Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi się znowu nie chce jeść, na myśl o obiedzie to mi się zupełnie odechciewa... Zupełnie nie wiem co mogłabym zjeść.
Jeszcze się dzisiaj jakoś strasznie marnie czuje, żołądek mnie kręci, słabo mi i nastrój do luftu. Sama nie wiem co się dzieje, chyba hormony mi szaleją. -
nick nieaktualnyDżuls, a czy chudnięcie w ciąży jest zdrowe? Nie ma to wpływu na dziecko?
Bo kurka ja już trochę za mocno tyję i chętnie bym spróbowała zdrowego jedzonka pt. chudy drób, warzywa, ciemny chlebek itd., tylko ja mam tak, że jak tylko przechodzę na takie odżywianie, to chudnę i to dość szybko - i trochę mnie to blokuje, że boję się, że takie schudnięcie może zaszkodzić dziecku.
p.s. Ja też właśnie zaczęłam 12tcWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:18
-
Sigma, ja nie wierze, że zdrowe odżywianie może zrobić coś złego. Dodaj sobie do tego garść orzechów albo po prostu nie przerzucaj się ze wszystkim na raz (np. razowy chlebek tak, ale normalne mięso, tlusta ryba itp.) - tak żeby tempo wzrostu wagi było optymalne.
-
nick nieaktualnyPodziele sie z wami bo co tak samej sie śmiać hehe
Do męża dzwonil dalszy kuzyn mowil ze w kwietniu chrzci dziecko i ze znajomych to nie chce za bardzo wiec wybor na niego padl, maz mowil ze pomysli da znac i ze mna przegada no ale dziecku nie odmawia sie trzymania bo co sZkodzi? I zapytałam go czy dziewczynka czy chlopiec zeby juz myslec co by kupić i wiecie co on nie wie jaka płeć nie pytał no usmialam sie hehe -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Ja jutro stanę u ginekolog na wadze. Ciekawe ile przytyłam...W tym tygodniu tak mi wysadziło brzuch, że już dużo osób zwraca uwagę na brzusio:)
-
U mnie jest minus 2 kg od czasu sprzed ciąży - co uważam za genialny wynik w moim przypadku biorąc pod uwagę, że prawie całą ciążę leżę. Ogólnie bardzo bym chciała nie przytyć więcej niż 6kg, a już 10 max, bo zaczęłam z bardzo wysokiego pułapu i muszę się ostro pilnować.
-
nick nieaktualny
-
Sigma wydaje mi się że w ciąży szczególnie powinno się zwracać uwagę na to co jesz. Jeśli będziesz się zdrowo odżywiać i waga trochę spadnie to nic się nie stanie
mój lekarz ma fiola na punkcie kontrolowania wagi wiec ja się pilnuje
no i jego powiedzenie że nie jesz za dwóch ale dla dwojga
-
Lady Savage wrote:Ja ostatnio zbudziłam zainteresowanie ;p że będąc w 12 tyg, od ostatniej wizyty przytyłam tylko pół kilo, na co Pani dr : Pani to chyba nic nie je? A ja jem
i to bardzo dużo,
Lady Savage lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny