Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:No właśnie nie, ważę 105 kg, ale jak się położę, to widzę, Rafał też widzi,
myślałam że mam jakieś omamy,jednak od wczoraj widzimy oboje, ale tak się dzieje tylko jak się na długo położę na plecach, -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:dobry wieczór
zaraz Was nadrobię, bo znowu mi na noc lektura do przeczytania została tyle naprodukowałyście
ja już po weselu i po poprawinachpowiem Wam że pojadła, pośpiewała i nawet trochę potańczyłam
do domu wróciliśmy o 1:30 - wcześnie, ale już taaak mi się spać chciało że nie dawałam rady
wstałam dzisiaj 10 i na 12 poprawiny pojechaliśmy
dzisiaj już spokojniej, bo tylko obiad, herbata i ciasto
no ale po poprawinach pojechaliśmy na after party do znajomych i w sumie dopiero po 19 do domu weszliśmy
fajnie było ale jestem okropnie zmęczona!! i najchętniej już bym spać poszła -
nick nieaktualny
-
Ja już spakowana na jutro. Chyba muszę jakąś teczkę założyć do tych wszystkich badań, zdjęć i karty ciąży. Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę. Może, może coś tam zobaczymy, co się kryje między nóżkami:) Najbardziej zależy mi na tym żeby wszystko było ok i żebym dostała l4.
Anitka201, easymum, agatka196, chabasse, eM, SweetCherryPie, Dżuls, skabarka, kasig, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ja jestem w 10 tygodniu i tez nie mam jeszcze karty ciazy. Mysle, ze niektórzy lekarze zakladaja je dopiero w tym bezpiecznym okresie czyli po 10 tygodniu...
Co do wagi- mnie tez jeszcze nie wazyl- ale nie uważam tego za zbrodnie, w końcu mam wagę w domu i swój rozum tez) a chodzę do lekarza, który jest bardzo polecany i nie znalazłam negatywnych opinii na jego temat
Dziewczyny jak dojdą do Was te poduchy to dajcie znac, czy spełniają Wasze oczekiwania... Tez musze w końcu jakas wybrac
-
Boszz dziewczyny od wczoraj bola mnie zeby- dosłownie wszystkie po kolei. Nie wiem, czy to jakis objaw ciazy, czy tez naprawde chory zab- a wiadomo, ze zab moze promieniować nawet na druga stronę szczeki musze chyba zatem wybrac sie do dentysty- ehhh znowu kasa i kasa... I jeszcze stres i znieczulenie w ciazy...
Ma ktos tez takie problemy?
P.S. Nancy trzymam kciuki za badania
-
nick nieaktualny4me w tych notatkach odnosnie ciąży o zębach nie pisali ale o dziaslach jest wzmianka ze moze krew lecieć i beda napuchniete, jak nie przejdzie to idz do dentysty.
Nancy jeszcze chwila i bedziesz widziala maleństwo
Dziewczyny ktore sa po 10tyg tez wam sie zaczelo wstawanie w nocy? Ja wcześniej bym wstawala ale bylam cwana i godzine przed spaniem nie pilam efekt taki ze jak sie wysikalam na noc tak w nocy nie wstawalam, wczoraj nad ranem wstalam myslalam ze to od wody mimo odwiedzenia wc ale dzisiaj to juz o 2 musialam isc mimo ze o 22 bylam w wC
No i tak sie witam dzisiaj u mnie szaro na dworzu zaraz bede dzwonic do ogolnego zeby odebrac w koncu wyniki