Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:do mnie mama mówiła żaba a nie oznacza to ze urodziłam się zielona a moje imię oznacza z łacińskiego ŻABA xD
Ja o młodej długo mówiłam Alien i Parasite, potem, jak brzuch się powiększył to została juniorem. A jak się urodziła to od razu była Taśka (taki nasz skrót od Nataszy). -
KathleenPL wrote:Haha
Ja o młodej długo mówiłam Alien i Parasite, potem, jak brzuch się powiększył to została juniorem. A jak się urodziła to od razu była Taśka (taki nasz skrót od Nataszy).
Mój chłopak zapowiedział że będzie mówi do niego obcy bo też z brzucha wychodzi, a on jest fanem tego filmu, ja go z kolei nie lubię i besztam go za każdym razem jak mówi do mojego brzucha: i jak tam obcy dzisiaj
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:laski narozrabiałam trochę ;-/ durna nie pomyślałam!
poszłam z synem na zakupy, niby nic takiego nie kupiłam, trochę rzeczy w Rossmannie, trochę w aptece, trochę spożywki... i oczywiście z przyzwyczajenia sama to sobie na 2 piętro wniosłam... i to było głupie! bardzo głupie ;-/ brzuch mnie zaczął boleć, w głowie mi się zakręciło...
Mąż mnie opierniczył i powiedział że przecież by po zakupy przyszedł na parking, ale do tej pory tego nie robił i jakoś nie wpadłam na pomysł, żeby po niego zadzwonić!!
durna jestem...
no i leżę, nospę wzięła, nóżki wyżej i do wieczora ani myślę się podnieść ;-/
plus dnia dzisiejszego: kupiłam balsam na kobiet w ciąży, kremidło przeciw rozstępom i nie mam mdłości -
Czasem się zastanawiam dziewczyny czy ja jestem w ciąży czy może zamieniam się w wampira, zapachy jakieś intensywniejsze, wszystko dokoła drażni, a smak, ja nie mogę, istny obłęd wszystko mi smakuje a do tego jaki intensywny jest ten smak, zjadłam teraz boski obiad, kotleta schabowego, ziemniaki, i pomidora z cebulą i śmietaną, mówię Wam jakie to było dobre!
Misi@, adzia lubią tę wiadomość
-
Ja też jak na razie żadnych objawów ciąży nie mam oprócz tego że bolą mnie tylko piersi dla uspokojenia siebie zrobiłam nawet sobie test ciążowy i wyszła taka piękna tłusta druga krecha!!! Jedynie co mnie martwi to ból krzyża który mnie dziś dopadł.Czy to normalne na początku ciąży? Bo zapomniałam jak to było w ciąży z synem bo to było prawie 13 lat temu
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Czasem się zastanawiam dziewczyny czy ja jestem w ciąży czy może zamieniam się w wampira, zapachy jakieś intensywniejsze, wszystko dokoła drażni, a smak, ja nie mogę, istny obłęd wszystko mi smakuje a do tego jaki intensywny jest ten smak, zjadłam teraz boski obiad, kotleta schabowego, ziemniaki, i pomidora z cebulą i śmietaną, mówię Wam jakie to było dobre!
Ja się zmuszam do jedzenia, nic mi nie smakuje -
Lady Savage wrote:do mnie mama mówiła żaba a nie oznacza to ze urodziłam się zielona a moje imię oznacza z łacińskiego ŻABA xDAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adzia wrote:Ja też jak na razie żadnych objawów ciąży nie mam oprócz tego że bolą mnie tylko piersi dla uspokojenia siebie zrobiłam nawet sobie test ciążowy i wyszła taka piękna tłusta druga krecha!!! Jedynie co mnie martwi to ból krzyża który mnie dziś dopadł.Czy to normalne na początku ciąży? Bo zapomniałam jak to było w ciąży z synem bo to było prawie 13 lat temu
mnie też boli krzyż,adzia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem po wizycie Pęcherzyk 3.5 mm tam gdzie ma być kolejne usg zrobię za 2 tyg bo serduszka niestety jeszcze nie było słychać . Doradziła mi to gin jak jestem niecierpliwa żeby czekac do usg z gp to albo mam powtórzyć bete albo usg więc wolę zobaczyć
Troszkę na początku spanikowałam bo powiedziała że mam mięśniaka 1 cm ale podobno jest stary tyle że ja już tyle razy miałam usg i nikt nic nie mówił o żadnym mięsniaku więc nie wiem co lekarz to inaczej ... W każdym bądź razie luzuje bo kurde ten stres mnie doprowadzi do obłędu ... Głowa z automatu teraz boli jak cholera grrrr Jak wam mija dzień , mam nadzieję że u Was wszystko dobrze ??Misi@, eM lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:hej zuzia gratuluję pęcherzyka bardzo elegancki no i 3,5mm robi wrażenie!! u mnie we wtorek był 0,15mm
no i fajnie że ze 2 tyg masz usg i podejrzysz serduszko mnie coś trafia jak myślę że najbliższe usg za 3 tyg....
u mnie ok po tym jak inteligentnie dźwigałam zakupy i mnie brzuch rozbolał to leżę i pachnę
i właśnie stwierdziłam że kabanosy śmierdzą!! o matko!! mąż przyszedł do pokoju z kabanosem i wyrzuciłam go z krzykiem ;-/ fuuuuuu!
To kochana zachciało Ci się dźwigania leż i odpoczywaj
hahaha bidulek mi na razie nic nie śmierdzi ale już mam takie swoje zachciewajki . Wczoraj koło północy zajadałam cukierki nadziewane na słodycze ogolnie mam straszną chrapkę zawsze lubiłam a teraz się zwiększyłaKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyZuzia super gratuluje..ja ma wizyte dopiero 14.01. Mam nadzieje, ze serduszko juz bedzie. Tak bym chciala miec pewnosc ze jest ok.
Mam pytanie czy podczas tez Was bolal brzuch jak przed okresem? Ja zawsze przed okresem tak mam, no i dzis tezZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie siedziałam dzis na forum od rana i troche miałam do czytania, aktywne kobietki jestescie
czytam o tych waszych bólach brzucha i kzyza i lepiej mi sie robi bo leze wlasnie pod kocykiem przestraszona bo krzyz mnie boli i podbrzusze nawet jajnik mnie kul przez chwile i nie wiem czy sie mam bac czy to normalne? to co uspokoicie mnie ? nie mam sie czym martwic? -
Misi@ wrote:Zuzia super gratuluje..ja ma wizyte dopiero 14.01. Mam nadzieje, ze serduszko juz bedzie. Tak bym chciala miec pewnosc ze jest ok.
Mam pytanie czy podczas tez Was bolal brzuch jak przed okresem? Ja zawsze przed okresem tak mam, no i dzis tez
My od kiedy wyszedł test pozytywny nie serduszkujemy się, czekam na to co ginekolog powie -
wiaraczynicuda wrote:nie siedziałam dzis na forum od rana i troche miałam do czytania, aktywne kobietki jestescie
czytam o tych waszych bólach brzucha i kzyza i lepiej mi sie robi bo leze wlasnie pod kocykiem przestraszona bo krzyz mnie boli i podbrzusze nawet jajnik mnie kul przez chwile i nie wiem czy sie mam bac czy to normalne? to co uspokoicie mnie ? nie mam sie czym martwic?
To normalne -
nick nieaktualny