Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie wrociliśmy..ależ się rozpisałyscie..ja mam skurcze caly czas bolesne jak na @
Chyba na razie zrezygnujemy choć nie wiem, czy to nie skutek zakupów
Ja uwielbiam Deimona, jest Boski...serialem zaraził mnie kolega z byłej pracy, który robił miny jak Deimoni i zawsze powtarzał, że on jest Deimonem a ja Eleną..he ale mieliśmy ubaw
Uwielbiam Tudorów, Gre o Tron no bo też uwielbiam średniowiecze, choć nie jestem taką znawczyia jak Lady..ostatnio się w tym opuscilam i mało czytam na te tematy..a seriale mega fajne
Dobranoc i kolorowych snów Wam życze
Julita witamy na pokładzie -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:właśnie wrociliśmy..ależ się rozpisałyscie..ja mam skurcze caly czas bolesne jak na @
Chyba na razie zrezygnujemy choć nie wiem, czy to nie skutek zakupów
Ja uwielbiam Deimona, jest Boski...serialem zaraził mnie kolega z byłej pracy, który robił miny jak Deimoni i zawsze powtarzał, że on jest Deimonem a ja Eleną..he ale mieliśmy ubaw
Uwielbiam Tudorów, Gre o Tron no bo też uwielbiam średniowiecze, choć nie jestem taką znawczyia jak Lady..ostatnio się w tym opuscilam i mało czytam na te tematy..a seriale mega fajne
Dobranoc i kolorowych snów Wam życze
Julita witamy na pokładzie
Może za bardzo się wymądrzam jak ważniak ale muszę coś sprostować Tudorowie to nowożytność a Gra o Tron nie ma nic wspólnego z średniowieczem
A poza tym Witam w ten piękny słoneczny dzień
Wiecie co zauważyłam, że jak wypiję szklankę mleka przed snem to nie mam żadnych bóli w nocy, żadnych koszmarów, śpię jak dziecko, jak tylko zapomni mi się wypić, to zaraz bóle, złe sny i bezsenność -
A u nas słonecznie i śnieg się topi trochę zaspało nam się z mężem do kościoła no cóż pójdziemy później. A teraz czekam na tosty mąż robi nam śniadanie Miłego dnia dziewczynyAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Cześć dziewczyny! Bardzo nieśmiało dołączam do Was - dziś test pokazał bardzo bladą drugą kreskę (13 dni od podania pregnylu - mam nadzieję, że to nie jego zasługa)
kasiuleks, skabarka, eM, adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Dzień dobry
U nas tez znowu spadł śnieg.
Dziewczyny, jak to jest z jajkami na miekko? Zawsze jadlam w niedziele, a kiedys oczytalam sie, ze nie mozna i wpierwszej ciąży nie jadłam. A moj a siostra zapytala sie swojego lekarza i powiedział jej, że śmiało może jeść, tylko niech wcześniej umyje, bo salmonella jest tylko na skorupce i ginie w 70 stopniach. Jak Wy myslicie? -
ampoule wrote:Cześć dziewczyny! Bardzo nieśmiało dołączam do Was - dziś test pokazał bardzo bladą drugą kreskę (13 dni od podania pregnylu - mam nadzieję, że to nie jego zasługa)
Witaj, trzymam kciuki by był to dzidziuś a nie wynik lekarstwaampoule lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny