X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to i ja się wywołana witam, ze 3 miesiące mnie tu nie było, czasem skrobne coś na fejsie, ale żeby się tak udzielac na dwóch forach to już czasu brakuje. U nas wszystko w miarę w porządku, za tydzień skończymy 7 miesięcy, Olek ma już 5 zębolków i dlatego ostatnio sie troszkę popsuł i juz nie jest taki grzeczny jak był. Po za tym chodzimy na rehabilitacje, bo neurolog stwierdziła zwiększone napięcie ale rehabilitantka je wykluczyła a stwierdziła asymetrię ułożeniową. Olek sam jeszcze nie siedzi, za to pełza po całym mieszkaniu. Obiecuję wpadać tu częściej i może z czasem uda mi się Was nadrobić. Pozdrawiamy serdecznie wrześniowe dzieciątka :)

la_lenka, karolcia87, easymum, chabasse, edysia5 lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:09

la_lenka, Dżuls, 4me, Anitka201, karolcia87, easymum, chabasse, edysia5 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis sliczna pogoda :-) pol dnia jestesmy w ogrodku :-) mlody pierwszy raz bez czapki,kurtki i kocyka. Teraz spi a ja na lezaczku wylozona-zyc nie umierac :-) milego popoludnia dziewczyny!

mmalutka lubi tę wiadomość

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi mała zrobiła jeden z najgorszych spacerów ever. Było wycie, jeczenie, histeria i sama nie wiem co jeszcze. W końcu usunęła na 15 minut i niby humor lepszy, ale boję się od niej ruszyć.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam zrobić sobie znów TSH bo wśrodę mam endokrynologa, oczywiście musiałam iść z młodą, ale była grzeczna, serwowała wszystkim wokół piękne uśmiechy. Potem na spacerku koniecznie chciała wszystko widzieć, więc położyłam ją na brzuszku przodem do kierunku jazdy, zdjęłam daszek i tak prułyśmy do przodu, z młodą na dziobie :D Mania zadowolona, wszystko widziała, wiatr we włosach, i takie tam ;)
    Wnioski z dzisiejszego spaceru są takie, że muszę kupić młodej kapelusik, w każdym razie cokolwiek z daszkiem i dokupić do wózka parasolkę, oprócz tego wyciągam z piwnicy cienkie kurteczki po starszaku.

Anitka201, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A mi mała zrobiła jeden z najgorszych spacerów ever. Było wycie, jeczenie, histeria i sama nie wiem co jeszcze. W końcu usunęła na 15 minut i niby humor lepszy, ale boję się od niej ruszyć.
    Bo Łucja ma jak zawsze swoje zdanie :D

8pdp47e.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls wyobrazilam sobie całą sytuację i aż mi się gębą roześmiała :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Potem na spacerku koniecznie chciała wszystko widzieć, więc położyłam ją na brzuszku przodem do kierunku jazdy, zdjęłam daszek i tak prułyśmy do przodu, z młodą na dziobie :D Mania zadowolona, wszystko widziała, wiatr we włosach, i takie tam ;)
    Haha, się znowu zmówiły :P

ccRv5gBl.jpg
    To już po drzemkowej dramie.

Anitka201, 4me, karolcia87, Dżuls, easymum, chabasse lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmalutka dawaj zdjęcie w swojej tuli :-) ja dzisiaj zamówiłam swoją tule. Trafiłam na promocję wiec wzielam z haftowanym balonem :-) malzowi najbardziej się spodobała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 16:20

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka Wy dalej w gondoli?

• 4me Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe super zdjęcie:)

Czyli, ze juz mozna dzieciaczkom ściągać czapki? Ja za cholerę nie wiem jak ubierać teraz to moje dziecię :/

Btw mój młody dzis MARUDA na całego, do 19 jestem z nim sama nie wiem jak wytrzymam :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    La lenka Wy dalej w gondoli?
    Niestety :( Mąż nie chce przełożyć spacerówki skoro nowy wózek zamówiony (znaczy nie chce mu się do piwnicy iść, a ja z małą nie dam rady). :/ Poza tym zgubiłam pas. I tak się jeszcze upychamy :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Hehe super zdjęcie:)

Czyli, ze juz mozna dzieciaczkom ściągać czapki? Ja za cholerę nie wiem jak ubierać teraz to moje dziecię :/

Btw mój młody dzis MARUDA na całego, do 19 jestem z nim sama nie wiem jak wytrzymam :/
    Ja tez nie wiem jak ubrać :-) najlepsze ze jak do wózka podeszła starsza osoba to słyszałam że go ubrałam za lekko,a jak młoda to z kolei ze za ciepło jest ubrany. Ostatecznie miał na sobie spodnie dresowe, body z długim i cienka wiatrowke + cieniutka czapeczka.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Myślę że połowa tej dzisiejszej dramy to było że za gorąco, więc sukcesywnie małą rozbierałam. Ale u Ciebie może być jednak chłodniej, zwłaszcza wiatr.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekamy na tatę,jemy obiad i idziemy na drugi spacer :) wczesniej chodziliśmy 3 godziny po parku.
    Wczoraj na dobre wróciłam do biegania, jutro idę na kolejny trening :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 23 stopnie, jutro pewnie będzie powyżej 25 stopni :-) fajnie jest :-)

• 4me Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis bylo 16 stopni. W słońcu wiadomo upal, w cieniu lekki wiaterek i zimniej i badz tu mądry z ubiorem. Cos czuje, ze będę miała ubraniowe wiosenne dylematy ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w końcu zaliczylysmy karmienie na ławeczce :) jejku jaka wygoda i tym samym na spacerze byłyśmy ponad 3 godziny. Uwielbiam taką pogodę :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 24 w cieniu a w slonku to juz lato na calego:-) tez juz nie wiem jak ubierac w taka pogode bo rano byl jednak wiatr,ale w kurtce i czapce zdecydowanie bylo mu za goraco. Wole wyziebic niz przegrzac :-)

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Mmalutka dawaj zdjęcie w swojej tuli :-) ja dzisiaj zamówiłam swoją tule. Trafiłam na promocję wiec wzielam z haftowanym balonem :-) malzowi najbardziej się spodobała

U nas tatuś wybrał takie o:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 07:53

easymum, Anitka201, 4me, karolcia87, chabasse, monaaa85, Kassie lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
‹‹ 3082 3083 3084 3085 3086 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ