Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj byłam na wizycie u mojej Pani ginekolog i jeszcze nie mogę wyjść z zachwytu jak mój Skarb wczoraj się popisywał na badaniu USG
Jak zaczęło się badanie to sobie smacznie spał. Jak ginekolog troszkę pomasowała mój brzuch, to zaczął się przeciągać i było to dokładnie widać
A potem jak się zaczął ruszać to było bezcenne... Ruchy były takie jakby tańczył albo tańczyła:-) SUPER WRAŻENIA i ta świadomość, że ten mały człowiek jest we mnie i takie cuda wyprawia
Ale się cieszę!!!!
chabasse, eM, adzia, Misi@, Magnolia3, easymum lubią tę wiadomość
-
A ja z moim mężem poznałam się na ślubie mojej siostry
wyszłam sobie jako świadkowa z auta w czerwonej sukience, a on się zapytał innych znajomych czemu panna młoda ma czerwoną sukienkę hehe
bo podobno jesteśmy z siostrą podobne, ja tego nie widzę
no i ja się śmieje że jak mu się tak objawiłam jako panna młoda to tak już zostało. 8 miesięcy później się oświadczył, po 1,5 roku był ślub
no i tak sobie już jesteśmy po ślubie prawie 4 lata
żadnego rozchodzenia się, schodzenia czy wyjazdów na dłużej
a teraz sobie czekam aż z roboty wróci ooo
adzia, Misi@, Magnolia3, skabarka lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ja z moim jestem prawie 12 lat i niedługo 9 lat po ślubie.
A w ogóle chwalcie się, kto już ma linea nigra? U mnie dziś mąż wypatrzył, na razie jest super blada, taka pół tonu ciemniejsza skóra, właściwie nie w każdym świetle widać, ale jest. Strasznie mnie to cieszy, taki kolejny namacalny znak ciąży.
Lady Savage, agatka196, skabarka lubią tę wiadomość
-
My poznalismy sie na weselu u Jego stryjecznego brata.Pawel zobaczyl mnie w kosciele i powiedzial: to bedzie moja zona!Ja nie od razu bylam o tym przekonana, ale tak tez sie stalo. Rok po poznaniu wzielismy slub.9 lat jestesmy razem. Dwa razy Pawel wyjezdzal na pol roku na szkolenia, bo jest policjantem.Ciezko bylo, tesknilam i plakalam.Poza tym bywalo roznie miedzy nami, ale MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻA.
eM, adzia lubią tę wiadomość
-
Witam z rana. A ja poznałam swojego przez... Internet
i naprawde nie wiem jak to się stalo znając moje podejscie do umawiania sie przez net.
Chyba zauroczyło mnie to, ze okazał sie normalnym mądrym facetem a nie psycholem- bo myslalam, ze tylko tacy sie przez net umawiajado tego przystojnym
Z nieba mi spadł
No ale ja w samych superlatywach bo my jestesmy razem dopiero dwa lata. Wczesniej jednak bylam i w 10 letnim i w dwu letnim związku wiec juz swoje tez wiem i pierwszy raz chcialam naprawde miec z kimś dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 10:25
-
4me wrote:Witam z rana. A ja poznałam swojego przez... Internet
i naprawde nie wiem jak to się stalo znając moje podejscie do umawiania sie przez net.
Chyba zauroczyło mnie to, ze okazał sie normalnym mądrym facetem a nie psycholem- bo myslalam, ze tylko tacy sie przez net umawiajado tego przystojnym
Z nieba mi spadł
No ale ja w samych superlatywach bo my jestesmy razem dopiero dwa lata. Wczesniej jednak bylam i w 10 letnim i w dwu letnim związku wiec juz swoje tez wiem i pierwszy raz chcialam naprawde miec z kimś dziecko
Też poznałam swojego przez internet, dokładnie rok żeśmy rozmawiali na sympatii, po czym postanowiliśmy się spotkać i wybraliśmy festiwal horrorówszaleńcY xD
W ogóle musiałam wrócić, bo już nie mogłam tam wysiedzieć,najgorsze że nie ma tam jeszcze toalety
więc chłopak musiał mnie do domu przywieść
-
la_lenka wrote:Ja z moim jestem prawie 12 lat i niedługo 9 lat po ślubie.
A w ogóle chwalcie się, kto już ma linea nigra? U mnie dziś mąż wypatrzył, na razie jest super blada, taka pół tonu ciemniejsza skóra, właściwie nie w każdym świetle widać, ale jest. Strasznie mnie to cieszy, taki kolejny namacalny znak ciąży.
a ja nie mam -
Lady Savage wrote:Też poznałam swojego przez internet, dokładnie rok żeśmy rozmawiali na sympatii, po czym postanowiliśmy się spotkać i wybraliśmy festiwal horrorów
szaleńcY xD
W ogóle musiałam wrócić, bo już nie mogłam tam wysiedzieć,najgorsze że nie ma tam jeszcze toalety
więc chłopak musiał mnie do domu przywieść
-
My też poznaliśmy się przez internet na sympatii plus, wcześniej byłam w związku 4 letnim po tym weszłam na konto i nie szukałam miłości chciałam pogadać i tak od słowa do słowa ponad miesiąc pisaliśmy ze sobą o wszystkim w końcu postanowiliśmy się spotkać i nawet nie wiem kiedy to mnie złapało aż siostry pytałam jak poznać ze się zakochałam no i w marcu postanowiliśmy być ze sobą po 4 miesiącach się zareczylismy a po roku i 2 miesiącach wzięliśmy ślub jesteśmy ze sobą 2 lata dzień w dzień się widzimy i kochamy się dalej tak mocno
-
Ja też się nie spodziewałam, ze tak szybko. Niby czytałam, że już moze sie pojawić, próbowałam podglądać w lustrze, ale nic nie było widać. Dopiero dziś rano mąż witał się z bąblem, ogląda mój brzuch i w pewnej chwili stwierdza "a wiesz, że masz kreskę na brzuchu?"
Niby taka głupotka, ale mam z tego radoche jak nie wiem co.
Ps. Mój mąż też zamówiony z dostawą z internetuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:03
-
nick nieaktualnyHej ja obecnego poznalam w obuwniczym jak szukalam kozakow, byl z wspolnym kolega wzial od niego moj numer i tak sie potoczylo. Co do wczoraj mowil ze hormony mi skacza i dzisiaj przywiezie mi grafik zebym sie nie dasala na niego.. Nie chce wracac do tego co tu wczoraj pisalam chyba mnje ponioslo wiec przepraszam za zamet .
Co do lini widzę delikatną w lustrze na przedpokoju przy zapalonym świetle -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:obcięłam włosy
oooo jak mi teraz dobrze
a po za tym myślałam że pawia puszczę w sklepie ;-/ stałam sobie w kolejce, a za mną stał jakiś facet, ale tak od niego wódą cuchęło, że jeszcze chwila i bym sie normalnie porzygała ;-/ powiedziałam bardzo głośno żeby na mnie nie chuchał bo to obrzydliwe i że jak się nie cofnie na bezpieczną odległość to puszczę mu pawia na butyminy ludzi w kolejce bezcenne
mina gościa jeszcze lepsza
Ja miałam podobną sytuację wczoraj na poczcie, żeby wysłać listy, akurat trafiłam na pocztę z starszymi paniami ;/ ruszały się jak muchy w smole, 3 (2 już przy okienkach) osoby przede mną, dwa okienka otwarte ;/ a one robią te osoby 30 min, duszno takie bo klima włączona na full ;/ i czuję że lecę, jeszcze jakaś baba miała mocne perfumy, i mi się zbierało, a te kobiety gdzieś co chwile wychodziły na 5 min co jeszcze wydłużało ;/ po 6 razie gdy kobieta powiedziała że jeszcze moment ona mnie przyjmie tylko musi coś tam, a ja się na nią spojrzałam i powiedziałam że za 2 min to będę tu żygać jak kot, bo jestem w ciąży i na pewno po sobie nie posprzątam, popatrzała na mnie w progu drzwi, wróciła i mówi że trzeba było od razu mówić ;/ noż kurdę ;/
-
Skabarka dobrze, że mu zwróciłaś uwagę. Muszę się zabrać w końcu za jakieś śniadanie. Tylko żebym znowu nie oddała.
Z milszych rzeczy, to kupiłam dzisiaj dwa bodziaki:)- jeden granatowy z myszką miki, a drugi biały też z myszką. A takie były ładne dla dziewczynek...Niech się szybko moja dzidzia ujawnia co tam ma hehe