Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:Ja zawsze z mężem chodziłam na randkę w walentynki
wszędzie zakochani ludzie serduszka, no super klimat
zawsze było kino i jakaś kawiarnia z kawką i czymś słodkim
mmmm
a w tym roku mąż nie chce
bo mówi że kino to nie dla ciężarnej bo głośno bo wibracje
ehh bo jak ma się martwić to bez sensu
pójdziemy za rok
A ja lubię klasyczne, czerwone róże
No co Ty, my idziemy jutro na Hobbitaw końcu, już się obawiałam, że tej ostatniej części nie obejrzę na wielkim ekranie
-
Anitka201 wrote:Kurcze wy już w święta widzialyscie o ciąży a my dopiero potomka robiliśmy
w wigilię miałam owulacje
ja owulację też miałam coś 7, 8 grudnia, i dwa dni przed wigilią miałam bladziutki cieńa w wigilię miałam dostać okres
ale się nie pojawił
-
Nancy87 wrote:Haha mi cień wyszedł 19 grudnia, a 21 już były tłuste krechy:) Ostatni okres miałam 21 listopada. Myślę, że nasze bobo jest z 9 grudnia:)
Ja miałam 19 grudnia urodziny, i nie chciałam sobie psuć urodzin złą nowinątak samo na wigilię, postanowiłam zrobić test 2 dni przed by wigilii nie mieć popsutej, a tu niespodzianka,
-
adzia wrote:A mnie tak naszło na coś ostrego i wymyśliłam że jutro na obiad będę miała placek po węgiersku już mi ślinka cieknie a jeszcze z takim sosem czosnkowo -jogurtowym ☺
tez jutro robimy placki po węgiersku
adzia lubi tę wiadomość
-
ja o ciąży dowiedziałam się 29 grudnia
dzień po urodzinach męża test i dwie grube krechy i ostatni okres miałam 30 listopada więc myślę że jeszcze w trakcie @ albo chwilę po
co do kwiatów lubię róże moje ulubione my z mężem nie obchodzimy walentynek kochamy się i wiemy o tym i codziennie możemy zrobić sobie walentynki. My mamy 2 rocznice bycia razem 1 marca a 31 maja pierwsza rocznica ślubu
-
A moje tak myślę z 10 grudnia przeważnie moja owulacja wypadła na 16 dzień cyklu. Pamiętam że serduszkowalismy 14 dnia. Czyli wypadałoby że pod moim serduszkiem jest Lenka jestem ciekawa czy faktycznie ☺No mam nadzieję że na początku kwietnia już poznam płeć.
-
la_lenka wrote:Nie nastawiaj się na dobrą zabawę.
Słyszałam, że tragedia, i że podobne jest do dwóch wież z Władcy Pierścieni, no ale to jest taka seria, którą muszę zobaczyć w kinie. Ja na razie życzę Wam udanych Walentynek
ja jutro mam bardzo ruchliwy dzień, najpierw jesteśmy umówieni z kilkoma fachowcami, co by wycenili za ile zrobią naszą łazienkę i za ile położą panele, a potem
resztę dnia z moim
Dobrej nocy kobietki.