Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA oceniaja jakos kiedy obumarlo? Zawsze myslalam ze sa objawy bole czy krwawienie współczuję bardzo ale jeszcze w 2015 urodzisz malenstwomatylda08 wrote:Nic sie nie działo żadnych plamień czy bóli brzucha typowe objawy ciażowe . Ale że ja z służba zdrowia zwiazana od 20 lat to poszłam na usg do znajomego gin aby mnie uspokoił tylko ze wyszło całkiem odwrotnie

-
nick nieaktualnyTym bardziej ze juz nie byl to zarodek a plod, zycie jest niesprawiedliwematylda08 wrote:Pierwsze pytanie lekarza było : czy planujemy jeszcze dziecko bo jeżeli tak to zrobia wszystko aby uniknąć łyzeczkowania wiec unikneli tylko psychika moja całkowicie siadła tysiace pytań DLACZEGO ???
-
Dobrze że tego uniknęłaś, psychicznie nie było by Ci lepiej z zabiegiem wierz mi... polecam na forum poronienie - aniołkowe mamy , pomoże Ci ...matylda08 wrote:Pierwsze pytanie lekarza było : czy planujemy jeszcze dziecko bo jeżeli tak to zrobia wszystko aby uniknąć łyzeczkowania wiec unikneli tylko psychika moja całkowicie siadła tysiace pytań DLACZEGO ???Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pies to pewnie trochę waży staraczka? No mój kot to wariat mały dzisiaj wskoczył na szafę i nie wiedział jak zeskoczy więc zaczął miauczeć, że chce zejść.
Albo rzucam mu kulkę ze sreberka to aportuje jak pies kija i przynosi mi tą kulkę bym jeszcze rzucała. W nocy śpi z nami też jak śpisz na plecach to wskakuje Ci na klatkę piersiową i śpi. Ale uwielbia , ze mną się przytulać z mężem nie
ma dzień taki , że chodzi i miauczy i niestety dorasta bo na rękę mi się rzuca i próbuję coś z nią zrobić więc w marcu czeka go kastracja bo teren gdzieś nam zaznacza już. A obcemu nie da się pogłaskać gryzie i tak dziwnie charczy i nastrasza się jak obcy go dotknie. Bez niego życie byłoby smutne. Ja chciałam pieska ale mąż powiedział że nie bo on będzie musiał latać z 4 piętra na spacer z psem więc kotka mi wziął
-
nick nieaktualnyMoj to york jakies 4kg do brzucha go nie puszczam od operacji bo ciezki a tak dupe zostawi na lozku a przodem na mnie sie kladzie

ja psa wzielam zeby zapelnic pustke bez owocnych staran kotow nie lubie moge je ogladac ale noe chciala bym w domu.
Moj pies spal swego czasu z nami ale jak zaczal sikac po wywaleniu z lozka tak teraz na noc jest uwieziony na smyczy i z sikaniem spokoj bo pod siebie nie robi
-
nick nieaktualny
-
To chyba zależy od towarzystwa, wśród moich znajomych większość to zapaleni kociarze. Ja mam 3 koty, psy lubię, ale sama bym nie chciała więcej mieć (miałam prawie całe życie psy, koty dopiero po ślubie i teraz wiem, że stanowczo mi koty pasują bardziej).anulka20 wrote:A mało kto lubi kotki ale ja lubię a swojego kocham jest taki słodki i kochany

matylda08, trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:37
-
Staraczka nie strasz bo mnie właśnie od kilku dni strasznie bolą plecy. Mam nadzieję że jest wszystko w porządku. Matylda strasznie mi przykroStaraczka23 wrote:Jeszcze czytalam cos ze miga plecy rwac..
Mam stracha przed jutrzejszym usg ech
Chcialam zapytac czy nosząc w sobie martwe dziecko morfologia wyjdzie dobrze?
-
nick nieaktualnyAle to nie zawsze, mnie teraz krzyż boli ale to od siedzenia przy laptopie bo preferuje komorkekasig wrote:Staraczka nie strasz bo mnie właśnie od kilku dni strasznie bolą plecy. Mam nadzieję że jest wszystko w porządku. Matylda strasznie mi przykro

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH