Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś w klimacie bardzo "imprezowym", Łucja z rana 38,2 stopnie, marudzi, pokłada się. Teraz padła na drzemke, czego normalnie już nie robi. Nie mam pojęcia o co chodzi, bo ani kataru na razie nie ma, ani kaszlu, pytam czy ją coś boli to nie. Chyba coś sie kluje, akurat na dzień wolny, ani lekarza złapać ani nic. Wrrr.
Ale i tak wam życzę dobrej zabawy, mam nadzieję, że u was spokojniej i spędzicie super Sylwestera!4me lubi tę wiadomość
-
O rety Lalenka polubilam nie chcący. No to niewesolo u Was- oby sie uspokoiło i szukanie lekarza nie bylo potrzebne. Zwłaszcza, ze oni dzis maja ręce pelne roboty.
Nasz młody wlansie spi! O 17! Celowo bo wychodzimy na Sylwestra do znajomych, gdzie nie wiem czy ilość dzieci nie przekroczy ilości dorosłych- szaleńcy!
Wszystkiego dobrego na Nowy Rok Kochane. Dla wszystkich ciężarówek tez- oby minęło szybko i zdrowo a porod- pikustego Wam życzę :*
W sumie to polowa z nas ostatków chyba tu juz znowuż w ciąży?ja niestety robiłam dzis test i nic- nawet cienia cieniów niw bylo
jeszcze mam nadzieje, ze to po prostu za wcześnie na sprawdzanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 00:52
Carolline lubi tę wiadomość
-
Lalenka zdrówka dla Was!
4me trzymam za Was kciuki! Mam nadzieje ze to tylko kwestia czasu i Ty zobaczysz 2 kreski.
My siedzimy w domu. Mdlosci niestety nie przeszły wiec nie chce otoczenie i siebie męczyć moim stanem.
Małżonek kupił mi bardzo dobre wytrawne wino 0% i musi mi to wystarczyć
Dziewczynki życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń! Zdrowia u naszych maluchów i samych radosnych chwil4me lubi tę wiadomość
-
Lalenka zdrowka dla Łucji!
4me wierze ze uda sie Wam napewno
My spedzamy sylwestra w domu. Synek dopiero idzie spac ale nie mialam serca klasc go wczesniej bo wyczynial cuda przy muzyce z tvchociaz doczekal sie swojego ukochanego alvaro z sofia i despacito
4me lubi tę wiadomość
-
U nas całkiem dobrze.. Oprócz tego, ze za szybko przybieram na wadze. Antolo już trochę chętniej chodzi do żłobka, wiec ja mam więcej luzu. A ponieważ ciągle chce mi się spać to bardzo mnie to cieszy.
A z innej beczki.. Chciałam młodemu zrobić małą wymianę Arsenalu zabawek. Jakieś pierdoly, które to zaciekawiaą. Może macie jakieś pomysły? Klocki, puzzle u auta już mamy. W planach mam kolejny znikopis, bo ma u babci dwa i dość często to używa. -
chabasse, może pociąg z ikea (czy inny drewniany)? Są fajne akcesoria, zwrotnice. U nas to raczej niewypał, ale słyszałam bardzo pozytywne opinie.
U nas do wyrzygu to samo wałkowane: zwierzątka, malutkie laleczki, gotowanie, książki, ciastolina. A już np. rysowanie idzie nam niezbyt, bo jest od razu wrzask "ja nie umiem!". Puzzle, układanki leżą, klocki używane nie do konstruowania czegoś, tylko jako stół/krzesła dla lalek. Bobasy, wózek, przytulanki - leży.
A poza tym, czy jest jeszcze dziecko które odmawia jazdy na biegówce? Tak, że nawet usiąść nie chce. Już nie mam pomysłu jak ją zachęcić. I już nie wiem czy się przekona na wiosnę czy mam szukać czegoś na 3/4 kołach?chabasse lubi tę wiadomość
-
Ciężko mi doradzać w sprawie zabawek bo mój młody zupełnie przestał się nimi bawić ( !) na serio
. Młody miłością bezgraniczna pokochał mikser
taki co się składa z misy, podstawki miksującej itp. W ciągu 3 tygodni uśmiercił jeden (a raczej ja bo chciałam go poskładać i stojak wypadł mi z rak wiec rozwalił się w drobny mak) i teraz w natarciu jest kolejny. Mąż widząc moja minę następnego dnia kupił bardzo podobny. Nie wiem komu zrobił większa niespodziankę.
Moje dziecko pokochało czytanie wiec dużo czytamy. Bardzo mnie to cieszy.
Nadal nie toleruje bajek w tv ale zainteresował się instrukcjami obsługi sprzętów AGD (typu prezentacje) puszczanych na youtubie. Ogląda z takim przejęciem, a my mamy z niego ubawdzięki niemu wybraliśmy już nawet irobota do odkurzania
Carolline lubi tę wiadomość
-
My nawet nie mamy rowerka jeszcze :p
Co do zabawek u nas jest ostatnio szal na kuchnie z ikea i talerzyki, sztucce, jedzenie, play doh i piasek kinetyczny zawsze tez sie sprawdzaja, a teraz dostala jeszcze kolejke z duplo i ciagle ja wlacza. Wozek dla lalek cieszy sie tez mega powodzeniem, wozi nim i lalki i koparki
Co