Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi tez sie snia takie pierdoly ze glowa mala. Juz dwa razy snil mi sie moj szwagier ktorego nie cierpie i koniecznie chcial dotykac mojego brzucha, no nigdy w zyciu!!! I ze sie rozwiodlam z bylym chlopakiem a nadal nosze obraczke.A to ze gdzies samochodem po nocy jezdze i trafic nie moge.
-
nick nieaktualnyMoj maz na zawodach...ale jutro dzionek spedzamy razem...nie idziemy do tesciow na obiad. Hehe tesiowa zdziwona jak zapytala mi sie dlaczego nas w niedziele nie bedzie, a ja jej powiedzialam, ze chcemy sobie odpoczac
Zatkalo ja...ale sory musimy tam jezdzic co tydzien i siedziec do wieczora, mnie to meczy, choc wiem, ze teskni za synami, ale oni sa juz dorosli...ech ciekawe jak ja bede podchodzic do mojego skarba, obym nie byla nadopiekuncza! -
nick nieaktualnySweetCherryPie wrote:Witam się w dwucyfrowym, bo już 10 tygodniu
Moja mama wysłała mi wczoraj zdjęcie swojej kolekcji dla Dzidka
Jestem delikatnie przerażona...
-
nick nieaktualnyHej!
Ale szaleją Wasze rodzinki z tymi ubrankami. I nic dla Was nie zostanie z przyjemności kupowania? Ja nie mam nic :-)Z miłą chęcią wybiorę sie do sklepów w drugiej połowie ciązyZ doświadczenia wiem, jak to jest z ubrankami dla maluszka, często nie zdązy założyć i już wyrasta.
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:A mnie dzis w nocy śniło się że zaczełam krwawić i siostra zawiozła mnie do jakiegoś szpitala wojskowego. Ktos w tym szpitalu mnie przesladował i chciał mnie zabić. A potem że mój Rafał kazał mi sie z moim psem wyprowadzić bo ma nas dość i już 2 dni sie zastanawial jak ma mi to powiedzieć.
Normalnie nie wiem z kad to się bierze. Mój Rafał mówi że on to mnie za same te sny Kochaagatka196 lubi tę wiadomość
-
Magnolia3 wrote:Mi tez sie snia takie pierdoly ze glowa mala. Juz dwa razy snil mi sie moj szwagier ktorego nie cierpie i koniecznie chcial dotykac mojego brzucha, no nigdy w zyciu!!! I ze sie rozwiodlam z bylym chlopakiem a nadal nosze obraczke.A to ze gdzies samochodem po nocy jezdze i trafic nie moge.
A mnei się śniło : (od 6.00-9.00)
miszkam z moim chopek i bandą ludzi którzy cały czas orgie uprawiają kiedyś zostałam sama, bo wszyscy do kina pojechali a ja w ciązy brzuch bolał czy coś spie i nagle, koleś na mnie z wibratorem skacze, wyrywałam mu sie i wgl wkoncu sie odczepił , powiedziałam mojemu M o tym jak przyszedł do domu a on do mnie "No i co? "
Pozniej sie teleportowałam za miasto a tam znów orgia z której chciałam ucieć
jakieś trójkąty kwadraty i wgl nagle mi sie auto popsuło a miałam brzuch jak w 9 mc i uciekałam przed nimi
Najwidoczniej za dużo się naczytałam 50 twarzy greya :Xagatka196 lubi tę wiadomość
-
SweetCherryPie wrote:Witam się w dwucyfrowym, bo już 10 tygodniu
O wowbabcia strasznie chce mieć wnuka a nie wnuczkę
-
a ja znając życie nic nie dostane...
Dzisiaj niby miły dzień ale zły dzien
Rok temu w walentynki umarł wujek od mojego M, który umarł w 50 urodziny jego ojca ( a on pół roku wcześniej umrarł)
Od rana haja w domu tylko otworzył oczy i juz na mnie naskakiwał :x -
la_lenka wrote:SweetCherryPie, mama się chyba na chłopaka szykuje? Świetne ciuszki, bardzo w moim stylu, żadnych kiczowatych pokrak, dziecięce ale ze smakiem. Będę szukać czegoś podobnego.
-
SweetCherryPie wrote:Mama ma ogromną nadzieję (w sumie wszyscy mają w mojej rodzinie) na dziewczynkę. Stara się kupować teraz rzeczy uniwersalne, ale się nie może doczekać kupowania sukieneczek i różowych dodatków
no nie wiem czy to rzeczy uniwersalne
w większości to bym ubrała tak chłopca
-
nick nieaktualnySweetCherryPie wrote:Witam się w dwucyfrowym, bo już 10 tygodniu
Mama chyba smyk wykupilaTez mam pare rzeczy z tej kolekcji. I jak najbardziej uwazam ze sa uniwersalne. O ile chlopaka nie ubiore w rozowe body z falbankami to dziewczyne jak najbardziej w granatowe body. Moja siostra jak jej coreczka byla mala to wlasnie wolala ja ubierac w ciemne ubranka a nie tak jak wszyscy