Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaa wrote:staraczka a on chciał dziecko? czy to ty bardziej nalegałaś?
A czy to teraz ważne? Będą mieli dziecko, a dziecko nie będzie miało obojga rodziców, no teraz mi smutno. Szkoda mi dzieciaka
Ale no mówię zakończmy temat, Starszaczka usłyszłaś naszą opinię więkość Ci radzi byś z nim porozmawiała, decyzja należy do Ciebie, Twoje życie,
Koniec tematu
-
Lady Savage wrote:A czy to teraz ważne? Będą mieli dziecko, a dziecko nie będzie miało obojga rodziców, no teraz mi smutno. Szkoda mi dzieciaka
Ale no mówię zakończmy temat, Starszaczka usłyszłaś naszą opinię więkość Ci radzi byś z nim porozmawiała, decyzja należy do Ciebie, Twoje życie,
Koniec tematu
nie nie wazne , tak pytam po prostu bo może decyzja o dziecku była pochopna , skoro nie układa sie wam -
Angelaa wrote:jezu dziewczyny , laska chciała sie podzielić problemem , pogadac , a tu juz wąty , to o czym na tym forum wolno rozmawiać ? tylko o tym co na obiady gotujecie? przestańcie to już nudne się robi
No podzieliła się Angelaa ok, dostała od nas odpowiedzi i po tych odpowiedziach dowiadujemy się że jest u nich już od dawna źle, że nawzajem się w tym związku męczą, więc ja wyraziłam że to nieodpowiedzialne i zaczęłam prosić by zakończyć temat, bo się robi nerwowo. To jej sprawa, i jeśli nie chce byśmy buciorami wchodziły do jej życia, to niech nie wywleka życia na forum. A jak Cię Angelaa nudzą rozmowy o zupkach, to wymyśl temat, ja od dawna staram się rzucać różnymi tematami, ostatnio było o serialach, no to czekam na Twoją propozycję, tylko błagam nie wywlekajmy czyiś brudów na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:17
-
Nancy87 wrote:Ja lubię dostawać kwiaty ale my nie obchodzimy walentynek:p Kurde znowu mnie coś mdli.
Mnie też coś na wieczór dziś mdliło, ale zjadałam rybę w occie i mi przeszłodlaczego nie obchodzicie walentynek?
I jakie kwiaty lubisz
Ja uwielbiam fiołki te leśne, kocham je za zapach, ale ich niestety nie można kupić, od ładnych paru lat szukam perfum o takim zapachu, ale bez skutku, z ciętych najbardziej lubię goździki mają one w sobie coś magicznego.
-
Nie wiem, nie pozwalam jeść, bo właśnie boję się, ze sie pochoruja, że kwiatek trujacy itp. Dlatego wazon trzeba schowac gdzieś wysoko, a niewiele mam w domu takich miejsc gdzie koty nie doskocza. Kwiaty są śliczne, ale w domu wiecej z nimi zachodu niz cala impreza jest warta