Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Mam nadzieję
A taki dobry barszcz czerwony zjadłam.
Uwielbiam barszcz czerwony to moja ulubiona zupa, ukochana z dzieciństwa, kojarzona ze świętami i ich zapachem. Zawsze mama tego tyle gotowała, nalewała każdemu na talerz i reszta gara dla mnie
haha, i wiecie, co te święta były pierwszymi świętami gdzie nie ruszyłam barszczu czerwonego, pamiętam że mi wtedy tak nie smakował
już od dwóch dni wiedziałam że jestem w ciąży
-
Lady Savage wrote:Mnie też coś na wieczór dziś mdliło, ale zjadałam rybę w occie i mi przeszło
dlaczego nie obchodzicie walentynek?
I jakie kwiaty lubisz
Ja uwielbiam fiołki te leśne, kocham je za zapach, ale ich niestety nie można kupić, od ładnych paru lat szukam perfum o takim zapachu, ale bez skutku, z ciętych najbardziej lubię goździki mają one w sobie coś magicznego.
Chyba najbardziej klasyczne róże. A dlaczego nie obchodzimy? Nie mam pojęcia. Od początku związku nie obchodziliśmy i jakoś tak zostało. Chyba wolimy w inny dzień gdzieś iść na randkę, jak nie ma tyle zakochanych wszędzie przez co ciężko z miejscami. Zawsze obchodzimy rocznicę związku. 28 listopada stuknie nam razem 8 lat, z czego razem mieszkamy 5 lat. Chociaż teraz będziemy obchodzić 21 czerwca pierwszą rocznicę ślubu:) -
Ja zawsze z mężem chodziłam na randkę w walentynki
wszędzie zakochani ludzie serduszka, no super klimat
zawsze było kino i jakaś kawiarnia z kawką i czymś słodkim
mmmm
a w tym roku mąż nie chce
bo mówi że kino to nie dla ciężarnej bo głośno bo wibracje
ehh bo jak ma się martwić to bez sensu
pójdziemy za rok
A ja lubię klasyczne, czerwone różeAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]