Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzucam naszego dzidziusia:) Całe 6,14 cm szczęścia:)
http://wrzucaj.net/images/2015/02/16/WP20150216002.th.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:09
agatka196, Lady Savage, eM, Dżuls, skabarka, Anitka201, easymum, kasig, chabasse, Anastazjaaa, adzia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki jestem juz po wizycie, z dzidzusiem ok jest 9 tydzien i 2 dzien, ma raczki nozki glowke i pływał sobie:)
kłopot w tym ze mam podejrzenie cukrzycy i muse zrobic test, jesli wyjdzie ze mam cukrzyce to szital wita:( dodatkowo mam duzo bakterii w moczuzapytalam tez lekarza o prace bo ja pracuje w biurze ale w drukarni i jest tam tez sitodruk-druk farbami i te opary gdzies tam sie unosza, mowize jak mialo sie stac cos to sie stalo bo to wszystko do 8 tygodnia i teraz mi zle bo sobie pluje w brode ze moglam isc na zwolnienie i teraz ze cos sie stanie i juz panikuje
easymum, chabasse lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Wrzucam naszego dzidziusia:) Całe 6,14 cm szczęścia:)
http://wrzucaj.net/images/2015/02/16/WP20150216002.th.jpg
Śliczny dzidziuś, wow i na tym etapie jest większy od mojego dzidziduże dziecko Ci się szykuje, ja myslałam że ty będziesz mieć prenatalne, usg 3d ??
-
Lady Savage wrote:Śliczny dzidziuś, wow i na tym etapie jest większy od mojego dzidzi
duże dziecko Ci się szykuje, ja myslałam że ty będziesz mieć prenatalne, usg 3d ??
Miałam prenatalne ale nie robiła w 3D. Tak się cieszę, że wszystko jest na swoim miejscu i jest ok:) Dla mnie to czarna magia. Ważne, że widać małego człowieczka, a ona mi pokazywała dwie półkule, pęcherz, nereczki, serduszko. Dla mnie to wszystko były czarne dziury hehe. Półkule są dobrze widoczne, jak w książkach od biologii:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam ja tez inaczej sobie wyobrażałam ciąże myślałam że będę się dobrze czuła i nic nie będzie mi dolegać a tu proszę niestety źle się czuje mdłości mdłości mdłości meso jako tako mogę jeść ah moja siostra tak ciąży nie przeżyła no ale liczę że niedługo mdłości się skończą i będę normalnie funkcjonować i miło wspominać ciąże bo jak mam się czuć w kolejnej tak to więcej dzieci nie chce
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za słowa otuchy. Przespalam sie i juz mi troche lepiej- sen dobry na wszystko.
Wiadomo, ze nie sądziłam, ze ciaza to od smyka do mothercare... ale nie sądziłam, ze bede miała tyle schorzeń zagrażających dzidzi. Dobra nie wazne bo normalnie to niw lubię aie nad sobą użalać. Zwłaszcza, ze pomimo wszystko wiem, ze są trudniejsze ciaze i powinnam sie cieszyć, ze mam tylko takie problemy...
Magnolia przykro z tym,szpitalem- ale rzeczywiście przynajmniej Cie dobrze przebadaja
Co do farbowania włosów ja slyszalam, ze jesli farba jest bez amoniaku to nie na problemu. Mozesz tez poprosić fryzjera by ppfarbowal ci włosy z lekkim odstwpwm od skory- jesli masz jakies obawy w takim przypadku farba nawet nie dotyka skory- bo w tych czasach na pewno nie chodzi o zapach- teraz juz te farby sa bezzapachowe... Ja na pewno bede szla jak juz bede mogla wstac...