Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChcę coś słodkiego TERAZ!
Nie mam nic. Mam mąkę, cukier, olej, masło, cynamon, przyprawy, twaróg - jakieś takie podstawowe produkty. Co mogę zrobić? Heeelp!
Nie chce mi się lecieć do sklepu o tej porze, a mąż śpi ;(hakorośl, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmmm... do naleśników/pancakes'ów mam miód i jakieś powidła, aczkolwiek powidła są domowe i nie robione przez rodzinę (dostaliśmy) i trochę nie ufam, czy na pewno się np. nie zatruję czy coś.
Dziewczyny, a da się pancakes bez maślanki ogarnąć?bo nie mam
Szlag, chyba po prostu zjem miód łyżeczką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 23:21
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie robiłam pancaksa to nie pomogę. Wchodzę ciągle na lutówki, jakie tam emocje:) Dziewczyny mają skurcze, a jutro taka piękna data do rodzenia:) Już niedługo i my będziemy siedzieć tu po nocach albo przy karmieniu albo przy pisaniu o częstotliwości skurczy:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 23:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:My też bez rozłąki. Nigdy w życiu nie myśleliśmy o rozstaniu czy jakiś odpoczynkach od siebie. Nawet każdą wigilię spędzaliśmy razem. Teraz mąż był 3 dni na szkoleniu i to była tragedia. Tak za sobą tęskniliśmy...
Dużo osób nam mówi, że bardzo mało jest takich par.
Witamwpadłam na chwilę zanim zniknę w dzisiejszym zamęcie
No my z Rafałem jesteśmy 6 lat razem, na pierwszej randce postanowiliśmy zamieszkać, a była to randka w dniuHaloween i poszliśmy na festiwal horrorów super było i od tamtej pory jesteśmy razem, z małą przerwą na rok, wyjechałam na Erazmusa do Francji
nasz związek to przetrwał i się umocnił
i jestem szczęśliwa
, chociaż ma wady
ale i ja też
, kłócić się kłócimy
a jak, ale to raz na ok 3 miechy,
ale nie gniewamy się na siebie dłużej jak godzinę