SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam mogłam nic nie pisać . Badż dobrej myśli będzie dobrze Anulka20

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Nic sie nie działo żadnych plamień czy bóli brzucha typowe objawy ciażowe . Ale że ja z służba zdrowia zwiazana od 20 lat to poszłam na usg do znajomego gin aby mnie uspokoił tylko ze wyszło całkiem odwrotnie :(
    A oceniaja jakos kiedy obumarlo? Zawsze myslalam ze sa objawy bole czy krwawienie współczuję bardzo ale jeszcze w 2015 urodzisz malenstwo

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Pierwsze pytanie lekarza było : czy planujemy jeszcze dziecko bo jeżeli tak to zrobia wszystko aby uniknąć łyzeczkowania wiec unikneli tylko psychika moja całkowicie siadła tysiace pytań DLACZEGO ???
    Tym bardziej ze juz nie byl to zarodek a plod, zycie jest niesprawiedliwe

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka ja tez myślałam ze są objawy ze coś nie tak a tu okazuje się ze nie zawsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:44

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Pierwsze pytanie lekarza było : czy planujemy jeszcze dziecko bo jeżeli tak to zrobia wszystko aby uniknąć łyzeczkowania wiec unikneli tylko psychika moja całkowicie siadła tysiace pytań DLACZEGO ???
    Dobrze że tego uniknęłaś, psychicznie nie było by Ci lepiej z zabiegiem wierz mi... polecam na forum poronienie - aniołkowe mamy , pomoże Ci ...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest wlasnie najgorsze, gdy bez zadnych objawow dowiadujesz sie po prostu, ze nic sie nie da zrobic, ze juz po wszystkim.Wspolczuje wszystkim dziewczynom z calego serca.

1usa8u69die0y60t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze czytalam cos ze miga plecy rwac..
    Mam stracha przed jutrzejszym usg ech

Chcialam zapytac czy nosząc w sobie martwe dziecko morfologia wyjdzie dobrze?

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja usg dopiero 26.02 oby było wszystko ok bądźmy dobrej myśli

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze się ze Wam się udało a mój mały skarb będzie z Nami tylko troszkę póxniej

eM lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 bardzo mi przykro, że Cię to spotkało.

sRUqp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to mój skarb , minio, misiu Tygrys tak lubi się przytulać i uwielbia brzuszek grzać mój
    nqv2jd.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:58

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe na mnie tak sie pies wyleguje hehehe

Carolline lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wszystkie wyniki były ok nawet bhcg 43 tys

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pies to pewnie trochę waży staraczka? No mój kot to wariat mały dzisiaj wskoczył na szafę i nie wiedział jak zeskoczy więc zaczął miauczeć, że chce zejść. :D Albo rzucam mu kulkę ze sreberka to aportuje jak pies kija i przynosi mi tą kulkę bym jeszcze rzucała. W nocy śpi z nami też jak śpisz na plecach to wskakuje Ci na klatkę piersiową i śpi. Ale uwielbia , ze mną się przytulać z mężem nie :D ma dzień taki , że chodzi i miauczy i niestety dorasta bo na rękę mi się rzuca i próbuję coś z nią zrobić więc w marcu czeka go kastracja bo teren gdzieś nam zaznacza już. A obcemu nie da się pogłaskać gryzie i tak dziwnie charczy i nastrasza się jak obcy go dotknie. Bez niego życie byłoby smutne. Ja chciałam pieska ale mąż powiedział że nie bo on będzie musiał latać z 4 piętra na spacer z psem więc kotka mi wziął :)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to york jakies 4kg do brzucha go nie puszczam od operacji bo ciezki a tak dupe zostawi na lozku a przodem na mnie sie kladzie :)
    ja psa wzielam zeby zapelnic pustke bez owocnych staran kotow nie lubie moge je ogladac ale noe chciala bym w domu.
    Moj pies spal swego czasu z nami ale jak zaczal sikac po wywaleniu z lozka tak teraz na noc jest uwieziony na smyczy i z sikaniem spokoj bo pod siebie nie robi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie mialuscie leukocyty w moczu? Troche sie zmartwilam mam 25/ul a ph 5,0 i mocz metny
    nie wiem jak to interpretować

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mało kto lubi kotki ale ja lubię a swojego kocham jest taki słodki i kochany :)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A mało kto lubi kotki ale ja lubię a swojego kocham jest taki słodki i kochany :)
    To chyba zależy od towarzystwa, wśród moich znajomych większość to zapaleni kociarze. Ja mam 3 koty, psy lubię, ale sama bym nie chciała więcej mieć (miałam prawie całe życie psy, koty dopiero po ślubie i teraz wiem, że stanowczo mi koty pasują bardziej).

matylda08, trzymaj się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:37

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Jeszcze czytalam cos ze miga plecy rwac..
    Mam stracha przed jutrzejszym usg ech

Chcialam zapytac czy nosząc w sobie martwe dziecko morfologia wyjdzie dobrze?
    Staraczka nie strasz bo mnie właśnie od kilku dni strasznie bolą plecy. Mam nadzieję że jest wszystko w porządku. Matylda strasznie mi przykro :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Staraczka nie strasz bo mnie właśnie od kilku dni strasznie bolą plecy. Mam nadzieję że jest wszystko w porządku. Matylda strasznie mi przykro :(
    Ale to nie zawsze, mnie teraz krzyż boli ale to od siedzenia przy laptopie bo preferuje komorke :)

‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ