Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeeny bylam dzis u dentysty. Mam kanalowo leczonego zęba wiec prawie godzinę na fotelu i pierwszy raz w zyciu zasnęłam u dentysty! Tzn prawie- zamykajaca sie buzia mnie obudzila! Nigdy wczesniej nie sądziłam, ze u dentysty da sie zasnac- co te dzieci robią z ludźmi
moka89 lubi tę wiadomość
-
PePePe wrote:Do nas nikt nigdy nie przyszedl... A na poczatku to moze i by sie przydalo.
-
Oj dziewczyny dużo zdrówka dla Was i maluchów !!
U nas dzień mija za dniem, pogoda super dopisuje więc przez większość dnia jesteśmy na podwórku. dzień mamy spędziliśmy z babciami Lili, mąż się jakoś nie domyślił...
A z nowości Lila potrafi bić brawomoże dla tego że ja zawsze po skończonym obiadku czy kaszki, bije jej brawo. Ona zaczęła kilka dni temu, w.różnych sytuacjach, często sama sobie
A mnie drugi raz w tym miesiącu złapała opryszczka na ustach... nigdy nie miałam, a teraz podwójnienie wiem dlaczego. Chyba pójdę jakieś badania sobie zrobić.
-
4me wrote:Bo to chyba gdzies sie trzeba bylo zgłosić? Juz nie pamiętam, ja na pewno wybieralam pisemnie polozna, no i babka przyszła. W sumie to w ich interesie bo za kazda wizytę dostają kasę podobno
alez ja ja wybralam, ja sie zglosilam! ona raz zadzwonila do mnie a pozniej patrze w przychodni jakies kartki mi podsuwaja do podpisu, ze ona byla 6 razy! gdyby nie to, ze byla cala przychodnia ludzi a Maly mial 3 tygodnia a mi sie krew z cyckow lala to bym tam zrobila niezla awanture -
Do mnie środowiskowa się wybierała, ale nie dotarła, bo był mega sezon grypowy i nie chciała przynieść mi czegoś do domu. Teraz już jej nie potrzebuję, więc gdyby zadzwoniła to odmówię wizyty
Mojego małego trutnia brawo nie mogę nauczyć, za cholerę jej się nie chce powtórzyć po mamusiza to do klęcznika przy kanapie i moich nogach doszło układanie stopy i chęć wstania, ale póki co z marnym skutkiem
Noc tragiczna, nawet nie chce mi się komentować -
Meeeeega buziole dla wszystkich dzieciaczków.!!!!! Dzisiaj mają swoje święto, czy w związku z tym jakieś atrakcje dla nich macie przygotowane?? Myslalam, żeby na jakiś festyn go zabrac, bo on lubi jak jest dużo ludzi i coś się dzieje, ale chyba w okolicy nic nie ma u nas.. pewnie dopiero w weekend. A w ogóle to mamy dzisiaj wymianę zaworów w pionie i nonstop halas.. eeh.. jak się urodził to wymieniali piony a teraz to..
-
Wszystkiego dobrego dla Waszych dzieciaczków.
U nas dziś impreza rodzinna- wszystkie, dzieci, wnuki i prawnuki u dziadków
Jana Dzień Matki dostałam życzenia i kwiatka:)
a nam wczoraj stuknęło 9 miesięcy!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 20:39
la_lenka, julita, chabasse, Kassie, karolcia87, Anitka201, Natka88, 4me, agatka196, bellaVi, easymum, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Moja zaczęła siadać bez podparcia z tydzień przed skończeniem 9. I to najpierw nauczyła się siadać, a dopiero potem łapać równowagę siedząc. Wcześniej nie było szansy żeby ją posadzić, leciała na wszystkie strony.
A teraz ostro kombinuje żeby wstać na nóżki - ale tylko po mnie, sama się jeszcze boi. Trochę mnie martwi, że jedną nóżkę bardzo koślawi, przy raczkowaniu też. Dam jej jeszcze chwilę, a jak się nie poprawi to będzie trzeba jeszcze na chwilę wrócić na rehabilitacje
Ja dziś nic małej nie dałam, znaczy zamówiłam zabawki, ale jeszcze nie przyszły. Na szczęście nie zna się jeszcze na kalendarzuW sobotę wybieramy się na festyn jeśli pogoda pozwoli.
-
Dziewczyny a czy któraś z Was chodzi na jakies zajęcia z maluszkami- takie stymulujące rozwój przez zabawe? Np meroda Gordona?
Moj młody uwielbia! wszystkie dzieci. Jak jestesmy gdzies na miescie i wyhaczy jakies dziecko wzrokiem to nie ma go przepada- albo zafasynowany patrzy albo zaczepia
No i tak sie zastanawiam, czy sie gdzies z nim nie przejść...
-
Moj dostal drewniane klocki z Ikei. Dopiero teraz się zorientowałam, ze Ikea ma takie cudne drewniane zabawki! I to za rozsądne ceny a nie jak w tych wszystkich super modnych sklepach z super modnymi zabawkami- cudnymi ale dużo za drogimi
i jeszcze teraz z Ikea family jest 15% zniżki na zabawki- albo bylo
-
Dzuls jestes? Mam pytanie a propos smoczkow
z tego co pamiętam to Twoja tesciowa to ortodonta????
Wiem, ze kazdy smoczek jest zly!ale jak juz musimy- to pisalas, zeby używać tych ortodontycznych i teraz mam pytanie- moze będziesz umiala pomoc.
Porobilo sie teraz tyle tych rodzajów smoków, ze człowiek głupieje! Czy smoczki lovi retro dynamiczne uspakajające beda ok? Jest na nich napisane, ze wspierają rozwój mowy i zgryzu.... No ale nie nazywają sie ortodontyczne a takie tez występują i zglupialam
Lovi retro
http://akpolbaby.pl/pl/smoczki-uspokajajace-i-gryzaki/4187-smoczek-uspokajajacy-dynamiczny-silikonowy-retro-6-18m-lovi-5903407228051.html
Cos wiesz na ten temat ?
-
Dzuls jestes? Mam pytanie a propos smoczkow
z tego co pamiętam to Twoja tesciowa to ortodonta????
Wiem, ze kazdy smoczek jest zly!ale jak juz musimy- to pisalas, zeby używać tych ortodontycznych i teraz mam pytanie- moze będziesz umiala pomoc.
Porobilo sie teraz tyle tych rodzajów smoków, ze człowiek głupieje! Czy smoczki lovi retro dynamiczne uspakajające beda ok? Jest na nich napisane, ze wspierają rozwój mowy i zgryzu.... No ale nie nazywają sie ortodontyczne a takie tez występują i zglupialam
Lovi retro
http://akpolbaby.pl/pl/smoczki-uspokajajace-i-gryzaki/4187-smoczek-uspokajajacy-dynamiczny-silikonowy-retro-6-18m-lovi-5903407228051.html
Cos wiesz na ten temat ?