X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze w łóżku w sypialni leżę hihi i nie chce mi się za cholerę wstawać

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglyscie po ostrzeżeniu kumulowac tak jak ja w przychodni hehe

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:52

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez sie snia takie pierdoly ze glowa mala. Juz dwa razy snil mi sie moj szwagier ktorego nie cierpie i koniecznie chcial dotykac mojego brzucha, no nigdy w zyciu!!! I ze sie rozwiodlam z bylym chlopakiem a nadal nosze obraczke.A to ze gdzies samochodem po nocy jezdze i trafic nie moge.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja caly tydzien prawie nie wstaje, nie mam sily.

1usa8u69die0y60t.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w dwucyfrowym, bo już 10 tygodniu :)
    Moja mama wysłała mi wczoraj zdjęcie swojej kolekcji dla Dzidka ;)
    Jestem delikatnie przerażona...

110gis6.jpg

Misi@, la_lenka, agatka196, easymum, eM, adzia, wiaraczynicuda lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz na zawodach...ale jutro dzionek spedzamy razem...nie idziemy do tesciow na obiad. Hehe tesiowa zdziwona jak zapytala mi sie dlaczego nas w niedziele nie bedzie, a ja jej powiedzialam, ze chcemy sobie odpoczac ;)
    Zatkalo ja...ale sory musimy tam jezdzic co tydzien i siedziec do wieczora, mnie to meczy, choc wiem, ze teskni za synami, ale oni sa juz dorosli...ech ciekawe jak ja bede podchodzic do mojego skarba, obym nie byla nadopiekuncza!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:

110gis6.jpg
    Kochana ja u rodzicow mam juz7 kartonow u tesciowej tez moze tyle byc, a w domku moze dwa kartoniki z ciuszkami ;p widze, ze kolekcja smyka gora, ja tez niektore z nich mam ;)

• 4me Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:

110gis6.jpg
    Lal ale chociaz mama ma gust- piękne te ubranka

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis piekna wiosna za oknem. Boszzz jak ja bym chciala wyjsc :( aż dzis w akcji desperacji rano polozylam się w wąskim pasmie słońca na lozku i leżałam tak póki nie zaszlo za okno :)
    Chyba sie zabiorę za jakas dobra ksiazke aby tyle nie myśleć ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ale szaleją Wasze rodzinki z tymi ubrankami. I nic dla Was nie zostanie z przyjemności kupowania? Ja nie mam nic :-)Z miłą chęcią wybiorę sie do sklepów w drugiej połowie ciązy :-) Z doświadczenia wiem, jak to jest z ubrankami dla maluszka, często nie zdązy założyć i już wyrasta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    A mnie dzis w nocy śniło się że zaczełam krwawić i siostra zawiozła mnie do jakiegoś szpitala wojskowego. Ktos w tym szpitalu mnie przesladował i chciał mnie zabić. A potem że mój Rafał kazał mi sie z moim psem wyprowadzić bo ma nas dość i już 2 dni sie zastanawial jak ma mi to powiedzieć.
    Normalnie nie wiem z kad to się bierze. Mój Rafał mówi że on to mnie za same te sny Kocha :-)
    W snach są Twoje obawy, też to co przeżyłaś ostatnio. A kobiety w ciąży mają bujne sny. Hormony szaleją. Ja stwierdziłam, ze chyba zacznę je opisywać, bo mam tak bogate i dziwne, ze niezłe opowiadania by wyszły

agatka196 lubi tę wiadomość

• ceska Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Mi tez sie snia takie pierdoly ze glowa mala. Juz dwa razy snil mi sie moj szwagier ktorego nie cierpie i koniecznie chcial dotykac mojego brzucha, no nigdy w zyciu!!! I ze sie rozwiodlam z bylym chlopakiem a nadal nosze obraczke.A to ze gdzies samochodem po nocy jezdze i trafic nie moge.

A mnei się śniło : (od 6.00-9.00)
    miszkam z moim chopek i bandą ludzi którzy cały czas orgie uprawiają kiedyś zostałam sama, bo wszyscy do kina pojechali a ja w ciązy brzuch bolał czy coś spie i nagle, koleś na mnie z wibratorem skacze, wyrywałam mu sie i wgl wkoncu sie odczepił , powiedziałam mojemu M o tym jak przyszedł do domu a on do mnie "No i co? "
    Pozniej sie teleportowałam za miasto a tam znów orgia z której chciałam ucieć
    jakieś trójkąty kwadraty i wgl nagle mi sie auto popsuło a miałam brzuch jak w 9 mc i uciekałam przed nimi

Najwidoczniej za dużo się naczytałam 50 twarzy greya :X

agatka196 lubi tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie, mama się chyba na chłopaka szykuje? Świetne ciuszki, bardzo w moim stylu, żadnych kiczowatych pokrak, dziecięce ale ze smakiem. Będę szukać czegoś podobnego. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) i wrócił z pięknym bukietem goździków :)

chabasse, agatka196, skabarka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:

110gis6.jpg

O wow :) babcia strasznie chce mieć wnuka a nie wnuczkę :P

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znając życie nic nie dostane...
    Dzisiaj niby miły dzień ale zły dzien

Rok temu w walentynki umarł wujek od mojego M, który umarł w 50 urodziny jego ojca ( a on pół roku wcześniej umrarł)
    Od rana haja w domu tylko otworzył oczy i juz na mnie naskakiwał :x

oar8skjod4lwslof.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    SweetCherryPie, mama się chyba na chłopaka szykuje? Świetne ciuszki, bardzo w moim stylu, żadnych kiczowatych pokrak, dziecięce ale ze smakiem. Będę szukać czegoś podobnego. :)
    Mama ma ogromną nadzieję (w sumie wszyscy mają w mojej rodzinie) na dziewczynkę. Stara się kupować teraz rzeczy uniwersalne, ale się nie może doczekać kupowania sukieneczek i różowych dodatków :D

in8vzdb.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Mama ma ogromną nadzieję (w sumie wszyscy mają w mojej rodzinie) na dziewczynkę. Stara się kupować teraz rzeczy uniwersalne, ale się nie może doczekać kupowania sukieneczek i różowych dodatków :D

:P no nie wiem czy to rzeczy uniwersalne :P w większości to bym ubrała tak chłopca :P

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:

110gis6.jpg

Mama chyba smyk wykupila :-) Tez mam pare rzeczy z tej kolekcji. I jak najbardziej uwazam ze sa uniwersalne. O ile chlopaka nie ubiore w rozowe body z falbankami to dziewczyne jak najbardziej w granatowe body. Moja siostra jak jej coreczka byla mala to wlasnie wolala ja ubierac w ciemne ubranka a nie tak jak wszyscy ;-)

‹‹ 334 335 336 337 338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ