Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do bycia razem to u nas nuda jesteśmy ze sobą od zawsze
tzn mniej więcej od moich 16 urodzin a w tym roku w listopadzie skończę 29
wiec znamy się jak lyse konie
razem studniówka ( różne szkoly) a poxniej wspólne mieszkanie na studiach itd itd
-
Anitka201 wrote:A co do bycia razem to u nas nuda jesteśmy ze sobą od zawsze
tzn mniej więcej od moich 16 urodzin a w tym roku w listopadzie skończę 29
wiec znamy się jak lyse konie
razem studniówka ( różne szkoly) a poxniej wspólne mieszkanie na studiach itd itd 
o kochana to jak już stare dobre małżeństwo super:) -
Heh.. ja z moim jestem 10 lat i 10 lat razem mieszkamy.. a przez pierwsze 6 lat to nie mieliśmy dnia rozłąki.. i wydawałoby się, że powinniśmy się sobą znudzić i sie pozabijac ale nic bardziej mylnego.. kochamy sie jak wariaci
i w ogóle to wariaci jesteśmy... a w marcu będziemy brać ślub cywilny..
Anitka201, kasig, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
u mnie też mąż robił zakupy i nie wyobrażałabym sobie jakby mógł być gdzieś daleko a ja sama czasem fajnie jest się stęsknić ale jak już dziecko jest to ja bym chciała by mąż był razem ze mną i mi pomagał przy wychowywaniu ale wiadomo życie każe wybierać takie drogi by miało się w życiu lepiej a nie martwienie się czy starczy do końca miesiąca i życie od wypłaty do wypłaty
-
My też bez rozłąki. Nigdy w życiu nie myśleliśmy o rozstaniu czy jakiś odpoczynkach od siebie. Nawet każdą wigilię spędzaliśmy razem. Teraz mąż był 3 dni na szkoleniu i to była tragedia. Tak za sobą tęskniliśmy...
Dużo osób nam mówi, że bardzo mało jest takich par. -
nick nieaktualnychabasse wrote:Heh.. ja z moim jestem 10 lat i 10 lat razem mieszkamy.. a przez pierwsze 6 lat to nie mieliśmy dnia rozłąki.. i wydawałoby się, że powinniśmy się sobą znudzić i sie pozabijac ale nic bardziej mylnego.. kochamy sie jak wariaci
i w ogóle to wariaci jesteśmy... a w marcu będziemy brać ślub cywilny..
Eeee my tez w marcu slub
dokladnie 28 marca. Kiedy podjelismy decyzje o dziecku i lelarze nam mowili ze minimum 6 miesiecy mam sie zejdzie na staraniach to stwierdzilismy, że ze slube zdazymy. Udalo siw w 2 cyklu, wiec i slub szybciej bym z brzuszyskiem sie nie meczyla na slubie 
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH