Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Z tym spaniem zalezy jak mam wl swiatlo to nie usne a wczoraj przysnelam na filmie po 21 jak wyl tv to zasnac nie moglam i w nocy na wc wstalam bo napilam sie wody przed spaniem
Ja dzisiaj zamierzam odwiedzic mc donalda bo taka ochote mam na lody ze szok
No ja dzisiaj mam straszną chcicę na ryż z jabłuszkami i cynamonemjuż 3 porcję sobie pałaszuję
-
Lady Savage wrote:No ja dzisiaj mam straszną chcicę na ryż z jabłuszkami i cynamonem
już 3 porcję sobie pałaszuję
Właśnie szukam na allegro porządnej gofrownicy
Ale cieszę się też małymi sukcesami, hehehe, dziś odkryłam chleb, który nie podnosi mi drastycznie cukru i zamiast pół kromki mogłam zjeść dwie i pół, i obyło siębez dramató na glukometrze
)
-
nick nieaktualnyLady ja zaraz sie posile lodem i chessburgerem
Dzuls ja zerkne jak u mnie bedzie bo karty ciazy nie otrzymalam jeszcze cos mi sie wydaje ze mam w sobie blizniaki pattzac na usg i magnolia tez pytala, czytalam o syndromie blizniaka czyli moze sie wchlonac a lekarze mowia dopiero jakos w 12tyg o ciazy mnogiej no nic byle do srody -
nick nieaktualnyDżuls wrote:Ja zamordowałabym za gofry z bitą śmietaną, jak któraś z dziewczyn wyżej pisała
Właśnie szukam na allegro porządnej gofrownicy
Ale cieszę się też małymi sukcesami, hehehe, dziś odkryłam chleb, który nie podnosi mi drastycznie cukru i zamiast pół kromki mogłam zjeść dwie i pół, i obyło siębez dramató na glukometrze
)
Jaki to chlebek??
mi ostatnio po grahamie podskoczylo. Ale moze to byl oszukany graham. Za to w Arkadii kupilam chleb dla diabetykow i nie dosc ze byl pyszny to i nie podniosl mi cukrow. U mnie to jakas czarna magia. Po zdrowym obiadku mam cukier ok 130, wczoraj wciagnelam pizze z telepizzy i cukier 119. A po zupce bez dodatkow 124 ehhh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:A mnie tak muli ze na nic nie mam ochoty
Może spróbuj jogurtu jakiegos? Ja sie zmuszallam i lepiej bylo -
U mnie dziś na obiad kurczaczek pieczony, opiekane ziemniaki i surówka z lodowej i naciowego. A na deser gofry, ktore tu wczoraj zapoczątkowałam i widzę, że nie tylko za mną chodzą
Wczoraj przy nacieraniu mięsa przyprawami myślałam, że zemdleję. A dzisiaj ślinka mi cieknie na myśl o obiedzie. U mnie sposobem na "mulenie" przy gotowaniu jest ... unikanie gotowania i smażenia. Staram się piec w piekarniku, wtedy zapachy i widok tak nie odrzucają. Tzn. przy skrajnych mdłościach nawt to odpada, ale zawsze jednak trochę łatwiej. Bo przecież coś jeść trzeba
Wogóle podziwiam dziewczyny, które jeżdżą do Maca - mnie na samo wspomnienie zapachów w Macu totalnie odrzuca. Może z czasem przejdzie.
A wogóle to zgodnie z ostatnim usg dziś zaczynamy 10 tydzień