Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja planuje dzisiaj spacer z mężem i psem w lesie. co do seriali to uwielbiam grę o tron! Serial mistrzowski. co do ciąży to została potwierdzona 2 stycznia, pecherzyk 0,95 mm. Następna wizyta 27 stycznia, czy to nie za późno? Co myślicie? Milej niedzieli.Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Dziewczyny ale sie rozpisujecie , troche mialam do nadrobienia
Gratuluje nowym dziewczynom
Co do bolow podbrzusza i krzyza to niestety tez tak mam , ale czytajac ze macie tak samo to sie nie denerwuje bo wiem, ze to normalne.
Co do to tez narazie sie wstrzymujemy, chcemy poczekac do wizyty u gina zeby potwierdzil, ze wszystko jest dobrze.
Milego dnia Wam zycze -
martika wrote:Dzień dobry
U nas tez znowu spadł śnieg.
Dziewczyny, jak to jest z jajkami na miekko? Zawsze jadlam w niedziele, a kiedys oczytalam sie, ze nie mozna i wpierwszej ciąży nie jadłam. A moj a siostra zapytala sie swojego lekarza i powiedział jej, że śmiało może jeść, tylko niech wcześniej umyje, bo salmonella jest tylko na skorupce i ginie w 70 stopniach. Jak Wy myslicie?
No ja bym nie jadla bo to bądź co bądź surowizna... Jeśli chodzi o to to jestem bardzo restrykcyjna i nic surowego nie jem. -
KathleenPL wrote:Zrob betę dla pewnosci, trzymam kciuki!
Misi@ lubi tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Chcebycmama trochę późnawo ta wizyta, ale przynajmniej zobaczysz wszystko co trzeba
Co do jajek na miękko i sadzonych, ja raczej unikam ale jak mam mega smaka to od czasu do czasu sobie pozwalam. Choć mąż mi nie pozwoli raczej teraz, bo on też jest przejęty i mega w strachu. O kawie i coli to mogę zapomnieć Ostatnio mówi do mnie 'wiem, że przesadzam ale nie objadaj się tymi czipsami' na co ja mu 'masz rację kochanie, przesadzasz' :D:D
Dziewczyny pomieszałam trochę w naszej liście i jest tak że jeżeli wizyta u lekarza jest 'dziś' to będzie data na czerwono, a jak 'jutro' to na niebiesko Będzie łatwiej się połapać kto ma niedługo wizytę
A jutro do lekarza biegnę ja i SigmaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
ampoule, mam nadzieję, że już wszystkie razem zostaniemy tu do końca
Kathleen, dziękuję za odpowiedź, masz rację, tym razem też nie będę ich jadła, po co ryzykować. Współczuję przebojów po pizzy, ja jadłam i jest ok, za to bardzo odrzuca mnie od zapachu surowych ryb, a obiecałam rodzinie, że zrobię pstrągi na 6go, bo mają do nas przyjść na obiad, więc coś czuję, że mój mąż będzie je robił
Co do bólów pleców, to mnie też bolą na dole, w pierwszej ciąży też mnie to męczył, ale znacznie później, a tyłozgięcia nie mam.
A co do to też się narazie wstrzymujemy.
W ogóle u mnie wszystko inaczej tym razem, poprzednio objawy zaczęły mi się dopiero w 7-8 tygodniu, a teraz jakieś szaleństwo, jestem jeszcze przed terminem @, a już mam prawie wszystkie. Mam nadzieję, że to tak chwilowo, bo organizm musi się przyzwyczaić do nowego stanu -
Lady Savage wrote:A za mną znowu dziś chodzi sałatka śledziowa, już się gotują ziemniaczki, śledziki w mleczku leżą, jerunku nie mogę się doczekać aż ja włożę to pyszczka
hehe smacznego -
Dziewczyny, nie mozna z niczym popadać w skrajności.surowizna wiadomo, nie wiadomo co tam znajdziemy. Ale cola i kawa? W pierwszej ciąży żłopałam cole aż mi sie uszy trzęsły. A słaba kawusia z mleczkiem rano do śniadania tez nie zaszkodzi. Mowie, na luzie bo wszystkie powariujemy.
-
kasiuleks wrote:Lady u mnie jeszcze pewnie za wczesnie na jakiekolwiek objawy , wiec jeszcze wszystko przede mna
Mozesz nie mieć wcale. Ja pierwsza ciaze znioslam doskonale. Mialam wiecznie zgagę co prawda, ale żadnych wymiotów itp. Jak czytalam o sensacjach moich koleżanek to robilam wielkie oczy. W zasadzie oprócz senności i skurczy łydek to jakbym wcale w ciąży nie byla. Kazdemu takich 9 miesięcy życzę A teraz zgaga przyszla dużo szybciej wiec cos czuje, ze będzie weselej.skabarka, kasiuleks lubią tę wiadomość