Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz od piatku w domu
strasznie szybkp zlecialy te prawie 2 tygodnie.. po poczatkowych problemach tak dotarlismy sie z malym, ze zostaloby sie tam jeszcze
dzisiaj moj krolewicz konczy roczek
na 16 mamy miec gosci wiec wszystko przygotowujemy a maly na szczescie wspolpracuje w tych przygotowaniach i jest bardzo grzeczny
lezka w oku sie kreci ze to juz rok..
chabasse, edysia5, Natka88, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
wisieninka_89 wrote:Dziewczyny a ja mam do was pytanie o urodziny bombli, stawiacie wodke?
Ew. przemycam w jakimś cieście tylko dla dorosłych
Ja się nie odzywałam, bo starszak poszedł do przedszkola i przywlókł wirusa, więc miałam dwoje chorych dzieci w domu. -
Hmm.., no u nas na imprezce urodzinowej była wodka, wino.. oczywiście wszystko grzecznie i z kultura, zwlaszcza, że spotkanie skończyło się koło 20. Impreza na cześć dziecka, ale wiadomo, że jego to akurat najmniej obeszlo. W przyszłości pewnie będzie inaczej jak będą to 5 czy kolejne urodzinki.. wtedy głównymi goścmi będą inne dzieci, więc i alko nie będzie a teraz to bardziej dla dorosłych było zorganizowane..
-
Ja uslyszalam tekst na moje: na urodzinach syna nie bddzie wodki- to ja nie przyjde od bliskiej dla dziecka osoby. Skomentowalam to odpowiednio i tak sie w sumoe zastanawiam czy to moze tylko ja jestem taka dziwna i uwazam ze tak male dziecko nie ma obowiazku stawiania alkoholu na swoja imprezę nawet jesli zaprasza na nia gl doroslych:-(
-
wisieninka_89 wrote:Ja uslyszalam tekst na moje: na urodzinach syna nie bddzie wodki- to ja nie przyjde od bliskiej dla dziecka osoby. Skomentowalam to odpowiednio i tak sie w sumoe zastanawiam czy to moze tylko ja jestem taka dziwna i uwazam ze tak male dziecko nie ma obowiazku stawiania alkoholu na swoja imprezę nawet jesli zaprasza na nia gl doroslych:-(
U nas po prostu nie będzie jedzenia pod wódkę i to mogłoby się źle skończyć
-
Nie dość że bym już na pewno nie postawiła, to takiej osoby bym więcej nie zaprosiła.
Jak ktoś chce się nachlac niech se kupi w domu. W gości idzie się przecież nie dla żarcia/alkoholu tylko zaswietowac okazję. Poza tym co za płytki szantaż, nie chce ktoś przyjść niech nie przychodzi - będziecie się równie dobrze bawić bezMagnolia3 lubi tę wiadomość
-
U nas byla wodka piwo i picolo ☺ a ze robilismy grilla wiec wszystko pasowalo. Tak szczzerze mowiac to ja sie glebiej nad tym nie zastanawialam czy ma byc czy nie. Po prostu wiedzialam ze beda dzieci ktore uciesza sie z picolo i dorosli ktorzy jak beda chcieli pic to beda a jak nie to nie ☺edysia5
-
Wisieninka sorry ale nie wiem nad czym sie w ogóle zastanawiasz...
Obojętnie jak bliska bylaby to osoba dla mojego dziecka to, to nasza impreza i robimy ja po swojemu - jak komuś się nie podoba to moze nie przyjść. Co to za kultura by pytać sie co bedzie ?
Olej to i nie kupuj wódki. Ja juz z przekory bym tego nie zrobila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 21:58
-
Jakby ktoś, jak ja, szukał żonobijek to upolowałam dziś genialną promocję:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0146706001.html
Nie dość, że przecena to "kup 3 za 2" - wyszło mi jakieś 4,70zł za sztukę - a do północy można jeszcze taniej, jeśli by się kupiło za 150 abo 300zł (ja akurat nie potrzebowałam nic więcej - ale to i tak świetna cena wyszła). Został tylko rozmiar 92, ale na moją kluchę to na zimę będzie akurat.
Myślę, że 9 sztuk już chyba opędzi temat na dłużejAnitka201 lubi tę wiadomość
-
U nas już po imprezie
było mega fajnie, Gabrysia zadowolona i grzeczna, do wszystkich słała uśmiechy i okrzyki zadowolenia z prezentów
alkoholu miało nie być, ale kazałam mojemu wziąć dwie butelki w razie wu no i oczywiście moj tato zaproponował drinki. Panowie coś tam chlapnęli na dworze, ale z kulturką
Kurcze.. Kiedy ten czas zleciał?