Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:ja się codziennie rano przeciągam
i nic się dzidzi nie dzieje, po za tym widziałam też ćwiczenia dla ciężarnych w I i II trymestrze i też jako tako się przeciaga i ręce sie ma w górze, ale mycie okien faktycznie odpada, i to nie raczej od tego że masz ręce w górze tylko dlatego że mozesz upaść, zrobi ci się niedobrze, zemdli czy co i zlecisz.
-
Lady Savage wrote:Ja Andziu, tak samo, nawet nie zjadłam bo podczas gotowania mnie cofnęło i do kuchni już nie weszłam powtórnie,
a tak chciałam tego placka węgierskiego, mój ma ze mnie polewkę cały dzień
-
4me wrote:Oj a pakoje dziecinne to tez lubię tylko takie, gdzie dziecko jest w dodatkach a ściany stonowane i meble stonowane- w ogóle urządzanie wnętrz to mój konik i bedzie designersko
uwielbiam aranzowac wnętrza
już kilku znajomym pomagalam no i powoli myślę nad pokojem dla dziecka. Do roku chce aby łóżeczko było w sypialni ale poxniej szaleje i urządzam pokój dla dziecka
-
Ja też uciekam chociaż już mnie tak sen naciska. Ale musiałam zobaczyć mój film który leciał na TVN "Pamiętnik "widziałam go chyba już z 5 razy ale za każdym razem płacze jak małe dziecko ☺a teraz dopiero hormony dały o sobie znać. Wyplakalam się za wszystkie czasy hehe☺Dobranoc dziewczynki ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 00:26
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
No witam
wczoraj było superaśnie, chociaż Hobbit 3 faktycznie w 90 % przypomina Dwie Wieże za dużo scen walki, a już
sceny z Legolasem i tą Elficą to jakaś inna bajka
no ale jesli chodzi o całość i efekty, to bomba!
-
Dzień dobry z rana zapowiada się u nas w mieście piękna niedziela w tej chwili słonecznie i bezchmurnie a co do filmu Pamiętnik nigdy go nie oglądałam chciałam obejrzeć wczoraj ale mdłości mi nie pozwoliły na to a później głowa mnie bolała ale udało się zasnąć
-
Uee, u mnie znowu dziś powrót odrobiny plamienia. A już dwa tygodnie było spokoju. W sumie to też jest znowu termin kiedy miałabym miesiączkę, może to też jeszcze sprzyja. W każdym razie strasznie nie lubię jak mam plamienie, wiem, że tak może być, ale spokojniejsza jestem jak jest czyściutko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Dziewczyny a jak spocie?
Ja odkąd jestem w ciazy to więcej nie spie niż spie:(
Nie moge zasnąć a potem cały czas sie budze. Mimo, ze czuje zmęczenie.
My z mężem mamy dzis Dzien dziecka. Lezymy w lozku do oporu. Pewnie do południa bo potem pojdziemy na spacer kupić frytki na obiad
Miłego dnia;) -
nick nieaktualnyZ tym spaniem zalezy jak mam wl swiatlo to nie usne a wczoraj przysnelam na filmie po 21 jak wyl tv to zasnac nie moglam i w nocy na wc wstalam bo napilam sie wody przed spaniem
Ja dzisiaj zamierzam odwiedzic mc donalda bo taka ochote mam na lody ze szok -
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Dziewczyny a jak spocie?
Ja odkąd jestem w ciazy to więcej nie spie niż spie:(
Nie moge zasnąć a potem cały czas sie budze. Mimo, ze czuje zmęczenie.budzę się rano nieco zmaltretowana.
-
nick nieaktualnyeM wrote:Witam się z rana
ja zaczęłam dziś 12 tydzień ciąży
Co do tugodni sa dziwnie rozbiezne zdania kolezanka liczy jak skonczy tydzień np ma 8+4 mowi ze jest w 8 , jak bylam na usg 6+3 to lekarz mowil ze to 7