Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pospałam dzis- z przerwami ale jednak - do 9.40
,chyba sie wyspalam!
U nas tez ukrop straszny.,mam chęć ratować sie plaza- ale bez wiatru i wody sie nie obędzie. A chociaż same cale życie, wszystkie wakacje za młodu kapalam sie w zatoce i żadnych parchow na skórze nie miałam i nie mamto jakos mam stracha by do tej naszej zatoki wsadzić młodego... A bez wody nie damy rady... Czekam na jakies pierwsze sygnały, ze jest wiatr na plaży i pewnie ruszymy wówczas:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 10:58
-
U nas pobudka 4.50! Jak okno otwarte i słońce wzejdzie to nie ma siły - mała stwierdza, że już widno, już dzień i pora wstawać. A jak zamknęłam to gorąc taki, że się oddychać nie dało. Będę kombinować z jakąś zasłonką dodatkową, bo nie wiem jak przeżyjemy lato.
Jestem o krok do przeniesienia się na podłogę pod klimę.
-
Wasze dzieci też tak "wędrują " podczas snu? Czasami nad ranem bierzemy małego do łóżka i jak się budzę to zawsze się dziwię jak on mógł przyjąć taka pozycję. Zawsze wtula się w męża albo dosłownie budzi się przewieszony przez tatę
Mój mały uwielbia zmywarkęzawsze jak ja któreś z nas otwiera młody wydobywa z siebie pisk/okrzyk radości
ciężko to nawet okreslic ale będąc poza kuchnia doskonale wiem kiedy mąż otworzył zmywarkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 15:02
-
moka89 wrote:Dostałam info, że są dwa kąty odchylenia, ale wszystko zależy od kanapy w aucie, jak przewidują, że młodym im zaśnie to używają poduszki benbat. Jak kanapa jest bardziej pochylona to głowa leci
Kazda poduszkę młody sobie wyciąga
-
Ja Oświęcim. U nas nic nie ma a jesli juz to wszystkie foteliki montowane przodem do kierunku jazdy. I obsluga pewnie taka, ze nawet nie wiedza co sprzedaja
a ja chce fotelik RWF z Plus Testem i jeszcze w rozsadnej cenie.. upatrzylam sobie Britax Max Way ale nie wiem czy bedzie pasowal do naszego auta. A w Katowicach to jakie konkretnie te 2 sklepy?
-
Z drugiej strony maly jeszcze mi nie siedzi a nie moge juz patrzec jak jezdzi w nosidelku (tak w nosidelku
). Poci sie w nim niemilosiernie no i wiadomo nie jest bezpiecznie a zaczynamy z nim jezdzic coraz czesciej, za niedlugo wakacje.. ten britax moze byc nieodpowiedni dla niego przez to ze nie siedzi i predko siedziec stabilnie nie bedzie. Moze jednak kategoria od 0-18
-
My mamy teraz fotelik Britax First czas 0-18 i póki co, jeździ i będzie jeździła tyłem do kierunku jazdy. Ze swojego nosidełka wyrosła, a do następnego (9-...) była za młoda wiekiem i nie siedziała. Przesiadaliśmy się jakos w święta wielkanocne. Ja jestem zadowolona z wyboru. Fotelik można regulować na 3 stopnie pochylenia. Czasami zdarzy się że główka jej poleci, ale jak jej podłoże coś małego(ostatnio jej zapasowa koszulkę) na ramię to jest ok.
-
Kassie wrote:Z drugiej strony maly jeszcze mi nie siedzi a nie moge juz patrzec jak jezdzi w nosidelku (tak w nosidelku
). Poci sie w nim niemilosiernie no i wiadomo nie jest bezpiecznie a zaczynamy z nim jezdzic coraz czesciej, za niedlugo wakacje.. ten britax moze byc nieodpowiedni dla niego przez to ze nie siedzi i predko siedziec stabilnie nie bedzie. Moze jednak kategoria od 0-18
Kessie z tego co ja sie juz orientuje to nie jest to fotelik dla dziecka, które nie siedzi... Ba britaxy i romery od 9 kg slabo sie odchylają i sa Malo odpowiednie nawet dla dzieciaka, który siedzi ale jest w tak młody wiekowo jak nasze. Dzieci w tym wieku są mniej stabilne niz np 1,5 roczniak i jednak im gdzies tam Glowa poleci...
Jak juz to lepiej kupowac od 0 do 18 ale tu tez trzeba dziecko przymiezyc i sprawdzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 07:30
Kassie lubi tę wiadomość