Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No minky byłoby ok, tylko że ja nie lubię tego materiału. Wydaje mi się taki sztuczno śliski.
Nawet o uszyciu myślę ale czy podołam? Tam by trzeba suwak wszyć, w życiu tego nie robiłam
Co do kolorów to ja akurat na stonowane parcia nie mam, bo wózek zamówiony gładko czarny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 17:53
-
My również okrywamy się kocykiem takim dość dużym składanym na pół, owszem próbuje się rozkopać, ale na ogół nie jest źle, o śpiworku nie myślałam. Znalazłam w hurtowni minki w fajnej cenie i teraz myślę do czego by to wykorzystać, ja akurat lubię ten materiał.
Dziś byliśmy po raz drugi na basenie, było super, Lila zachwycona i my teżjedyny psikus taki że woda była chłodniejsza niż ostatnio, widać było że młoda to wyczuwała.
-
Anulka, a jak rehabilitacja Wiktora? Trochę dziwne, że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na to obniżone napięcie. Ale zawsze lepiej późno niż wcale.
A my po pierwszym karmieniu, dzisiaj sporo do pozałatwiania, bo muszę uzupełnić ostatnie zakupy przed wylotem (to już za 8 dni!).
Jakie leki zabrać? Boję się, że o czymś nie pomyślę, albo zapomnę.
A, no i żeby uniknąć
niespodzianek smaruję młodą kremem przeciwsłonecznym z filtrem 50, gdyby miało się okazać, że ją uczula. -
easymum wrote:Anulka, a jak rehabilitacja Wiktora? Trochę dziwne, że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na to obniżone napięcie. Ale zawsze lepiej późno niż wcale.
A my po pierwszym karmieniu, dzisiaj sporo do pozałatwiania, bo muszę uzupełnić ostatnie zakupy przed wylotem (to już za 8 dni!).
Jakie leki zabrać? Boję się, że o czymś nie pomyślę, albo zapomnę.
A, no i żeby uniknąć
niespodzianek smaruję młodą kremem przeciwsłonecznym z filtrem 50, gdyby miało się okazać, że ją uczula.) możesz wziąć tez fenistil żel na ukąszenia w razie komarów czy innych muszek
easymum lubi tę wiadomość
-
Wiedziałam, że na Was można liczyć
Będę dziś w aptece to uzupełnię apteczkę młodej
Dziewczyny, u nas dzisiaj pięknie, wiosennie i ciepło. Idziemy na dłuuuugi spacer.
A, Lenka, mam namiar na allegro na dziewczynę, która szyje cudne kocyki z dresówki i minky. Jakby pogadać, to może by z samej dresówki śpiworek uszyła - na wiosnę akurat. Ten kocyk właśnie dziś przyjechał - jest cudny i pięknie odszyty -
easymum wrote:Wiedziałam, że na Was można liczyć
Będę dziś w aptece to uzupełnię apteczkę młodej
Dziewczyny, u nas dzisiaj pięknie, wiosennie i ciepło. Idziemy na dłuuuugi spacer.
A, Lenka, mam namiar na allegro na dziewczynę, która szyje cudne kocyki z dresówki i minky. Jakby pogadać, to może by z samej dresówki śpiworek uszyła - na wiosnę akurat. Ten kocyk właśnie dziś przyjechał - jest cudny i pięknie odszyty -
A bardzo dobrze przęśle, choć nie wiem czy się nie usunęły. Rehabilitację dwa razy miał i załapał jak na brzuszek się obkreca. Wiecie ja zgłaszała, że nie przekreca się itp a lekarz, że ma czas i mamy kłaść na brzuszek bo pięknie podnosi głowę i to wszystko poza tym okazało się, że ma bardzo niskie żelazo i prawdopodobnie od tego ma obniżene napięcie. Teraz jest bardziej żywiołowy zauważyłam. Dzieci już co niektóre raczkuja reszty np Zuzia Lady, pelzaja.
-
Anulka nas przysłała hehe.
Ojj dawno tu nie byłam.
Co u nas? Mikołaj dzisiaj kończy 7 miesięcy, mamy już dwa ząbki i sami siadamy:) No i niestety również sam wstaje w łóżeczku, przez co dostaje zawału hehe.
Mikołaj to duży chłopczyk, spokojnie mamy już 11 kg, a dokładną wagę będziemy znać jutro, bo idziemy na trzecią dawkę żółtaczki.
Zapraszamy na FB:) Tam ruch jak przy porodzie Milana:)la_lenka, monaaa85, easymum, chabasse, edysia5, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Ja hehe, jak ten fejs dobrze wpływa. Moja tylko na starodawnym forum lansowana to nawet podpór ma słaby.
Oczywiście żartuję sobie, fajnie że u dziewczyn i maluchów wszystko w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:37
-
U nas też wszystko w porządku
Dalej jesteśmy Szczerbate i nie raczkujemyza to czołgamy się i rozrabiamy.
Noce mamy fatalne ale poranny uśmiech wynagradza wszystko
Cycujemy się dalej i końca jakoś nie widać
Pozdrawiamyla_lenka, Dżuls, karolcia87, easymum, chabasse, edysia5 lubią tę wiadomość