Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:My byliśmy na spacerku i widzieliśmy fainy wózek (u kogoś) i mój tak sie napalił ze zaciagnał mnie do sklepu z rzeczami dziecięcymi
.
LadyS ile ty płaciłaś za femibion natal 2? Bo ja dziś się za głowe złapałam przy kasie.
79 zł też się za głowę złapałam
-
I powiem Wam moje kochane
że czuję swoje dziecko, serio, położyłam się, rękę na brzuszek i czuję jak się przemieszcza, i nikt mi nie wmówi że to jelita czy coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 16:28
easymum lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
http://www.aptekagemini.pl/femibion-natal-2-plus-60-tabletek.html
34zł!!! Z wysyłką tylko za jedno opakowanie zapłacicie 47sporo leków i witamin jest tam duuuuużo taniej niż w aptece
ja raz na 2-3 miesiące zbieram zamówienie od całej rodziny tak żeby było ponad 350zl i wtedy wysyłka jest za free
agatka196 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wreszcie udało mi sie Was doczytać
W tygodniu pracuje, wiec nie mam czasu za bardzo zaglądać.
Ja mam wizytę za tydzień w piątek i już się trochę stresuję. W czwartek przez cały dzień chodziłam jak struta, bo mi przeszły mdłości i kompletnie przestały boleć piersi. No i same wiecie, od razu głupie myśli, chociaż staram się nie stresować dodatkowo. I tak w pracy mam dosyć stresów.
Na szczęście piersi znowu trochę bolą, wczoraj rano zwymiotowałam i lekkie mdłości parę razy i wczoraj i dzisiaj się pojawiły. Mam więc nadzieję, że to poprostu taki etap
Dzisiaj rozpiera mnie energia, umyłam okna, zmieniam pościel, odkurzam, myję podłogi i łazienki. Słowem - Wiosna Ludów jak mówi mój M. Ciekawe czy tego nie odchoruję, ale w sumie miałam dom tak zapuszczony, bo przez ostatnie weekendy tak mnie muliło, że byłam nie do życia. No to teraz muszę ponadrabiać
Nie wiem, której z Was mama kupiła całą kolekcję ubranek, ale muszę powiedzieć, że są przepiękne
Dziewczyny, czy Wy też macie taki apetyt? Ja ciągle mam ochotę coś zjeść. Teraz wsuwam drugi naprawdę duży talerz jarzynowej ... jest pyszna, no ale żeby tyle jeść?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Easymum, ja mam wprost przeciwnie. Zupełnie mi się nie chce jeść, nawet jak mi w brzuchu burczy to nie mam ochoty cokolwiek ruszyć. Dziś od rana zjadłam jabłko, dwie kromki razowca z ogórkiem kiszonym, mały jogurt i kawałek pomelo. Teraz już czuję, że powinnam w końcu jakiś obiad, ale na nic nie mam ochoty... Chyba mężowi każę zrobić domowe frytki, bo tylko to wydaje mi sie najmniej obrzydliwe
-
Sigma wrote:Dziewczyny, a czemu akurat Femibion? Czym się różni składem od tańszych suplementów, np. pregna plus?
Ja mam w piątek USG
Ja osobiście po analizie składu i ceny wybrałam vita miner prenatal + dhaeasymum lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ja zjadłam te frytki, ale to był zły pomysł... bo były pyszne i teraz bym chciała trzy razy tyle.
Kazałam zrobić tylko troszkę dla smaku, żeby się nie pochorować, ale jak poczułam smak to bym jeszcze jadła i jadła. No nic, zajmę się czymś to może o nich zapomnęeasymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj jadłam na obiad placek po węgiersku
Poszliśmy wczoraj do knajpki w ramach "wigilii walentynek"
A dzisiaj mam fazę na kalafiora z bułką tartą
wczoraj wieczorem zrobiłam faworkikoleżanka poratowała mnie szybkim przepisem. Wyszły średnie, nie tak dobre jak babcine, ale cholera ważne, że słodkieeee
Miałam taką chcicę na słodycze wieczorem, że bez nich bym chyba umarłaadzia lubi tę wiadomość
-
Ja mialam krotko mdlosci z 1,5 tygodnia. Teraz tylko czasem lekkie wieczorem. Za to jak mi sie mdlosci skonczyly to powaga nie moge myslec o niczym innym jak jedzenie. Jak zrobie sie glodna to mam takie uczycie, ze musze cos zjesc I nie jestem w stanie go zaapokoic, poki nie zjem czegos konkretnego
OJ boje sie wejsc na wage
easymum lubi tę wiadomość