Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTroche czasu do 18.30 jest ale czekamy na twojego malca zdjecie
Ja juz po kąpieli teraz mysle co by tu zjesc, kurde skaze bialkowa mam i tak jak pojadlam serka z biedronki tak mnie wysypalo wiedzialam ze dobry sklad ale tyle bialka ajaj
Wlaczcie rozmowy w toku jak faceci chca miec sexy kobiety ktore urodzily im dziecko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Ja oglądam rozmowy
Mój mąż pokręcił głową i wyszedł. Zdenerwował się tym pierwszym panem :p
Angela powodzenia!
Moj przy tym drugim bo powiedzial ze dla niego nawet moge w worku chodzic i nie powie mi co mam robic ze soba po ciazy bo sama bede wiedziala jak sie czujeMisi@ lubi tę wiadomość
-
Angela powodzenia!
Ja wrocilam od dentysty I ogolnie jestem zalamana. Tam, gdzie mnie boli nic nie znalazla- na wierzchu dziury nie ma. Moze byc w kanałach ale tego sie w ciazy bez zdjęcia nie dowiemy... Powiedziala tez, ze moze to byc od 8- mi ciagle rosną i mam od nich stany zapalne- ale jakiegoś widocznego ogniska tez nie ma wiec to gdybanie. Na wszelki wypadek oczyscila mi kamień i wszystkie kieszonki przy dziaslach- mówi, ze ma nadzieję, ze to pomoże...
Niestety znalazła paskudna dziurę zupełnie po drugiej stronie. Powiedziala, ze bez znieczulenia nie dam rady a w 1 trymestrze nie mozna go dostać- mowa oczywiscie o specjalnym bez adrenaliny... No i klops pozostaje czekać do drugiego w nadziei, ze zab sie nie odezwie i nie przejdzie w kanalowe bo powiedziala, ze jest takie ryzyko.
Jak sie odezwie to chyba będę musiala isc na żywca...
Kurcze jestem taka zla na siebie- wystarczyło isc do dentysty przed ciaza. W końcu planowaliśmy ciaze wiec czemu o tym nie pomyślałam ;(
Powiem Wam, ze przezywam jakies lekkie zalamnie. Wydawalo mi się, ze ciaza bedziw takim pięknym okresem a grozi mi najwyzej przybranie na wadze. W rzeczywistości od początku mam same problemy- jak nie grizba poronienia, to krwiaki, odklejajace sie kosmowki i psujące sie żeby... Kuźwa nie tak to miało wyglądać
Biedne dziecko urodzi sie jakis straszny nerwusek
-
skabarka wrote:Angela powodzenia dzisiaj
eM - kurcze ale szybciutko masz prenatalne!! faaajnie Cija na swoje muszę poczekać do 26.02, uh.... jeszcze 10 dni....
kurde, muszę chatę ogarną a taaaak mi się nie chce!!
Hehe nooo fajnie, jak dzwoniłam to pytali kiedy miałam ostatnią @ a ja mam dość długie cykle więc babka policzyła że tak koło 20go a potem że 19go o 11 jest wolnewill see będzie 11+4 więc w widełki się łapie
no ale pewnie to znaczy że na płeć będzie za wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:36
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny4me głowa do gory! Wiem, ze to złe wygląda, ale mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiej!
Z tym znieczuleniem to dziwne moja DENTYSTKA powiedziala, ze można, ze jest takie znieczulenie dla kobiet w ciazy i juz miała kilka takich pacjentek! Ja jej ufam. Choć mam nadzieje ze nie będę tego sprawdzac!
Wspieram mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:39
4me lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Powiem Wam, ze przezywam jakies lekkie zalamnie. Wydawalo mi się, ze ciaza bedziw takim pięknym okresem a grozi mi najwyzej przybranie na wadze. W rzeczywistości od początku mam same problemy- jak nie grizba poronienia, to krwiaki, odklejajace sie kosmowki i psujące sie żeby... Kuźwa nie tak to miało wyglądać
Biedne dziecko urodzi sie jakis straszny nerwusek
Hehe, a ja sobie właśnie bardzo mocno zdawałam sprawę, że ciąża to nie chodzenie z brzuszkiem po Smyku i wybieranie wyprawki.Mimo to i tak mnie trochę zaskoczyło - głównie tym jak bardzo się dłuży, dosłownie czas zwolnił ze dwa razy. No i poziom niepokoju o malucha jest u mnie bardzo wysoki, jak jedna przeszkoda przezwyciężona to zaraz coś nowego się na horyzoncie pojawia. Pewnie bardzo dużo tutaj rzutuje to leżenie i brak możliwości zajęcia myśli i rąk czymkolwiek, ale cóż, na razie tego nie przeskoczę.
Staram się nie skupiać na tych negatywach, z niecierpliwością odliczam każdy dzień, cieszę z każdej małej ciążowej drobnostki i mam nadzieję, że będzie lepiej.
-
Hej dziewczyny, wlasnie wrocilam od lekarza.Z dzidzia wszystko ok, serduszko bije a to najwazniejsze.Chociaz jestem troche zniesmaczona, nie zmierzyl czestotliwosci bicia serca, nie zmierzyl zarodka tylko sam pecherzyk.Niestety wyniki mam do kitu, schudlam i musze polozyc sie do szpitala, porobic badania i nawodnic.
chabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata ponoc sie nie farbuje bo moze byc rude dziecko ale to zabobony ja tez chcialam farbowac mama zaczela marudzic to mowie dobra i tak sciemnilam w dniu kiedy lekarz mowil ze ciaza moze byc
Magnolia ja tez nic sie nie dowiedzialam na wizycie 6+3 tylko serce widzialam wiec spokojnie pewnie tak musi byc albo lekarze niektorzy nie mowia na poczatkuMagnolia3 lubi tę wiadomość