Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy współczuje mdłości..mój maluszek ma dwa tygodnie a dokładnie 15 dni licząc od dnia owulacji ( 20.12 )
Chyba zmienie suwaczek, bo przeklamuje :p
Pewnie 14.01 nie będzie szans na zobaczenie serduszka..bedzie miał 25 dni
Denerwuje się.och strasznie, ze coś może być nie tak ;/
Czekam na wasze relację z wizyt bo z tego co pamięta, któraś z was ma 9.01 a lady chyba 12.01...koniecznie zdajcie relację -
lojkalojka wrote:Czy Wam tez jest tak zimno?
U nas w dzien bylo prawie 20°C na sloncu ,a ja caly czas sie telepie z zimna .
Mezulek mi wlasnie kominek rozpalil
Gdzie ty jesteś że jest tak cieplusio, też chcem a zimno Ci pewnie dlatego że masz podwyższoną temp ciała, jak my wszystkieAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:
ale kolację zjadłam.... o jak mi dobrze pieczonego łososia (znowu)
Uwielbiam lososia moglabym go jesc non stop w kazdej postaci.
U mnie na kolacje pozostalosci z obiadu : ja kasza jaglana z cukinia i tymiankiem , a reszta jadla tradycyjny polski obiad (na kolacje) : ziemniaki , schabowy i mizeria
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 20:36
skabarka, adzia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:biedna :* współczuję nie po zupie męczyło ale po 30 minutach było lepiej
a teraz zbieram się w sobie i zaraz upieke sobie na kolację łososia omnomnom
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie pojawił sie strach i najchętniej poszlabym ponownie na bete...mam nadzieje ze wszystko jest dobrze...nie potrzeb nie zaczelam czytać wątek o pustych pęcherzykach i poronieniach...ale tak mnie wczoraj brzuch bolal dzis juz lepiej ale nadal pobolewa. Chyba jednak nie powiem do końca miesiąca rodzinie. Wie tylko maz i niech tak zostanie naradzie.
-
nick nieaktualny
-
Podczytuje Was od kilku dni i w końcu postanowiłam się odważyć i do Was dołączyć.
Dzień przed wigilią dostałam najpiękniejszy prezent - po raz pierwszy w życiu zobaczyłam dwie kreski na teście. Mam 29 lat i o zajście starałam się prawie 3 lata (35 miesięcy). Jest to moja pierwsza ciąża, udało się dopiero w pierwszym (a właściwie "zerowym") cyklu po laparoskopii (gdzie wykryto endometriozę). Od dłuższego czasu leczyłam też niedoczynność tarczycy.
W tej chwili jestem na początku 6 tygodnia, ale cykle miałam raczej krótkie; 27 dni lub mniej, więc od owulacji mam już około 25 dni. Na piątek umówiłam się do ginekologa, po cichu liczę, że może będzie już serduszko.
Jak na razie nie mam właściwie żadnych objawów ciążowych, poza może bólem piersi i lekką nadwrażliwością na zapachy. Mdłości jeszcze nic, nie czuje się szczególnie śpiąca. Być może przez to nadal nie do końca wierzę, że w końcu się udało.
Jednak ten czas walki o dziecko odcisnął na mnie spore piętno, powodzenie traktuję jako prawdziwy cud i teraz bardzo się boję, że coś może pójść nie tak. Chociaż jak na razie nic niepokojącego się nie dzieję, dwukrotnie sprawdziłam betę i przyrosła zgodnie z normami. Tak strasznie bym chciała żeby wszystko było dobrze!
Kalkulatory wyliczają mi datę porodu najczęściej na 4 września, zobaczymy na ile to się zgodzi z prognozą lekarza.adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Misi@ spokojnie, bóle brzucha są całkowicie normalne macica się powiększa postaraj się nie denerwować dla fasolki co do bety, jeżeli czujesz że to Ci pomoże to idź
Skabarka tobie też zabraniam się denerwować Tym razem musi być dobrze!
Dziewczyny skoro ja ze sobą walczę i jakoś mi idzie to wy też dacie radę nerwy tylko pogarszają sprawę Trzymam kciuki!
La_lenka witamy życzę spokojnych pozostałych 8m-cy i wytrwałości do wizyty ale z tym serduchem to może być różnie więc się lepiej nie nastawiaj
Ja idę jutro, trzymajcie za gamonia mocno kciuki bo może będziemy go/ją podglądać A tym czasem udanej nocy życzęskabarka lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]