X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:58

Zuzia.zuzia, Lady Savage lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage uff.. to juz się nie będe stresować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka dobrze znam Pamietniki wampirow ja jestem z nimi na bieżaco i czekam na nowy odcinek 6 sezonu heh:) bardzo lubie ten serial :) mowisz ze serial dla nastolatek to ja Ci powiem ze moj ojciec tez sie wkrecil w ten serial i ogladal go systematycznie hehe takze polecam wszystkim :)

Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Zuzia super gratuluje..ja ma wizyte dopiero 14.01. Mam nadzieje, ze serduszko juz bedzie. Tak bym chciala miec pewnosc ze jest ok.
    Mam pytanie czy podczas <3 tez Was bolal brzuch jak przed okresem? Ja zawsze przed okresem tak mam, no i dzis tez :(
    Na pewno będzie już będzie 7 tydzień Ci szedł także wszystko usłyszysz i zobaczysz\ :* :* :*
    co do <3 to myśmy 2 dni temu chcieli ale właśnie odczuwałam ból i przerwaliśmy ale z tego co czytam to dość normalne i popularne :P :P dlatego na razie nie ryzykujemy i muszą wystarczyć przytulanka ;)

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    haha no jak się pół dnia leży do góry brzuszkiem to co innego robić ;)
    bóle to normalka :) jeśli Cię mocno boli to możesz wziać nospe :)

ja zaczęłam z nudów oglądać od 1 sezonu pamiętniki wampirów :D nie wymagające myślenia, relaksujący serial dla nastolatek :D
    muszę sprawdzić ten serial jak tak polecacie :D

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ja zaczęłam z nudów oglądać od 1 sezonu pamiętniki wampirów :D nie wymagające myślenia, relaksujący serial dla nastolatek :D

Też to oglądałam, i o dziwo dotrwałam do 4 sezonu, dalej to wątki już się powtarzały i zrezygnowałam

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ja po straceniu ostatniej ciąży przewrażliwiona jestem, P zresztą też... także się wstrzymamy aż serduszko będzie biło i jak gin powie że nie ma przeciwwskazań to wtedy tak :) a póki co dużo przytulania, czułości i bliskości - musi wystarczyć... ;)
    Ja mam takie skoki libido, ze najchetniej to bym męża nie wypuszczala z lozka XD Ale nic nie boli wiec chociaz wtedy sie nie stresuje i nie myślę o lekarzach i badaniach.

Danae lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz ogladam Demony DaVinci, once upon a Time, Constantine, DrWho i Big bang theory. I mam nadzieje, ze szybko pójdę na zwolnienie bo mam trochę odcinków do nadrobienia.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ - my uprawiamy normalnie seks, bo w zdrowej ciąży nie ma do niego absolutnie żadnych przeciwwskazań. Ostatnio rzeczywiście troszkę mnie bolała macica (tzn. nie tyle bolała, co poczułam takie lekkie mulenie jak przy seksie przed @), podejrzewam, że przez lekkie skurcze, ale wtedy zwolniliśmy tempo i wszystko było ok :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 19:52

• julita Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny!
    dołączam do wrześniówek :)

skabarka, adzia, Misi@, Sigma, kasiuleks lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

• eM Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia.zuzia wspaniałe wieści! Gratuluję :* Eh ja idę w poniedziałek ciekawe co tam u maleństwa :) co do serduszkowania to my też sobie odpuściliśmy, ja się za bardzo boję a mężem można się inaczej zająć jak już biedaczek nie umie wytrzymać :D

skabarka ja też to oglądam :D i jeszcze the originals, to taki serial o tej rodzinie klausa :D i meeeega dużo innych amerykańskich seriali :D za dużo bym powiedziała wręcz :D Jeżeli ktoś chce to mogę polecić jakieś :) mój ulubiony to grey's anatomy <3

skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Zuzia.zuzia wspaniałe wieści! Gratuluję :* Eh ja idę w poniedziałek ciekawe co tam u maleństwa :) co do serduszkowania to my też sobie odpuściliśmy, ja się za bardzo boję a mężem można się inaczej zająć jak już biedaczek nie umie wytrzymać :D

skabarka ja też to oglądam :D i jeszcze the originals, to taki serial o tej rodzinie klausa :D i meeeega dużo innych amerykańskich seriali :D za dużo bym powiedziała wręcz :D Jeżeli ktoś chce to mogę polecić jakieś :) mój ulubiony to grey's anatomy <3

jest serial o rodzinie Klausa? tego nie wiedziałam :) juz wiem co bede ogladac jak bede lezala w pozniejszych miesiacach i sie nudzila:)

• eM Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    jest serial o rodzinie Klausa? tego nie wiedziałam :) juz wiem co bede ogladac jak bede lezala w pozniejszych miesiacach i sie nudzila:)
    Jest :D i powiem wam jest na tę chwilę dużo ciekawszy niż pamiętniki, bo tam to tak na siłę ciągną ...
    http://iitv.info/the-originals/ Tam się trzeba rejestrować mailem, ale od czego są 10 minutowe maile :D

Maks - ur 08.09.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:59

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    hej Dziewczyny!
    dołączam do wrześniówek :)

Witam i gratuluję

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam bardziej zafascynowana serialami historycznymi, no Tudorowie są tu na pierwszym miejscu, potem Borgiowie, potem fajny serial Rzym, i fantastyczne seriale, gdzie góruje Gra o Tron.

Misi@ lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jeśli nie potrzebujesz lektora lub napisów to w oryginalnej wersji językowej większość seriali jest tutaj za darmo, bez rejestracji i bez limitów
    http://www.free-tv-video-online.me/

a z lekkim opóźnieniem (max jedno dniowym)
    http://video.anyfiles.pl/
    i też za darmo, bez rejestracji i bez limitów ;)

oj Originals wciągają ;) dużo mroczniejsza intryga ;)

Dzięki wypróbuję, choć iitv ma ten plus że jest dużo różnych linków i zwykle idzie coś wybrać :) a ja staram się oglądać bez lektora bo wtedy mam nadzieję że nie marnuję tak całkiem czasu :D tylko wiecie trochę języka się uczę :D

Maks - ur 08.09.2015
‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ