Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka wrote:Patrząc na wasze wypowiedzi to chyba muszę zmienić dr. Byłam w zeszłym tyg. chociażby - bobo i serduszko jest ale ani nikt mnie nie ważył, ani nawet karty ciąży nie robiłam...
Ja od pierwszej wizty, jestem ważona, i ciśnienie jest sprawdzane, na pierwszej wizycie mnie też zmierzyli, a terazna drugiej wizycie dostałam nawet skierowanie do stomatologa, O.O ginekolog a wystawił skierowanie do stomatologa,
jestem szczęśliwa dzięki temu skierowaniu nie muszę czekać bogowie wiedzą ile czasu na przyjęcie, tylko już mam wizytę w najbliższy poniedziałek.
A karte też od razu mi założyłabyłam wtedy w 6 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 18:15
-
Staraczka23 wrote:Ja tam słyszałam ze lekarze jiz powinni wazyc na początku zeby potem okreslac przyrost, moja kolezanka trafila na dupka w 6msc jest przytyla 4kg a ten ze za szybko tyje i ma cwiczyc
-
Nancy87 wrote:Staraczka dawno się nie ważyłam. Jutro sprawdzę u lekarza. W ogóle troszkę się stresuję jutrzejszymi badaniami prenatalnymi. Oby było wszystko super...
Trzymam kciukii ciekawa jestem czy podglądniecie co tam mały ma między nogami.
-
Ale jestem szczęśliwa ja czuję i widzę dzidzię, widzę jak mi po brzuchu się przemieszcza, dupą chyba haczy o wewnętrzną stronę brzucha bo widać jak się pojawia górka, potem znika xD
Kasiarzynka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Teoretycznie powinni, tyle, że co to da jeśli się np. pójdzie do innego lekarza? Moja karta ciąży nie ma miejsca na wpisanie wagi (choć wiem, że niektóre mają). Ja wychodzę z założenia, że buzie mam i potrafię doktorowi powiedzieć ile i kiedy ważyłam, a on powinien mi uwierzyć. Jak nie wierzy, to jest buc i jego zdanie mnie nie będzie obchodzić, więcej do niego nie wrócę.
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:
Ale jestem szczęśliwa ja czuję i widzę dzidzię, widzę jak mi po brzuchu się przemieszcza, dupą chyba haczy o wewnętrzną stronę brzucha bo widać jak się pojawia górka, potem znika xD
-
Staraczka23 wrote:Ale masz fajnie pewnie chudzinka z ciebie stąd tak szybko wyczuwasz i widzisz ja jedynie slucham jak bulgocze smieje sie ze to pływaczka mała bo jestem przy nadzieji iz jest to dziewczynka
No właśnie nie, ważę 105 kg, ale jak się położę, to widzę, Rafał też widzi,
myślałam że mam jakieś omamy,jednak od wczoraj widzimy oboje, ale tak się dzieje tylko jak się na długo położę na plecach,Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 18:52
-
Tak, wizytę mam o 8:15. O 8 otwierają laboratorium i chcę zdążyć odebrać jeszcze hiv i przeciwciała ale nie wiem czy zdążę, bo od laboratorium do ginekologa mam kilka minutek samochodem. Najwyżej wpadnę taka zdyszana do niej. Idę zaraz się wygładzić hehe
-
Masakra, czemu ja jestem taka niezdecydowana? Chyba już z tydzień próbuję konkretnie kupić poduszkę do spania i w każdej mi coś nie pasuje. Już nawet mężowi kazałam podjąć za mnie decyzje, ale jak to zrobił to mam wątpliwości co do tego co wybrał, sama siebie załamuje
-
Właśnie to jedna z tych jakie rozważam. Tylko, że ona ma zwykłe silikonowe wypełnienie, a nie super-hiper włókno FILLBALL... chociaż zupełnie nie wiem czy to robi jakąkolwiek różnicę w codziennym używaniu.
Maż kazał brać Motherhood, ale kosztuje minimum 140zł bez wysyłki.