Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A my bylismy na dzialeczce u tesciow- bez tesciow- ha ha.Z dala od miasta, las, jezioro, piekna pogoda i dluuuugi spacer.Ciesze sie, mala pooddychala swiezym powietrzem.U nas zebow brak, ale chleb mala wcina. Aha, kupilismy malej sophie i co? Ma ją w dupie...zdecydowanie bardziej podoba jej sie walenie raczkami w blaszana miske za 8 zl.
-
Kochane u mnie dziś test ciążowy pozytywny!!! ☺☺☺
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze. Niesamowite, nie myślałam że tak szybko się uda...bo na Gosię to się wyczekaliśmy. Jestem baardzo szczęśliwa...może troszkę w szoku...ale szczęśliwa.
edysia5, 4me, Lilla My, la_lenka, MadziaRatMed, przyszła mama, Kassie, ela, karolcia87, chabasse, Anitka201, Hagne, Natka88, Dżuls, Kasiarzynka, Magnolia3, Wonderland, julita lubią tę wiadomość
-
Monaaa gratulacje! Ale fajnie
)) Też bym tak już chyba chciała.
A z innych wieści: znalazłam dziś na szyi u Dzidzia kleszcza!!! taki malutenki. Po wczorajszym spacerze. Wybraliśmy się do Puszczy Niepołomickiej. Polecialam na SOR. Tam mi powiedzieli, ze oni leszczy nie wyciągają, tylko pediatra rejonowy. Ale wyciągnęli w końcu. Uff...
Mam nadzieję, ze na tym koniec tej historii. Mój mąż miał boreliozę i nie chcę mieć z tym już więcej do czynienia.
-
Kuuuzwa dziewczyny co ja dzis przeżyłam!!! Śpimy u rodziny- ja śpię z małym na łóżku. Młody z kazdej strony zabezpieczony jak nie sciana to ja! I co i kuzwa znalazł taka szczelinę 10 cm i w nią wpadł! I to od strony głowy wiec ja nie wiem jak on sie tam znalazł! Spalam, usłyszałam huk i płacz! I jeszcze, zeby bylo weselej to nie spadł po prostu na ziemie a na rurę od kaloryfera....
Nie mogłam go w ogóle wyciągnąć! Zadzwoniliśmy na pogotowie kazali jechac do szpitala to pojechaliśmy ale raczej g sie dowiedzieliśmy.... iSG zrobione ale niby ono nic nie wyklucza bo krwawienia itp,itd występują wiele godzin pozniej...
I jak ja mam sie nie martwic?piękne zakończenie wyjazdu
Dziewczyny, które śpią z dzieciakami w lozku - dobra rada- najwyzsza pora to zmienić ! Po co kusić los... Młody zawsze spi w swoim łóżeczku no ale lecilismy samolotem i branie turystycznego wydawało nam sie zbyt dużym nadgabarytem
-
Hagne ja bym dała tego kleszcza do analizy. Może jestem przewrazliwiona ale 5o nie są żarty.
A tak w ogóle to borelioze można w 100% wyleczyć? Bo ja znam kilka osób z ta choroba przynajmniej 2 mają duże problemy z chodzeniem i stawami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:14
-
4me współczuję stresu, a za radę bardzo dziękuję, ale żadne z moich dzieci nie spało w łóżeczku i daliśmy radę, wszystko kwestia przyzwyczajenia i organizacji. Myślę, że losu nie kuszę, ale to oczywiście moje zdanie.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
4me, straszna historia, macie jakieś wyjątkowe "szczęście" do różnych złych przypadków. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.
Ale córki z łóżka też nie planuję wyprowadzić, każdy niech robi jak uważa.
Z dzieckiem i tak nigdy nic nie wiadomo, moja chrześnica zawsze śpiąca w łóżeczku i tak spadła na głowę z łóżka mimo że tata ją niby pilnował. Niestety dzieci rosną, zaczynają się przemieszczać więc zaczyna się okres że coraz częściej będą różne uderzenia, przewrocenia, guzy i siniaki. -
Pytanie do mam karmiących piersią, jak przygotowujecie kaszki dla maluchów? Na większości z nich jest sposób przygotowania na mleku modyfikowanym i już zgłupialam. Takie podajecie czy macie jakieś sprawdzone, który nie wymagają mm. Eh to rozszerzanie diety, zdecydowanie nie lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 12:54