dać nawet 250zł a nie tylko 179zł ale tu chodzi o jakieś zasady... dobra idę spać bo zaraz ocipieję
Honoru babka nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:55
-
edysia5 wrote:Ooo to dady sa dwa rodzaje? Ja tam nawet nie zwrocila,m uwagi? Szyvko poprosze o wskazowke jak rozpozmac roznice
od pieluch to u nas jest NieMąż- do przedchwilą nie wiedzialabym jakie kupic w biedronce- co ze mnie za matka !
Są dwa rodzaje- comfort Fit i extra soft. Comfort Fit są super- cienkie, chlonne, taniemaja wszystko co potrzeba
Extra soft są grubsze i przez to jakby gorzej sie układają na ciele, mieszczą pod ubraniem- generalnie nie są takie zgrabne
Niestety my juz uzywamy z Dady 4 PLUS a takie sa tylko z serii extra soft wiec musze używać tych mniej zgrabnychWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:55
edysia5 lubi tę wiadomość
-
Swoja droga to dziwne bo czwórki sa od 7 do 18!, czwórki plus od 9 do 20 i młody, który waży 9 juz je przesikiwal te pierwsze plecami, bokami tak jak to się dzieje przy za malych pieluchach. A ile kg po drodze od 9 do 18kg jeszcze ????
moze do nich wrócę i zrobię test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 22:01
-
4me wrote:Swoja droga to dziwne bo czwórki sa od 7 do 18!, czwórki plus od 9 do 20 i młody, który waży 9 juz je przesikiwal plecami, bokami tal jak to się dzieje przy za malych pieluchach. A gdzie od 9 do 18kg jeszcze ????
moze do nich wrócę i zrobię test
4+ dużo lepsze.
4me, spróbuj tych z Lidla, są właśnie takie podobne do tych chudych z Biedry. Miałam tylko paczkę, ale bardzo lubiłam. -
My używamy lidlowych i pampers.. a dupa czerwona ze nie wiem co. Mi się wydaje, że te oparzenia to nie kwestia pieluch tylko kwasnosci i ilości kup. Tak na marginesie to już nie wiem co mam robic, czym to traktowac... bepanten, linomag, tormentiol, olej kokosowy, mąka ziemniaczana.. wszystko jeśli zadziała to na chwilkę i zaraz znowu powtorka. Właściwie nie ma dnia bez czerwieni.
-
la_lenka wrote:U nas to samo! Choć nawet nie przesikiwanie ale kupa plecami do łopatek wyłaziła
4+ dużo lepsze.
4me, spróbuj tych z Lidla, są właśnie takie podobne do tych chudych z Biedry. Miałam tylko paczkę, ale bardzo lubiłam.
Spróbuje zatem bo jeszcze ich nie mieliśmy nigdy- thx!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 22:37
-
chabasse wrote:My używamy lidlowych i pampers.. a dupa czerwona ze nie wiem co. Mi się wydaje, że te oparzenia to nie kwestia pieluch tylko kwasnosci i ilości kup. Tak na marginesie to już nie wiem co mam robic, czym to traktowac... bepanten, linomag, tormentiol, olej kokosowy, mąka ziemniaczana.. wszystko jeśli zadziała to na chwilkę i zaraz znowu powtorka. Właściwie nie ma dnia bez czerwieni.
Aczkolwiek na pewno kwasowość kupy tez ma znaczenie. My mieliśmy taki problem przez chwile na początku wiec wiem o czym piszesz- ale juz przeszlo na szczęście u nas... Razem ze zmianami kup wlasnie
-
Młody jest raczej wagi ciężkiej ale dalej używamy dady 4. Na razie nie zdążyło się żeby przesikal pieluche.
Wiem ze juz nie kupie tych z rossmanna. One strasznie smierdzialy chemią.
My juz wstajemyale wybaczam jemu bo jednak polozylismy go spać o 19.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 06:09
-
Julita co do ogłoszenia na olx to właśnie dlatego nie lubię tam kupować. Juz kilka razy miałam dogadana cenę a w ostatniej chwili ktoś zaproponował więcej lub znalazł się miejscowy kupujący i sprzedawcy nie chciało się wysłać przesyłki wie mnie nawet nie poinformował ze dany przedmiot juz został sprzedany.
-
MadziaRatMed wrote:A testowalas je? Ja uzywam dada, ale zauwazylam, ze jak mloda sie zsika tomod razu czuc moczem. Jak sie skoncza chce kupic oryginalne pampersy i porównać bo z tego co pamietam one są perfumowane
-
Anitka201 wrote:Młody jest raczej wagi ciężkiej ale dalej używamy dady 4. Na razie nie zdążyło się żeby przesikal pieluche.
Wiem ze juz nie kupie tych z rossmanna. One strasznie smierdzialy chemią.
My juz wstajemyale wybaczam jemu bo jednak polozylismy go spać o 19.
Przewijajac teraz Malego powachalam pieluszke z Rossmanna. Jak dla mnie to ona nie ma zadnego zapachu a juz na pewno nie smierdzi chemia. -
My dzis wstaliśmy o 5 rano
dodatkowo od północy dwie pobudki na jedzenie. Ja tego nie rozumiem jak można zjeść o 00.30 i 3.20 dwie pelne porcje mleka (najpierw piers a pozniej mm) i o 5 znów byc glodnym ?
oczywiscie usypianie jego a pozniej siebie tez swoje trwalo.
teraz zjadl kolejna butle... na szczęście usnął ladnie wiec i ja ide na drzemkę bo ledwo na oczy widzę.
Na dodatek w nocy karmiąc młodego musiałam patrzeć na ledwo stojącego na nogach tatusia...wyjście sluzbowe z szefami kochanie- musiałem pic te wódkę
))
-
Anitka201 wrote:Dziwne bo nas aż mdlilo od tego smrodu. Ostatecznie wywalilismy pół opakowania.
Kurcze,to dziwne. Nie zaprzeczam,ze Pampers Premium Care smierdza,chociaz uzywalismy ich 4 mce. Te Rossmannowe w ogole mi nie smierdza,wrecz nie maja dla mnie zadnego zapachu. Moze mam cos z wechem? Albo po Pampersach juz nic mi nie smierdzi.