Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Jakie mialuscie leukocyty w moczu? Troche sie zmartwilam mam 25/ul a ph 5,0 i mocz metny
nie wiem jak to interpretować
nie mialam leukocytow, ph 6,5. Prawidlowo pobralas mocz?? Jest powiedziane ze ma byc ranny , ale malo ktory lekarz mowi jak sie powinno prawidlowo pobierac. Trzeba sie normalnie podmyc, nie pobierav od razu pierwszego strumienia, musi troszke zleciec. Wystarczy ze pobierzesz ten pierwszy i juz bedzie np metny. Prawdopodobnie bedziesz musiala powtorzyc.
-
nick nieaktualnyNic nie wiedzialamanima wrote:nie mialam leukocytow, ph 6,5. Prawidlowo pobralas mocz?? Jest powiedziane ze ma byc ranny , ale malo ktory lekarz mowi jak sie powinno prawidlowo pobierac. Trzeba sie normalnie podmyc, nie pobierav od razu pierwszego strumienia, musi troszke zleciec. Wystarczy ze pobierzesz ten pierwszy i juz bedzie np metny. Prawdopodobnie bedziesz musiala powtorzyc.

ale tak szukam info to wlasnie to samo jakis lekarz pisal ze srodkowy mocz, a ja lalam odrazu, o co chodzi z tym pH bo sie nie znam z normami, lekarz 3tyg temu mowil ze mam infekcje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mialam juz bol biodra i to prawegojustysss wrote:Hey, Matylda bardzo mi przykro.
nie stresujcie tymi bolami plecow
bo pare dni temu takie mialam, a dzisiaj po zakupach boli mnie biodro. A wizyta dopiero 2.03. Dzisiaj strasznie mecza mnie mdlosci:( -
Naradzie czytałam was z ukrycia bo jeszcze boję się cieszyć, mam za sobą dwa poronienia, ale też jestem mamą dwóch synòw, pochodzą z okolic trójmiasta i post jednej z dziewczyn o tym jak tu kiepsko ze szpitalami i rodzenim wyprowadził mnie z równowagi. Chłopaków rodziłam w wojewódzkim jednego w wodzie (8lat temu), mąż cały czas był przy mnie, skakałam na piłkach i nikt mi niczego nie zabierał, aby dostać znieczulenie trzeba spotkać się przed porodem z anestezjologiem (takie spotkania umawia się telefonicznie chyba w czwartki). Nie wiem z nad masz takie wiadomości, ale albo ja dwa razy miałamtakie szczęście albo tobie ktoś bzdur na opowiadał. Pozdrawiam ela

Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za obecność i rady. Ostatnio nie mialam czasu zajrzeć, tyle się działo. Niestety muszę Was opuścić
tak jak w czw serduszko biło, tak w pn już nie :'( piszę do Was ze szpitala, jestem już po zabiegu. Czas leczy rany, więc zbieramy się z mężem w siłę i będziemy działać dalej. Pozdrawiam i trzymam kciuki,aby Wasze fasolki rosły zdrowo.

16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie to przykre, a tak miałam jeszcze nadzieję, że u Ciebie jednak sytuacja się pozytywnie zakończydora13 wrote:Dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za obecność i rady. Ostatnio nie mialam czasu zajrzeć, tyle się działo. Niestety muszę Was opuścić
tak jak w czw serduszko biło, tak w pn już nie :'( piszę do Was ze szpitala, jestem już po zabiegu. Czas leczy rany, więc zbieramy się z mężem w siłę i będziemy działać dalej. Pozdrawiam i trzymam kciuki,aby Wasze fasolki rosły zdrowo. 
trzymaj się mocno i wracaj tu szybko
dora13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja wlasnie mialam mocz pobierany cewnikiem , alez to bolalo.Gruby ten cewnik byl.Okropienstwo. A to dlatego ze mialam w ost. badaniu leukocyty i liczne bakterie i teraz dadza mocz na posiew..Boje sie aby nie wrocilo zapalenie nerek, bo lewa mnie coraz czesciej boli.W pietwszej ciazy myslalam ze umre, naprawde.Mialam zastoj moczu w nerkach, nie moglam sie wysikac, w nerkach zlogi.Boze jaki to bol.Jak ktoras chorowala na nerki to wie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH