Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Dziewczyny ktore sa po 10tyg tez wam sie zaczelo wstawanie w nocy?
Taaaaaak, ja dziś miałam koszmarną noc, bo nie dość, że mąż chory i ciągle kaszle i charcha przez sen, to jeszcze wstawałam na siusiu z pięć razy. To już taka druga czy trzecia noc. -
A mnie ciśnie, a potem jak idę do toalety to trzy krople i wsio. I tak kilka razy w nocy. Gdyby nie ciąża, to zwaliłabym na zapalenie pęcherza. Aż wczoraj łyknęłam żurawinę na wszelki wypadek
A zaraz robimy z młodym wyprawę po rurki z krememJest na tyle chory, żeby nie iść do przedszkola, ale moze iść na spacer, tym bardziej, że u nas robi się piękna pogoda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja tez skarzylam sie ze moj chory wyleczylam go
Kupilam pyralgine w saszetkach do picia wypocil swoje i katar mu zostal a na katar tez mam sposob taka mietowa mascia kazalam mu smarowac pod nosem zeby wdychal katara przechodzi
Wrocilam do ciazy pozamacicznej myslami bo opisywałam jednej dziewczynie na ovu brr i tak smutno sie zrobilo -
Jestem po:) Według usg 12+4. Wszystko jest ok. Dzidziuś zdrowiutki, wszystkie organy widoczne, kość nosowa obecna (w ogóle ma zadarty nosek hehe). Płci ba 100% nie znamy ale Pani się wydaje, że to chłop, bo mu coś stało:P W ogóle był grzeczniutki i spał, dopiero jak puściła Dopplera, to mały przeskoczył na bok. Aaa i jak chciała mu nosek sprawdzić, to odwrócił głowę hehe. Później wstawię zdjęcie, na razie lecę kilka spraw załatwić.
Aaa usg miałam przez brzuch i jutro idę na posiew i pappa.chabasse, eM, SweetCherryPie, Misi@, agatka196, la_lenka, kasig, Magnolia3, Anitka201, adzia, Dżuls, agniesja, Sigma, skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.... nancy gratuluje slicznego zdrowego syncia.. !!!
U mnie dzisiaj tak pieknie od rana, ze krew mnie w tym wyrku zalewa i chyba na balkonie postoje..a co do wstawania w nicy to ja prawie od poczatku ciazy tak mam az do dzisiaj.. wiadomo raz rzadziej raz czesciej ale conajmniej raz w nocy wstaje.
-
Super wieści
no to już mamy prawdopodobnie jednego chłopczyka
no super. Wiecie co jakoś mi się zrobiło tak duszno, ciężko mi się oddycha, ale chora nie jestem, pootwierałam okna, ale jakoś mi tak mało powietrza.
-
nick nieaktualnyJa bede wiedziala o prenatalnych w srode.
Wczoraj posalyscie o wadze tak wiec moja waga 79,5 wcześniej 2tyg temu mialam 79,9 a tydzień temu 79,1 chyba, waga diamentralnie sie nie zwoeksza co mnie bardzo cieszy mimo to wchodząc na wage czuhe jak by przybylo 2kg i bluzki ktore mialam luzne opinaja sie na brzuchu, ostatnio bluze ubralam byla wcześniej dluga jak tunika a teraz podciaga sie do gory hehe -
nick nieaktualny