Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse, Ty masz krwiaka, prawda? Jeśli dobrze pamiętam to przy krwiaku plamienia mogą być, brązowymi to już w ogóle nie ma się co martwić. Krwiak się może zacząć oprozniac w dowolnym momencie - może z tego taki plus bedzie, że sie oprozni i szybko zniknie.
chabasse lubi tę wiadomość
-
Leż i sie nie stresuj- krwiak moze pojawić sie z dnia na dzien. Moze sie cos tam jeszcze wypróżnia...mi ginek powiedzial póki nie będzie żywej krwii albo wiecej niż na okres na panikować. I to dwóch tak powiedziało... Jednak jak będziesz plamic dlugo to bym gdzies podjechala na IP.
chabasse lubi tę wiadomość
-
A znacie wózki MUTSY? U nas sa mega popularne i moje koleżanki je sobie chwalily bardzo. Mega zwrotne sa- 360 praktycznie w miejscu. Tylko chyba! Maja male gondole wiec moga na krócej starczyć jak ktos ma duże dziecko... No ale z drugiej strony to jedna z ich zalet- niewielkie i zgrabne.
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie..
Lalenka.. tak mam krwiaka i tez tak pomyslalam, ze jak brązowe to nie trzeba oanikować i ze to moze sie oprozniac
4me.. mam wlasnie taki plan ze jak do wtorku bede plamic to wtedy sie do szpitala zglosze..
Niby sie nie stresuje.. ale wiecie, gdzies tam z tylu glowy zawsze jest jakis strach... .Ok.. sorki za off topic.. chetnie poczytam dakej o wozkach;) -
nick nieaktualnyhej. a mi się podoba ten wózek http://allegro.pl/nowosc-2014-wozek-riko-3w1-nano-w-wersji-alu-tech-i5054192076.html tyko muszę sprawdzić czy jest sens kupować nowy. bo mam wózek po córce ale nie pamiętam w jakim jest stanie.
dzisiaj odebrałam wyniki toksoplazomozy i igm mam ujemny a igg powyżej 650. nie spodziewałam się, że wynik igg wyjdzie mi dodatni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:47
-
A mi się dziś jakoś brzuch dziwnie ciągnie. Takie glupie uczucie, jakbym miała w środku skóry za mało, niczym po operacji, wokół blizny. Mam nadzieję, że to tylko mieszkanko się lokatorowi powiększa.
Za to z przeziębieniem ciut lepiej, ale do etapu dobrze jeszcze daleko. -
Angelaa wrote:hej alescie sie rozpisały , musiałam nadrobić chyba z 10 stron masakra
odebrałam zaległy wynik na cytomegalie
co oznacza cmv IGg 68,800 obecne
cmvIgM 0,35 niereaktywne
czy to jest dobry wynik ? co to oznacza?
przepraszam korzystam z tel i przypadkiem polubilam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagnolia3 wrote:A ja zdycham, zolcia wymiotuje...
Ech tak chciałabym zęby maz juz wrócił...ale siostra dzis przyjedzie wiec nie będę samaMagnolia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Mój mąż od początku radził sobie z dzieckiem lepiej niż ja, po części dlatego, że opiekował się młodszym rodzeństwem, oprócz tego ma taki charakter, że się śmiejemy z niego że powinien zostać wychowawcą w harcerstwie i pracować z dzieciarnią
Inna sprawa, że ja nigdy mu nie mówiłam "zostaw, ja to zrobię" i od początku przewijał, kąpał, nosił, zabawiał. Praktycznie wszystko oprócz cyca
Grunt to wkręcić starego od razu w obowiązki okołodzieckowe, to się poczuje potrzebny i będzie chętnie pomagał
Pomaga w opiece siostrzeńców. Jego chrzesnica go uwielbia. Dosłownie skacze po nim. A śmieszne jest to o tyle, ze to typowy facet. Nigdy nie płacze, ale dla mnie potrafi być na prawdę słodki. Choć nie jest romantykiem, ale ja tezDżuls lubi tę wiadomość
-
Magnolia3 wrote:A ja zdycham, zolcia wymiotuje...
Nie przejmuj się prędzej czy później przejdzie trzeba nauczyć się z tym żyć mi na szczęście całodniowe się skończyły(oby tak zostało) teraz wieczorem się zaczyna.Magnolia3 lubi tę wiadomość