X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja zaraz uciekam z pracy , jade do domu sie kąpać i na wizyte u gina na 18 30 . trzymajcie kciuki dziewczyny :)

Misi@, Anitka201 lubią tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki i za Ciebie. Ja również śpię na brzuchu :)boku lewym i prawym na plecach nie mogę bo zaraz do wc lece :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizytówki :)

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche czasu do 18.30 jest ale czekamy na twojego malca zdjecie :)

Ja juz po kąpieli teraz mysle co by tu zjesc, kurde skaze bialkowa mam i tak jak pojadlam serka z biedronki tak mnie wysypalo wiedzialam ze dobry sklad ale tyle bialka ajaj

Wlaczcie rozmowy w toku jak faceci chca miec sexy kobiety ktore urodzily im dziecko

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojeju na obiad pojadłam ziemniaków ze śledziem i teraz mi niedobrze już witałam się z muszlą a taką ochotę miałam na śledzia :) a właśnie oglądam rozmowy w toku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:25

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oglądam rozmowy :) Mój mąż pokręcił głową i wyszedł. Zdenerwował się tym pierwszym panem :p
    Angela powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ja oglądam rozmowy :) Mój mąż pokręcił głową i wyszedł. Zdenerwował się tym pierwszym panem :p
    Angela powodzenia!

Moj przy tym drugim bo powiedzial ze dla niego nawet moge w worku chodzic i nie powie mi co mam robic ze soba po ciazy bo sama bede wiedziala jak sie czuje

Misi@ lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela powodzenia!
    Ja wrocilam od dentysty I ogolnie jestem zalamana. Tam, gdzie mnie boli nic nie znalazla- na wierzchu dziury nie ma. Moze byc w kanałach ale tego sie w ciazy bez zdjęcia nie dowiemy... Powiedziala tez, ze moze to byc od 8- mi ciagle rosną i mam od nich stany zapalne- ale jakiegoś widocznego ogniska tez nie ma wiec to gdybanie. Na wszelki wypadek oczyscila mi kamień i wszystkie kieszonki przy dziaslach- mówi, ze ma nadzieję, ze to pomoże...
    Niestety znalazła paskudna dziurę zupełnie po drugiej stronie. Powiedziala, ze bez znieczulenia nie dam rady a w 1 trymestrze nie mozna go dostać- mowa oczywiscie o specjalnym bez adrenaliny... No i klops pozostaje czekać do drugiego w nadziei, ze zab sie nie odezwie i nie przejdzie w kanalowe bo powiedziala, ze jest takie ryzyko.
    Jak sie odezwie to chyba będę musiala isc na żywca...
    Kurcze jestem taka zla na siebie- wystarczyło isc do dentysty przed ciaza. W końcu planowaliśmy ciaze wiec czemu o tym nie pomyślałam ;(

Powiem Wam, ze przezywam jakies lekkie zalamnie. Wydawalo mi się, ze ciaza bedziw takim pięknym okresem a grozi mi najwyzej przybranie na wadze. W rzeczywistości od początku mam same problemy- jak nie grizba poronienia, to krwiaki, odklejajace sie kosmowki i psujące sie żeby... Kuźwa nie tak to miało wyglądać :(
    Biedne dziecko urodzi sie jakis straszny nerwusek :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka dzieki za linka do poduszek.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    Angela powodzenia dzisiaj :)

eM - kurcze ale szybciutko masz prenatalne!! faaajnie Ci :) ja na swoje muszę poczekać do 26.02, uh.... jeszcze 10 dni....

kurde, muszę chatę ogarną a taaaak mi się nie chce!!

Hehe nooo fajnie, jak dzwoniłam to pytali kiedy miałam ostatnią @ a ja mam dość długie cykle więc babka policzyła że tak koło 20go a potem że 19go o 11 jest wolne :) will see będzie 11+4 więc w widełki się łapie :) no ale pewnie to znaczy że na płeć będzie za wcześnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:36

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me głowa do gory! Wiem, ze to złe wygląda, ale mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiej!
    Z tym znieczuleniem to dziwne moja DENTYSTKA powiedziala, ze można, ze jest takie znieczulenie dla kobiet w ciazy i juz miała kilka takich pacjentek! Ja jej ufam. Choć mam nadzieje ze nie będę tego sprawdzac!
    Wspieram mocno!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:39

4me lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:54

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Powiem Wam, ze przezywam jakies lekkie zalamnie. Wydawalo mi się, ze ciaza bedziw takim pięknym okresem a grozi mi najwyzej przybranie na wadze. W rzeczywistości od początku mam same problemy- jak nie grizba poronienia, to krwiaki, odklejajace sie kosmowki i psujące sie żeby... Kuźwa nie tak to miało wyglądać :(
    Biedne dziecko urodzi sie jakis straszny nerwusek :(

Hehe, a ja sobie właśnie bardzo mocno zdawałam sprawę, że ciąża to nie chodzenie z brzuszkiem po Smyku i wybieranie wyprawki. ;) Mimo to i tak mnie trochę zaskoczyło - głównie tym jak bardzo się dłuży, dosłownie czas zwolnił ze dwa razy. No i poziom niepokoju o malucha jest u mnie bardzo wysoki, jak jedna przeszkoda przezwyciężona to zaraz coś nowego się na horyzoncie pojawia. Pewnie bardzo dużo tutaj rzutuje to leżenie i brak możliwości zajęcia myśli i rąk czymkolwiek, ale cóż, na razie tego nie przeskoczę.
    Staram się nie skupiać na tych negatywach, z niecierpliwością odliczam każdy dzień, cieszę z każdej małej ciążowej drobnostki i mam nadzieję, że będzie lepiej. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wlasnie wrocilam od lekarza.Z dzidzia wszystko ok, serduszko bije a to najwazniejsze.Chociaz jestem troche zniesmaczona, nie zmierzyl czestotliwosci bicia serca, nie zmierzyl zarodka tylko sam pecherzyk.Niestety wyniki mam do kitu, schudlam i musze polozyc sie do szpitala, porobic badania i nawodnic.

chabasse lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:54

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:55

Magnolia3 lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:22

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ponoc sie nie farbuje bo moze byc rude dziecko ale to zabobony ja tez chcialam farbowac mama zaczela marudzic to mowie dobra i tak sciemnilam w dniu kiedy lekarz mowil ze ciaza moze byc :D

Magnolia ja tez nic sie nie dowiedzialam na wizycie 6+3 tylko serce widzialam wiec spokojnie pewnie tak musi byc albo lekarze niektorzy nie mowia na poczatku

Magnolia3 lubi tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro idę pobrać krew i tak się zastanawiam miałam już robioną grupę krwi i mam tą karteczkę czy muszę ponownie robić czy wystarczy jak dam im ta karteczkę z grupą krwi?

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ