X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa ja się nie znam więc Ci nie pomogę. U nas mąż od rana walczy z łazienką :) przerabia kontakt i będziemy mieli wanne :) a kontakt przenosi na drugą stronę na ścianę :) zaraz będzie kafelki przyklejał. A jaka śliczna pogoda mój kotek dzisiaj cały dzień wygrzewa się na balkonie w słońcu termometr mój pokazuje mi 30 stopni :D już zaraz wiosna co raz bliżej a jaka u was dziewczyny pogoda?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    hej alescie sie rozpisały , musiałam nadrobić chyba z 10 stron masakra
    odebrałam zaległy wynik na cytomegalie
    co oznacza cmv IGg 68,800 obecne
    cmvIgM 0,35 niereaktywne

czy to jest dobry wynik ? co to oznacza?

Angelaa wychodzi na to ze przechodzilas cytomegalie kiedys, i masz przeciwciala. Czyli jest ok. Jakbys miala igm dodatnie byloby gorzej tzn ze teraz chorujesz

• Luna1 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Za to z przeziębieniem ciut lepiej, ale do etapu dobrze jeszcze daleko.

A czym się podleczasz? ja dziś kupiłam syrop z naturalnych składników dla kobiet w ciąży i karmiących, bo kicham, smarkam i co jakiś czas czuję gardło :(

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co chce mi sie plakac nie wiedzialam ze jest zdolny aby mnie oszukiwac ale juz wczoraj mialam podejrzenia, zawsze chodzil od do 7 do 15 wracal taaki glodny a od wtorku podobno od 8 do 18 i wracal najedzony, wczoraj na spytki go wzielam widzialam ze krecil bo noga mu chodzila pierwszy raz zadzwonilam dzisiaj do biura z pytaniem jak pracuja na produkcji kobieta mowila ze normalnie od 8 do 15 bo duzo pracy nie maja no zalamalam sie a nawet nie mige sie dodzwonic do niego jak zwykle od wtorku juz nie odbiera po 15

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka na pewno jest Ci przykro, ale myślę, że jedynym wyjściem jest szczera rozmowa. Na pewno wszystko się wyjaśni

• PannaB Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka musicie szczerze pogadac koniecznie, przykro mi:(

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Koleżanka ma i narzekała strasznie że ma małą spacerówkę i dziecko jej wyrosło, mimo że nie duże.
    No tak dlatego tez tak napisałam bo slyszalam takie opinie ale akurat moim koleżanka sluzyly do konca. Prawda jednak jest taka, ze mutsy dobre to są te drogie :/ te tańsze nie maja tak dobrych opinii :/
    Ja jeszcze nie wiem, jaki kupie ale chyba zdecyduje sie na używany...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z nim sie nia da pohadac wczoraj juz wymijajaco odpowoadal ale noga go zdradzila

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co staraczka podejrzewasz jakis romans?
    a jak wam się układa?

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noewiem sama. Wiecie co 2dni temu chcialam sie przytulic nawet mu nie drgnal!!! Ale pomyslalam moze nie chce bo ciąża chociaz wcześniej normalnie byl,, glupia juz jestem a ta praca jak babka mowila od pon do piatku a ten mi mowil ze jutro tez do pozna pracuje, ja chyba rano wstane i powiem ze jade z nim. Nigdy go nie kontrolowalam ale czuje ze cos kombinuje no pierwszy raz przeczuwam i teraz nie zawiodlo mnie a przekonalo po rozmowie z ta babka

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem to ja bym chyba naraziee tylko węszyła , spróbuj jeszvze fzis z nim porozmiawiać , ze czujesz cos coś sie miedzy wami zmieniło ze nie okazuje ci uczucia , kurde ciezka sprawa , tylko pamietaj nie denerwuj sie bo to nic dobrego dla dzidzi nie przyniesie , i nie pal tyle !!! bo daje sobie rekę uciąć ze całą rame już dzisiaj zjarałaś ...

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak piatek 13stego.. beta idzie w dol,czyli to koniec.. :(((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie od godziny jem czekolade bo zapalniczka padła :/

Ale jak dlugo weszyc bo kurde ro dla mnie wiecej stresu a jeszcze jak za duzo wywesze to nie wiem jak to sie skonczy bo nie powiem agresji we mnie sie troche zbiera zeby mu palnac, jak cos sie okaze to odrazu go zostawiam jezuu czemu tak sie dzieje porazka czemu ob mnie wgl kituje :/
    powiem mu dzisiaj co przeczuwam ze dzwonilam skoro ma jutro jechac zabiore sie z nim z nienacka rano mu powiem niech jest zaskoczony ciekawe co zrobi jak mnie nie wezmie odrazu ide od niego

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    Martina a w którym Ty jesteś tygodniu? bo po 9 tygodniu beta ma prawo spadać

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:

bardzo mi przykro tule cie :*

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:

Przykro mi bardzo. Nie powinno tak byc :-( Tule mocno

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt w 9 tc chyba jest najwieksze stezenie hcg a pptem spada.

• eM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 strasznie mi przykro (tulę)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro powinien byc 9tydz

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    :(((( tulę.

8pdp47e.png
‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ