Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki. Trzymam kciuki za szybkie porody i zdrowie dla Was
My juz po dwoch urlopach. Trzeciego nie bedzie wiec czekam juz swiat Bozego Narodzenia - hehehe
Co do prezentów urodzinowych to u nas zaczynają sie juz typowo chłopięce i personalizowane tematy jak np pływak S z Oktonautow to jedyna bajka, ktora moj mlody obecnie oglada od czasu do czasu i jest swietna. Mlody zagina mnie juz na calego w info na temat wodnego swiata ))
Oprocz tego mega dół - u mnie dalej ciazy brak. Przed nami in vitro. Nigdy nie sądziłam, ze znajde sie w tej sytuacji i tego doczekam. Siada to strasznie na psyche. Na szeście jest juz mlody a po drugie trzymam sie bo musze dla niego-nie moze chlopak widziec ciągle zaryczanej matki
Poza tym - wszystko superchabasse lubi tę wiadomość
-
4me.. Polubiłam za kciuki.
Co do in vitro... Może to jest lepsze wyjscie niz latam sie psychicznie rujnować. Fakt.. Finansowo to bije mocno po kieszeni. Ale jeśli są możliwości i można spelnic marzenie to ja jestem za. Sama kiedys stałam przed taka sytuacją I wiem ze latwe nie jest ale na szali było moje marzenie. Takze trzymam kciuki i oby wszystko poszło po waszej myśli.
4me lubi tę wiadomość
-
A ja bylam dzisiaj w szpitalu i mnie z kwitkiem odprawili. Naczekalam sie na czczo do 13 żeby sie dowiedziec ze nie ma miejsc. Może jutro. Heh.. Śmieszne. A może we czwartek. I mam Tak sobie codziennie wycieczki czcze robić. Az mnie laskawie przyjmą. Teraz jestem w innym szpitalu i znowu siedze i kwitne z mężem. Ale przynajmniej coś zjadłam. Może tu sie uda.
-
No to jestem od wczoraj na oddziale. Za jakies dwie godzinki spotkam sie z córeczką. Ale na chwile obecna tesknie najbardziej za synkiem. On chyba lepiej sobie z tym radzi niz ja. Liczę ze w piątek wyjdę juz i bedziemy wszyscy razem.
la_lenka, Carolline lubią tę wiadomość
-
Emilka już na swiecie. Godz 13.10. 3230 gr, 52 cm. 10 pkt. Cc. Ssie cycucha porządnie więc mam nadzieję, że rozkreci mi laktację. Teraz leżę na pooperacyjnej i czekam na dojście do siebie. Czyli na ból hehe.. Ale jestem i tak szczęśliwa ze wszystko już za nami. Buziaki dla Was..
la_lenka, 4me, Anitka201, Kassie lubią tę wiadomość
-
Ale cudowna jest! Normalnie nie mogę się napatrzeć na takie maleństwa, kiedy to ta moja była taką kruszyną! Serdeczne gratulacje.
A Ty chabasse to dosłownie jak nastolatka wyglądasz, wow!
Carolline, a za Ciebie mocne kciukasy, dajesz dziewczyno, już coraz bliżej! Dasz radę!chabasse lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki gratulacje!! Nie było mnie trochę a tu takie nowiny
Chabasse pięknie wyglądasz! Cudowna mała
4me mocno tule. Mam nadzieje ze i Ty za chwile będziesz cieszyła się ciaza i maluszkiem. Trzymam za Was kciuki.
My w niedziele chrzcilismy Leona. Mimo ze impreza w lokalu to i tak było trochę zamieszania. Zaraz starszak idzie do przedszkola. Czasami aż mi smutno ze ten czas tak szybko leci
Zdjęcie moich chłopaków
la_lenka, chabasse, agatka196, Kassie lubią tę wiadomość
-
Lalenka dziękuje tak, różnica jest powalająca ale mój starszak jest wysoki. Młodszy już idealnie w połowie siatek centylowych wiec mam nadzieje ze tak zostanie
Ogólnie mam 2 takie same egzemplarze są identyczni. I tak jak widać na zdjęciu, starszy zakochany w młodszym bracie. Do tego stopnia ze opierdzielil nas jak Leon płacze
Jest tez tego druga strona, Filip nie ma wyczucia i czasami jak złapie Leona za rękę/ nogę to boje się ze coś jemu zrobi. Za to młodszy tylko wodzi za nim wzrokiem, cieszy się i nawet nie jeknie -
Ciężko mi powiedzieć ile ma wzrostu ale my regularnie już nosimy rozmiar 110/116 także myśle ze 110 na pewno ma z kolei Leon dopiero przechodzi na 68 gdzie Filip już nosił ten rozmiar od miesiąca.
Także może w końcu (przy Leonie) nie będę musiała tłumaczyć się za moje dziecko dlaczego się zachowuje się jak 3 latek, gdzie wzrostowi jest oceniany na 5 latka.la_lenka lubi tę wiadomość