Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka dobrze znam Pamietniki wampirow ja jestem z nimi na bieżaco i czekam na nowy odcinek 6 sezonu heh:) bardzo lubie ten serial mowisz ze serial dla nastolatek to ja Ci powiem ze moj ojciec tez sie wkrecil w ten serial i ogladal go systematycznie hehe takze polecam wszystkim
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Zuzia super gratuluje..ja ma wizyte dopiero 14.01. Mam nadzieje, ze serduszko juz bedzie. Tak bym chciala miec pewnosc ze jest ok.
Mam pytanie czy podczas tez Was bolal brzuch jak przed okresem? Ja zawsze przed okresem tak mam, no i dzis tez
co do to myśmy 2 dni temu chcieli ale właśnie odczuwałam ból i przerwaliśmy ale z tego co czytam to dość normalne i popularne dlatego na razie nie ryzykujemy i muszą wystarczyć przytulankaKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
skabarka wrote:haha no jak się pół dnia leży do góry brzuszkiem to co innego robić
bóle to normalka jeśli Cię mocno boli to możesz wziać nospe
ja zaczęłam z nudów oglądać od 1 sezonu pamiętniki wampirów nie wymagające myślenia, relaksujący serial dla nastolatekKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
skabarka wrote:ja zaczęłam z nudów oglądać od 1 sezonu pamiętniki wampirów nie wymagające myślenia, relaksujący serial dla nastolatek
Też to oglądałam, i o dziwo dotrwałam do 4 sezonu, dalej to wątki już się powtarzały i zrezygnowałam -
skabarka wrote:ja po straceniu ostatniej ciąży przewrażliwiona jestem, P zresztą też... także się wstrzymamy aż serduszko będzie biło i jak gin powie że nie ma przeciwwskazań to wtedy tak a póki co dużo przytulania, czułości i bliskości - musi wystarczyć...
Danae lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ - my uprawiamy normalnie seks, bo w zdrowej ciąży nie ma do niego absolutnie żadnych przeciwwskazań. Ostatnio rzeczywiście troszkę mnie bolała macica (tzn. nie tyle bolała, co poczułam takie lekkie mulenie jak przy seksie przed @), podejrzewam, że przez lekkie skurcze, ale wtedy zwolniliśmy tempo i wszystko było ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuzia.zuzia wspaniałe wieści! Gratuluję :* Eh ja idę w poniedziałek ciekawe co tam u maleństwa co do serduszkowania to my też sobie odpuściliśmy, ja się za bardzo boję a mężem można się inaczej zająć jak już biedaczek nie umie wytrzymać
skabarka ja też to oglądam i jeszcze the originals, to taki serial o tej rodzinie klausa i meeeega dużo innych amerykańskich seriali za dużo bym powiedziała wręcz Jeżeli ktoś chce to mogę polecić jakieś mój ulubiony to grey's anatomy
skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyeM wrote:Zuzia.zuzia wspaniałe wieści! Gratuluję :* Eh ja idę w poniedziałek ciekawe co tam u maleństwa co do serduszkowania to my też sobie odpuściliśmy, ja się za bardzo boję a mężem można się inaczej zająć jak już biedaczek nie umie wytrzymać
skabarka ja też to oglądam i jeszcze the originals, to taki serial o tej rodzinie klausa i meeeega dużo innych amerykańskich seriali za dużo bym powiedziała wręcz Jeżeli ktoś chce to mogę polecić jakieś mój ulubiony to grey's anatomy
jest serial o rodzinie Klausa? tego nie wiedziałam juz wiem co bede ogladac jak bede lezala w pozniejszych miesiacach i sie nudzila:) -
wiaraczynicuda wrote:jest serial o rodzinie Klausa? tego nie wiedziałam juz wiem co bede ogladac jak bede lezala w pozniejszych miesiacach i sie nudzila:)
http://iitv.info/the-originals/ Tam się trzeba rejestrować mailem, ale od czego są 10 minutowe maileAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam bardziej zafascynowana serialami historycznymi, no Tudorowie są tu na pierwszym miejscu, potem Borgiowie, potem fajny serial Rzym, i fantastyczne seriale, gdzie góruje Gra o Tron.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:jeśli nie potrzebujesz lektora lub napisów to w oryginalnej wersji językowej większość seriali jest tutaj za darmo, bez rejestracji i bez limitów
http://www.free-tv-video-online.me/
a z lekkim opóźnieniem (max jedno dniowym)
http://video.anyfiles.pl/
i też za darmo, bez rejestracji i bez limitów
oj Originals wciągają dużo mroczniejsza intryga
Dzięki wypróbuję, choć iitv ma ten plus że jest dużo różnych linków i zwykle idzie coś wybrać a ja staram się oglądać bez lektora bo wtedy mam nadzieję że nie marnuję tak całkiem czasu tylko wiecie trochę języka się uczęAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]