X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja zaraz uciekam z pracy , jade do domu sie kąpać i na wizyte u gina na 18 30 . trzymajcie kciuki dziewczyny :)

nick nieaktualny, Anitka201 lubią tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki i za Ciebie. Ja również śpię na brzuchu :)boku lewym i prawym na plecach nie mogę bo zaraz do wc lece :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizytówki :)

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche czasu do 18.30 jest ale czekamy na twojego malca zdjecie :)

Ja juz po kąpieli teraz mysle co by tu zjesc, kurde skaze bialkowa mam i tak jak pojadlam serka z biedronki tak mnie wysypalo wiedzialam ze dobry sklad ale tyle bialka ajaj

Wlaczcie rozmowy w toku jak faceci chca miec sexy kobiety ktore urodzily im dziecko

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojeju na obiad pojadłam ziemniaków ze śledziem i teraz mi niedobrze już witałam się z muszlą a taką ochotę miałam na śledzia :) a właśnie oglądam rozmowy w toku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:25

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oglądam rozmowy :) Mój mąż pokręcił głową i wyszedł. Zdenerwował się tym pierwszym panem :p
    Angela powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ja oglądam rozmowy :) Mój mąż pokręcił głową i wyszedł. Zdenerwował się tym pierwszym panem :p
    Angela powodzenia!

Moj przy tym drugim bo powiedzial ze dla niego nawet moge w worku chodzic i nie powie mi co mam robic ze soba po ciazy bo sama bede wiedziala jak sie czuje

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela powodzenia!
    Ja wrocilam od dentysty I ogolnie jestem zalamana. Tam, gdzie mnie boli nic nie znalazla- na wierzchu dziury nie ma. Moze byc w kanałach ale tego sie w ciazy bez zdjęcia nie dowiemy... Powiedziala tez, ze moze to byc od 8- mi ciagle rosną i mam od nich stany zapalne- ale jakiegoś widocznego ogniska tez nie ma wiec to gdybanie. Na wszelki wypadek oczyscila mi kamień i wszystkie kieszonki przy dziaslach- mówi, ze ma nadzieję, ze to pomoże...
    Niestety znalazła paskudna dziurę zupełnie po drugiej stronie. Powiedziala, ze bez znieczulenia nie dam rady a w 1 trymestrze nie mozna go dostać- mowa oczywiscie o specjalnym bez adrenaliny... No i klops pozostaje czekać do drugiego w nadziei, ze zab sie nie odezwie i nie przejdzie w kanalowe bo powiedziala, ze jest takie ryzyko.
    Jak sie odezwie to chyba będę musiala isc na żywca...
    Kurcze jestem taka zla na siebie- wystarczyło isc do dentysty przed ciaza. W końcu planowaliśmy ciaze wiec czemu o tym nie pomyślałam ;(

Powiem Wam, ze przezywam jakies lekkie zalamnie. Wydawalo mi się, ze ciaza bedziw takim pięknym okresem a grozi mi najwyzej przybranie na wadze. W rzeczywistości od początku mam same problemy- jak nie grizba poronienia, to krwiaki, odklejajace sie kosmowki i psujące sie żeby... Kuźwa nie tak to miało wyglądać :(
    Biedne dziecko urodzi sie jakis straszny nerwusek :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka dzieki za linka do poduszek.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    Angela powodzenia dzisiaj :)

eM - kurcze ale szybciutko masz prenatalne!! faaajnie Ci :) ja na swoje muszę poczekać do 26.02, uh.... jeszcze 10 dni....

kurde, muszę chatę ogarną a taaaak mi się nie chce!!

Hehe nooo fajnie, jak dzwoniłam to pytali kiedy miałam ostatnią @ a ja mam dość długie cykle więc babka policzyła że tak koło 20go a potem że 19go o 11 jest wolne :) will see będzie 11+4 więc w widełki się łapie :) no ale pewnie to znaczy że na płeć będzie za wcześnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:36

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me głowa do gory! Wiem, ze to złe wygląda, ale mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiej!
    Z tym znieczuleniem to dziwne moja DENTYSTKA powiedziala, ze można, ze jest takie znieczulenie dla kobiet w ciazy i juz miała kilka takich pacjentek! Ja jej ufam. Choć mam nadzieje ze nie będę tego sprawdzac!
    Wspieram mocno!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:39

4me lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:54

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Powiem Wam, ze przezywam jakies lekkie zalamnie. Wydawalo mi się, ze ciaza bedziw takim pięknym okresem a grozi mi najwyzej przybranie na wadze. W rzeczywistości od początku mam same problemy- jak nie grizba poronienia, to krwiaki, odklejajace sie kosmowki i psujące sie żeby... Kuźwa nie tak to miało wyglądać :(
    Biedne dziecko urodzi sie jakis straszny nerwusek :(

Hehe, a ja sobie właśnie bardzo mocno zdawałam sprawę, że ciąża to nie chodzenie z brzuszkiem po Smyku i wybieranie wyprawki. ;) Mimo to i tak mnie trochę zaskoczyło - głównie tym jak bardzo się dłuży, dosłownie czas zwolnił ze dwa razy. No i poziom niepokoju o malucha jest u mnie bardzo wysoki, jak jedna przeszkoda przezwyciężona to zaraz coś nowego się na horyzoncie pojawia. Pewnie bardzo dużo tutaj rzutuje to leżenie i brak możliwości zajęcia myśli i rąk czymkolwiek, ale cóż, na razie tego nie przeskoczę.
    Staram się nie skupiać na tych negatywach, z niecierpliwością odliczam każdy dzień, cieszę z każdej małej ciążowej drobnostki i mam nadzieję, że będzie lepiej. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wlasnie wrocilam od lekarza.Z dzidzia wszystko ok, serduszko bije a to najwazniejsze.Chociaz jestem troche zniesmaczona, nie zmierzyl czestotliwosci bicia serca, nie zmierzyl zarodka tylko sam pecherzyk.Niestety wyniki mam do kitu, schudlam i musze polozyc sie do szpitala, porobic badania i nawodnic.

chabasse lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:54

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:55

Magnolia3 lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:22

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ponoc sie nie farbuje bo moze byc rude dziecko ale to zabobony ja tez chcialam farbowac mama zaczela marudzic to mowie dobra i tak sciemnilam w dniu kiedy lekarz mowil ze ciaza moze byc :D

Magnolia ja tez nic sie nie dowiedzialam na wizycie 6+3 tylko serce widzialam wiec spokojnie pewnie tak musi byc albo lekarze niektorzy nie mowia na poczatku

Magnolia3 lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro idę pobrać krew i tak się zastanawiam miałam już robioną grupę krwi i mam tą karteczkę czy muszę ponownie robić czy wystarczy jak dam im ta karteczkę z grupą krwi?

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ