Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Ola dzis wstala o 7 i teraz spi.Zawsze raczej 2 drzemki nawet ta druga bywa o 18, tyle ze potem buba idzie spac o 23, ale mi to nie przeszkadza.Staram sie ululac ja na druga drzemke najpozniej o 16.Bywa ze nie chce zasnac i o 18 jest juz nie do wytrzymania marudna.Wczoraj tak bylo , wiec ja wykapalam i zasnela przy cycu, pospala do 21 i dziendobry wiosno.Potem byl duzy problem zeby zasnela.
-
Ja tez jestem w trakcie szukania czegoś lżejszego. I tak chciałam podpytac.. żeby coś niedrogiego (powiedzmy ok 800 zl) i funkcjonalnego. Do 8 kg, z przedłużaną budą, najlepiej z pokrowcem na nogi i z pojedyncza raczka, żeby jedna ręką można było prowadzic. Patrzyłam ostatnio na modele espiro magic i jakiś inny espiro, nie pamietam.. i całkiem mi się podobaly, ale wydają się być liche. Macie jakieś doświadczenia z nimi..?
-
My mamy Maclaren'a. Ma budke, trojstopniowa regulacje ulozenia, koszyk na zakupy, oslonke na wysokosci stop. Prowadzi sie lekko, chociaz przy naszym Mura MaxiCosi to jednak takie gowno
Kolka stukaja, ciezko sie podjezdza pod krawezniki. Ale umowny sie- uzywamy go tylko do galerii i na wyjazdy.
-
Dzięki dziewczyny. Na razie jest źle, pomimo brania naprzemiennie paracetamolu i ibuprofenu nadal mam ponad 39 i ciągle dreszcze więc goraczka jeszcze rośnie.
Mała mi jeszcze urządziła spaniowa histerie i uciekanie, na szczęście w końcu śpi. Uff, oby tylko antybiotyk w końcu zaczął działać... -
Ja mam valco snap 4 i go uwielbiam. Budka duża, przedłużana, w budce otwierane siateczkowe okienko do podglądu, regulacja oparcia na pasku przez co można dowolny kąt nachylenia zrobić, wyjmowany pałąk, jedna rączka, mega lekki, po rozłożeniu oparcia zwija się kieszeń i mamy "klimatyzację" (okno z siateczki). W lipcu miałabyć dostawa do PL, bo był chwilowy brak
Edit - w zestawie pokrowiec na nóżki
Dokupić można folię i tackę na pałąkWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 21:55
chabasse lubi tę wiadomość
-
Czy ja dobrze widzę, że ten wózek waży 6,5 kg? Jeśli tak to biorę w ciemno. Ładny nawet i wygląda solidnie. Tylko cena.. 1000 zł to ciut za duzo, zwlaszcza, że ja muszę kupić dwie spacerowki. Jedna porzadniejsza za ok. 800 a druga taka do sklepu z samochodu żeby wyskoczyc może być za 200 zl? Ale mocno ja wezmę pod uwage. Jest moim favorytem
La lenka... współczuję i zdrowka życzę. No słabo Ci się trafilo. Oby szybko przeszło i małej nie dopadlo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 22:52
-
Witam, po długiej przerwie w środę po powrocie ze spa, dowiedziałem się, że syn sąsiadów zaginął, a że nie umiem w takiej sytuacji siedzieć na tyłku, próbowałam coś działać i trzy dni wycięte prawie z życiorysu, niestety dziś znaleziono ciało chłopaka i czuję się tak psychicznie beznadziejnie, że wtulam się w śpiącą Maryśkę i proszę Boga, aby mnie to nigdy nie spotkało.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia