Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no to i ja się wywołana witam, ze 3 miesiące mnie tu nie było, czasem skrobne coś na fejsie, ale żeby się tak udzielac na dwóch forach to już czasu brakuje. U nas wszystko w miarę w porządku, za tydzień skończymy 7 miesięcy, Olek ma już 5 zębolków i dlatego ostatnio sie troszkę popsuł i juz nie jest taki grzeczny jak był. Po za tym chodzimy na rehabilitacje, bo neurolog stwierdziła zwiększone napięcie ale rehabilitantka je wykluczyła a stwierdziła asymetrię ułożeniową. Olek sam jeszcze nie siedzi, za to pełza po całym mieszkaniu. Obiecuję wpadać tu częściej i może z czasem uda mi się Was nadrobić. Pozdrawiamy serdecznie wrześniowe dzieciątka
la_lenka, karolcia87, easymum, chabasse, edysia5 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś byłam zrobić sobie znów TSH bo wśrodę mam endokrynologa, oczywiście musiałam iść z młodą, ale była grzeczna, serwowała wszystkim wokół piękne uśmiechy. Potem na spacerku koniecznie chciała wszystko widzieć, więc położyłam ją na brzuszku przodem do kierunku jazdy, zdjęłam daszek i tak prułyśmy do przodu, z młodą na dziobie
Mania zadowolona, wszystko widziała, wiatr we włosach, i takie tam
Wnioski z dzisiejszego spaceru są takie, że muszę kupić młodej kapelusik, w każdym razie cokolwiek z daszkiem i dokupić do wózka parasolkę, oprócz tego wyciągam z piwnicy cienkie kurteczki po starszaku.Anitka201, easymum lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Potem na spacerku koniecznie chciała wszystko widzieć, więc położyłam ją na brzuszku przodem do kierunku jazdy, zdjęłam daszek i tak prułyśmy do przodu, z młodą na dziobie
Mania zadowolona, wszystko widziała, wiatr we włosach, i takie tam
To już po drzemkowej dramie.Anitka201, 4me, karolcia87, Dżuls, easymum, chabasse lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Hehe super zdjęcie:)
Czyli, ze juz mozna dzieciaczkom ściągać czapki? Ja za cholerę nie wiem jak ubierać teraz to moje dziecię
Btw mój młody dzis MARUDA na całego, do 19 jestem z nim sama nie wiem jak wytrzymamnajlepsze ze jak do wózka podeszła starsza osoba to słyszałam że go ubrałam za lekko,a jak młoda to z kolei ze za ciepło jest ubrany. Ostatecznie miał na sobie spodnie dresowe, body z długim i cienka wiatrowke + cieniutka czapeczka.
-
4me wrote:Czyli, ze juz mozna dzieciaczkom ściągać czapki? Ja za cholerę nie wiem jak ubierać teraz to moje dziecię
-
Anitka201 wrote:Mmalutka dawaj zdjęcie w swojej tuli
ja dzisiaj zamówiłam swoją tule. Trafiłam na promocję wiec wzielam z haftowanym balonem
malzowi najbardziej się spodobała
U nas tatuś wybrał takie o:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 07:53
easymum, Anitka201, 4me, karolcia87, chabasse, monaaa85, Kassie lubią tę wiadomość