X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no to chyba troszke za wcześnie na spadek :( przykro mi bardzo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    A jednak piatek 13stego.. beta idzie w dol,czyli to koniec.. :(((((
    Jeju idz jeszcze do lekarza w poniedziałek niech sprawdza

• adzia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martina przykro mi bardzo.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka kochana szczera rozmowa to jest najlepsze wyjście. W Twoim stanie nie powinnaś się denerwować ani stresować.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Staraczka kochana szczera rozmowa to jest najlepsze wyjście. W Twoim stanie nie powinnaś się denerwować ani stresować.
    Jemu to mow, moglam odejsc juz w listopadzie nawet bylam 3 dni u mamy i muslalam ze moze jednak cos bedzie ok a tu teraz takie cos

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakbyś go śledziła jutro? bys miała czarno na białym bo z tym że się znim zabierzesz to może cos kombinować ,
    masz mozliwość taką?

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    a jakbyś go śledziła jutro? bys miała czarno na białym bo z tym że się znim zabierzesz to może cos kombinować ,
    masz mozliwość taką?

Autem dojeżdża, kręcić by nie mógł już bo gdybym z nim jechała i był by dzień pracy to brama wjazdowa była by otwarta, no nic zaraz powinien być w domu dziwne ma też godziny powrotu bo czasem w ciągu 20min innym razem prawie godzine.
    Teraz sobie myślę chyba stracił robotę bo w tamtym tygodniu jakos intensywnie szukał innej

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ja noewiem sama. Wiecie co 2dni temu chcialam sie przytulic nawet mu nie drgnal!!! Ale pomyslalam moze nie chce bo ciąża chociaz wcześniej normalnie byl,, glupia juz jestem a ta praca jak babka mowila od pon do piatku a ten mi mowil ze jutro tez do pozna pracuje, ja chyba rano wstane i powiem ze jade z nim. Nigdy go nie kontrolowalam ale czuje ze cos kombinuje no pierwszy raz przeczuwam i teraz nie zawiodlo mnie a przekonalo po rozmowie z ta babka

Spokojnie dziewczyno, a może szykuje coś na walentynki?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Wlasnie od godziny jem czekolade bo zapalniczka padła :/

Ale jak dlugo weszyc bo kurde ro dla mnie wiecej stresu a jeszcze jak za duzo wywesze to nie wiem jak to sie skonczy bo nie powiem agresji we mnie sie troche zbiera zeby mu palnac, jak cos sie okaze to odrazu go zostawiam jezuu czemu tak sie dzieje porazka czemu ob mnie wgl kituje :/
    powiem mu dzisiaj co przeczuwam ze dzwonilam skoro ma jutro jechac zabiore sie z nim z nienacka rano mu powiem niech jest zaskoczony ciekawe co zrobi jak mnie nie wezmie odrazu ide od niego

kobietko spokojnie, porozmawiaj z nim najpierw a nie napadaj

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka no wlasnie , może to nie romans , moze chłopak stracił prace i nie chce cie martwić i udaje ze pracuje a tak naprawde to moze intensywnie szuka i chce ci powiedziec dopiero jak nową znajdzie żebys się nie stresowała ,
    a może weź go po hu... jak przyjdzie i powiedz ze wszystko wiesz .. ze dowiedziałas sie ze z roboty go wywalili , zobaczysz co powie
    no nie wiem .. juz sama

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Autem dojeżdża, kręcić by nie mógł już bo gdybym z nim jechała i był by dzień pracy to brama wjazdowa była by otwarta, no nic zaraz powinien być w domu dziwne ma też godziny powrotu bo czasem w ciągu 20min innym razem prawie godzine.
    Teraz sobie myślę chyba stracił robotę bo w tamtym tygodniu jakos intensywnie szukał innej

No włąśnie a może nie chce cię denewować i ci nie powiedział że roboty szuka, a ty zaraz go go babę podejrzewasz, spokojnie i pogadaj z nim

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoj staraczka.. fakt trudna sprawa ake mnie tez pierwsze co przyszlo do glowy to ze cos na walentynki szykuje, zeby móc jutro z chaty wyjsc bez podejrzen. Bo po co by w sobote wylazil skoro to i tak dzien wolny i dlaczego mialby pozniej z pracy wracac.
    Poczekaj do jutraz jak nie bedzie niespodzianki to wtedy zadzialaj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 18:24

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On nie z tych co by szykowal niespodzianki, juz zapowiedzial ze pojedziemy sobie POPATRZEC jak inni lampiony z serduszkami puszczaja w niebo :/

• adzia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochana wiem że swojego doświadczenia tkwiłam w małżeństwie przez 12 lat było pełne zakłamania a ja głupia we wszystko wierzyła. Nawet dla ratowania swojego małżeństwa chciałam mieć z nim 2 dziecko. U nas nie było rozmowy on nie potrafił rozmawiać i w końcu powiedziałam dość już minęło ponad 2 lata od rozwodu. Poznałam obecnego partnera i teraz wiem że szczera rozmowa to podstawa. Czasami wiedzę teraz jak przyjeżdża były mąż do Syna. Widzę tą jego zazdrość ale cóż jego czas minął miał wiele szans ale nie potrafił ich wykorzystać. A ja wiem i widzę teraz różnicę że szczerość zaufanie i rozmowa z partnerem to podstawa.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Ja kochana wiem że swojego doświadczenia tkwiłam w małżeństwie przez 12 lat było pełne zakłamania a ja głupia we wszystko wierzyła. Nawet dla ratowania swojego małżeństwa chciałam mieć z nim 2 dziecko. U nas nie było rozmowy on nie potrafił rozmawiać i w końcu powiedziałam dość już minęło ponad 2 lata od rozwodu. Poznałam obecnego partnera i teraz wiem że szczera rozmowa to podstawa. Czasami wiedzę teraz jak przyjeżdża były mąż do Syna. Widzę tą jego zazdrość ale cóż jego czas minął miał wiele szans ale nie potrafił ich wykorzystać. A ja wiem i widzę teraz różnicę że szczerość zaufanie i rozmowa z partnerem to podstawa.
    A ja 5lat z nim jestem tez nie potrafi rozmawiac, moi rodzice sie nie odzywali ale po listopadzie juz nie bardzo go tolerują nie wiedza czemu bylam u nich pare dni ale wiedza ze bylo źle, jego ciotka tez mi powiedziała jak tak sie zachowuje to mam innego szukac bo z nim mojej przyszłości nie widzi

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    On nie z tych co by szykowal niespodzianki, juz zapowiedzial ze pojedziemy sobie POPATRZEC jak inni lampiony z serduszkami puszczaja w niebo :/

Jerunie, czytam Twoje posty i odnoszę wrażenie że u Was to chyba od dawna jest źle ;/ jeśli mam rację, to sorry ale nieziemsko nieodpowiedzialni jesteście ;/ po co się pakowaliście w dziecko, skoro Cię ten związek męczy,

kapturnica, la_lenka, Sigma lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet teraz zastanawiam sie czy ten zajad to jefo sprawka kłębek myśli i to tych najgorszych

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady to samo się nasunelo.. Kurcze poxniej dziecko najbardziej cierpi :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczęło sie po ciąży pozamacicznej...

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Lady to samo się nasunelo.. Kurcze poxniej dziecko najbardziej cierpi :-/

No dokładnie, mówię bardzo nieodpowiedzialne i zero wyobraźni

Ale skończymy to bo zaraz znowu urodzi się jakaś bura na forum, jej życie jej sprawa, szkoda tylko tego nowego życia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 18:43

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ